Vakantiehuis Pasen in Limburg en België: in authentieke huisjes!

Een extra vrije dag ná het weekend, dat levert bij iedereen een brede glimlach op. Vertoef tijdens het paasweekend eens in Limburg of België in een vakantiehuis Pasen. De natuur begint in deze periode juist weer in bloei te staan. Boek nu een vakantiehuis Pasen, zodat u heerlijk tot rust kunt komen in het prachtige Limburg of juist in het geweldige België.

 
 

Vakantiehuis tijdens Pasen: in Limburg!

Geniet van een heerlijk weekend weg in Limburg door één van onze vele idyllische huisjes te boeken. De huisjes van Hoeve Vakanties zijn gelegen in Zuid-Limburg en bezorgen een heus vakantiegevoel. Ieder vakantiehuis Pasen is voorzien van een prachtige tuin, te midden van een nog mooiere omgeving.

Kent u dat gevoel? Zodra het landschap glooiend wordt, gaan de vakantievoelsprieten aan. Natuurlijk verschilt dit per persoon en kunt u misschien juist heerlijk genieten van iedere plek in Nederland. Toch hebben veel mensen een zwak voor Limburg. De zingende zachte G, het glooiende landschap en de heerlijke gerechten. Vanaf uw vakantiehuis Pasen kunt u straks zonder twijfel een brief over naar huis schrijven.

Wat is er te doen rond Pasen in Limburg?

  • Wandel door de opkomende natuur
  • Bezoek één van de vele prachtige kerken tijdens Pasen
  • Neem een kijkje in de indrukwekkend grotten
  • Breng een bezoek aan de kleine idyllische dorpjes
  • Volg een stadstour door Maastricht of Valkenburg!

Vakantiehuis Pasen Limburg: van 2 tot 66 personen

Kiest u voor een vakantiehuis Pasen in Limburg, dan wordt dat bij uitstek genieten. Waarom wij hier zo zeker van zijn? Weer of geen weer, er is áltijd wat te beleven in Limburg. Onze vakantiewoningen liggen op een steenworp afstand van de prachtige oude stad Maastricht. In een mum van tijd bent u in de beroemde grotten en musea of bewandelt u de beroemde wandelroutes.

Wilt u samen met uw gezin op avontuur of juist met een grote vriendengroep? Onze vakantiehuizen zijn ook tijdens het Paasweekend te boeken voor grote groepen. U kunt kiezen voor huisjes tussen de 2 en 66 personen, dus voor iedere groepsomvang wat wils!

Vakantiehuis Pasen: in België!

De lente heeft net voorzichtig zijn intrede gedaan. De natuur bloeit weer op na een lange winterstop. Bloei zelf ook op in een vakantiehuis tijdens Pasen in België! Na alle drukte en stress op je werk of in je gezinsleven zijn deze extra vrije dagen meer dan welkom. Geniet van een vakantiehuis vlakbij de Ardennen tijdens Pasen. Onze vakantiehuizen België liggen in de Belgische Voerstreek en zijn geschikt voor kleine én grote groepen!

Vakantiehuis vlakbij de Ardennen tijdens het Paasweekend

België biedt zoveel voordelen. Vanuit Nederland is het goed aan te rijden én daarnaast is de omgeving heel divers. Glooiend landschap verandert langzaamaan in echt heuvellandschap. En daarnaast wisselen weidse vlaktes af met bebossing en prachtige stranden aan de kust. Boek vroegtijdig uw vakantiehuis Pasen. Op zoek naar een last minute vakantiehuis Pasen? Geen probleem, bij Hoeve Vakanties zijn er mogelijkheden genoeg.

Tip: kijk eens voor een vakantiehuis Voerstreek. Prachtige omgeving om met je favoriete mensen tot rust te komen.

Het weer in West-Europa rond Pasen

Pasen valt rond de maand april, en dat betekent dat de lente begonnen is! Ontdek hoe de natuur langzaamaan ontwaakt uit de winterslaap.

Rond april is het gemiddeld genomen tussen de 6 en 15 graden Celsius. Nog geen weer voor korte mouwen, maar gelukkig kunt u hier zich prima op kleden.

Boek een last minute vakantiehuis Pasen, bij Hoeve vakanties zijn er mogelijkheden te over.