Vakantiehuis Vlaanderen: klantenbeoordeling 8,7!

Een vakantiehuis Zeeuws Vlaanderen is bij uitstek geschikt om van de rust en ruimte te genieten die België kan bieden. Onze huizen in de Voerstreek, vlak over de grens, zijn een perfecte uitvalsbasis om het afwisselende landschap met uitgestrekte bossen en vele heuvels te ontdekken.

Onze huisjes zijn zowel voor kleine als voor grote groepen te boeken. Liever met z’n tweeën een midweekje weg? Bekijk dan naar de beschikbare data voor:

  • Het Begijnhof in Teuven
  • De molen van Medael in Hombourg

Bovenstaande huisjes liggen beiden in de regio Voerstreek. Een prachtig groene oase waar ontspannen als vanzelf gaat. Of je nu in een vakantiehuis Vlaanderen voor 12 personen verblijft of in een vakantiehuis voor 50 personen in Vlaanderen. Elke vakantiewoning heeft meerdere badkamer en slaapkamers waar u zich even terug kunt trekken wanneer daar behoefte aan is. Zo kunt u helemaal opgeladen weer aanschuiven bij de borrel, de activiteit of het groepsdiner. Andere populaire vakantiehuizen zijn:

  • Vakantiehuis Zeeuws Vlaanderen 8 personen
  • Vakantiehuis Vlaanderen 25 personen
  • Vakantiehuis 30 personen Vlaanderen

Activiteiten rondom het vakantiehuisje in Vlaanderen

Vanuit uw vakantiehuis in Vlaanderen maakt u de mooiste wandelingen en fietstochten. Komt u binnen in één van onze vakantiehuizen, dan vindt u voorgestelde routes in de multomap op tafel. Natuurlijk kun u ook zelf een route samenstellen. Nabij uw vakantiehuis Zeeuws Vlaanderen ligt een uitgebreid knooppunten netwerk voor zowel wandel- als fietstochten. Spijt van deze tochten zult u niet krijgen. Er valt namelijk genoeg te beleven en ontdekken tijdens een tocht in de natuur. Geniet van verrassend Vlaanderen en maak wandelingen:

  • Langs de natte hooilanden en graasweiden van De Blankaart. Hier vindt u vogelkijkhutten en kunt u met een fluisterboot geruisloos door het moeras varen om hier duizenden vogels te verwonderen
  • Over het prikkelpad in de Zwarte Beek in Beringen. Volg het avontuurlijke plankenpad waar de meest bijzondere planten- en diersoorten als moerassprinkhanen en zandloopkevers tegen het lijf kunt lopen
  • Door het Zwin in Vlaanderen. Eén van de bekendste natuurgebieden nabij uw vakantiehuis Vlaanderen is de door het overstromingen ‘geteisterde’ landschap waar vele duinkonijnen en watervogels zich tegoed doen aan fauna en flora

Bovenstaand lijstje kunnen we eeuwig aanvullen. We vertellen u graag wat u allemaal in de buurt van uw vakantiehuis in Zeeuws Vlaanderen kunt ondernemen. In uw vakantiewoning zult u naast een map met de mooiste wandel- en fietsroutes ook uitjes vinden die u samen met uw gezin, familie of collega’s kunt ondernemen.

Grote steden en kleine dorpen op steenworp afstand van uw vakantiehuis Zeeuws Vlaanderen

Hoe groot de groep ook is, wij huizen groepen tot 66 personen in onze vakantiewoningen. Voor een overzicht van onze groepshuizen, bekijkt u onze pagina met vakantiewoningen. Prettig voor u om te weten is dat uw vakantiehuis Vlaanderen centraal ligt. Vanuit uw vakantiehuisje, kunt u genieten van cultuur, natuur en streekgerechten in nabije grote steden, zoals Aken, Luik, Keulen en Maastricht of in dorpen met ronkende namen als Moelingen, ’s Gravenvoeren en Remersdaal. Boek uw vakantiehuis Zeeuws Vlaanderen en geniet van veel natuurschoon.