Groepsaccommodatie voor 59 personen: gastenreview 8,7!

Plannen om met al uw familieleden, uw volledige vriendengroep of met het gehele kantoor een uitstapje te maken of op vakantie te gaan? Dan is een vakantiehuis 59 personen iets voor u. Een groot feest zoals een bruiloft of verjaardag organiseren is geen probleem. Maar ook brainstormen of vergaderen behoren tot de mogelijkheden op het landgoed van Hoeve Vakanties. Genoeg mogelijkheden dus als u verblijft in uw 59 persoons vakantiewoning. Daarnaast bent u voorzien van alle luxe en comfort tijdens uw verblijf. Extra informatie over de huisjes vindt u op de pagina van de huisjes zelf.

 
 

Vakantiewoning voor 59 personen in het historische Limburg

Uw 59 persoons vakantiewoningen staan in een prachtige omgeving in het authentieke Limburg. Maar naast de prachtige omgeving staan de vakantiewoningen voor 59 personen ook op historische grond. Limburg heeft een rijke geschiedenis. Zo zijn de invloeden van het oude Romeinse rijk duidelijk te zien. De vakantiewoningen zelf hebben ook een rijke geschiedenis. Vroeger waren dit boerderijen die een belangrijke rol speelde in de omgeving. Wilt u meer weten over de historische omgeving? Stel dan gerust vragen!

Voordelen van een groepsaccommocatie voor 59 personen

Ons vakantiehuis voor 59 personen in Zuid-Limburg is een ware oase van rust en comfort, ideaal voor grote groepen die op zoek zijn naar een luxe verblijf. Dit ruime huis biedt een perfecte balans tussen gezellige gemeenschappelijke ruimtes en privévertrekken voor ontspanning. Uitgerust met moderne voorzieningen, een volledig ingerichte keuken, en comfortabele slaapgelegenheden, is dit huis de ideale plek voor familiebijeenkomsten, vriendenweekenden of zakelijke retraites. De prachtige omgeving biedt tal van mogelijkheden voor buitenactiviteiten en culturele uitstapjes, waardoor uw verblijf zowel verrijkend als ontspannend zal zijn.

Authentieke en bourgondische groepsaccommodatie voor 59 personen

U verblijft in een authentieke en bourgondische omgeving. U kunt hier ontsnappen aan de dagelijkse sleur en stress en heerlijk ontspannen in een groepsaccommodatie voor 59 personen. Ons 60 persoons vakantiehuis de Residentie is bijvoorbeeld perfect voor grote groepen. Om zoveel mogelijk te genieten van de omgeving kunt u verschillende activiteiten ondernemen:

  • Wandelarrangement in de omgeving
  • Fietsroutes om de heuvelachtige omgeving te verkennen
  • Een huifkartocht organiseren om de authenticiteit van Limburg te ontdekken
  • Verschillende dorpjes bezoek om de bourgondische smaak van Limburg te proeven
  • Sportieve activiteiten ondernemen bij uw 59 persoons groepsaccommodatie

Er zijn vele mogelijkheden bij Hoeve Vakanties om uw vakantie zo perfect mogelijk te maken. Neem gerust contact met ons op om activiteiten te organiseren.

Veelgestelde vragen

Kunnen we in het vakantiehuis voor 59 personen ook speciale evenementen organiseren, zoals bruiloften of jubilea?
Ja, ons vakantiehuis is uitermate geschikt voor het organiseren van speciale evenementen en biedt voldoende ruimte en faciliteiten om uw gelegenheid onvergetelijk te maken.

Zijn er in de buurt van het vakantiehuis activiteiten voor kinderen?
Zeker, de omgeving van ons vakantiehuis in Zuid-Limburg biedt diverse kindvriendelijke activiteiten, zoals wandelroutes, speeltuinen en educatieve uitstapjes.

Is er Wi-Fi beschikbaar in het vakantiehuis?
Ja, het gehele vakantiehuis voor 59 personen in Limburg is voorzien van Wi-Fi, zodat u altijd verbonden kunt blijven tijdens uw verblijf.

Bekijk ook eens onze andere vakantiehuizen voor andere groepsgroottes: