Heb je een vraag omtrent een huidige of nieuwe boeking? Bekijk onze veelgestelde vragen omtrent covid-19.

Hombourg vakantiehuis bij Hoeve Vakanties: Bourgondisch genieten!

Bekijk hieronder ons overzicht met Hombourg vakantiehuizen waar u bourgondisch kunt genieten van de omgeving. Onze vakantiehuis zijn van alle gemakken voorzien waardoor u optimaal kunt ontspannen.

gerenoveerd
2 - 4 v + 2 k personen
3 slaapkamers
2 badkamers
Gerestyled
10 personen
4 slaapkamers
3 badkamers
11 personen
4 slaapkamers
1 badkamer
gerenoveerd
12 personen
6 slaapkamers
4 badkamers
Gerestyled
16 personen
8 slaapkamers
8 badkamers
Gerestyled
22 personen
8 slaapkamers
6 badkamers
Gerestyled
26 personen
9 slaapkamers
3 badkamers
gerenoveerd
30 personen
12 slaapkamers
12 badkamers
gerenoveerd
33 personen
12 slaapkamers
12 badkamers
Gerestyled
44 personen
16 slaapkamers
12 badkamers
Gerestyled
66 personen
24 slaapkamers
18 badkamers

De omgeving van uw Hombourg vakantiewoning

Hombourg is een deelgemeente in de Belgische provincie vlakbij de Nederlandse grens. Het dorpje ligt op ongeveer 240 meter hoogte tussen twee heuvelplateaus in. Tijdens uw verblijf in uw Hombourg vakantiewoning kunt u hier verschillende bezienswaardigheden bezoeken:

  • Sint-Brixiuskerk
  • Agnus Deikerk
  • Molen van Medael
  • Gulpermolen
  • Kasteel van Berlieren
  • Kasteel van Vieljaeren

Geniet nu van de omgeving en boek online uw Hombourg vakantiewoning!

Hoeve Vakanties voordelen

Bij ons profiteert u niet alleen van een prachtige omgeving in Hombourg. Wij hebben de volgende voordelen waar u van meeprofiteert:

  • Luxe vakantiewoningen

Wij vinden het belangrijk dat u een comfortabel en ontspannen verblijf heeft. Onze gasten moeten relaxen en zich nergens druk over maken. Daarom profiteert u bij onze van luxe vakantiewoningen met een prachtige authentieke uitstraling. Onze Hombourgse vakantiewoningen zijn voorzien van slaapkamer met modern comfort met een luxe badkamer. De woonkamers zijn optimaal ingericht om te ontspannen en de keuken is voorzien van alle moderne gemakken en keukenapparaten. Het enige wat u zelf hoeft mee te nemen naar uw Hombourg vakantiewoning is bedlinnen en handdoeken, maar u kunt er ook voor kiezen om deze te huren. Wij hebben verschillende vakantiewoning in Hombourg. Zo kunt u kiezen voor een 10 persoons vakantiehuis, maar ook voor een groepsaccommodatie 40 personen!

  • Kindvriendelijk

Onze vakantiehuizen in Hombourg zijn geschikt voor de hele familie, van jong tot oud. Een kindvriendelijke inrichting is voor ons daarom zeer belangrijk. Daarnaast willen wij er ook voor zorgen dat er iets te doen is voor de kinderen in uw familie. Bij sommige vakantiehuisjes zijn daarom speeltoestellen aanwezig. U kunt bij de bovenstaande vakantiehuisjes zien of er speeltoestellen bij het desbetreffende huisje aanwezig zijn.

  • Omgevingsspecialisten

Met meer dan 25 jaar ervaring en een familie die uit de regio komt hebben wij dé specialisten van de omgeving in huis. Wij kunnen u adviseren over de leukste uitjes, het lekkerste authentieke eten en de meest bourgondische drinken in de regio. Boek een Hombourg vakantiehuis direct en neem contact met ons op om de leukste activiteiten te organiseren. Heeft u vragen? Mail ons dan op info@hoevevakanties.eu of bel naar +31 (0)43 457 12 50.

Reserveer online uw vakantiehuis in Hombourg

Als u uw sfeervolle vakantiehuis in Hombourg online wilt boeken, dan kan u dit heel eenvoudig bij ons doen. Onze Hombourg vakantiehuizen zijn perfect om te genieten van de rustgevende omgeving en u kunt snel uitwijken naar een stad zoals Maastricht. Bekijk onze vakantiehuizen in Hombourg en boek via het boekingssysteem. U kunt ook gerust met ons bellen of via het contactformulier een berichtje opsturen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op als u het contactformulier gebruikt.

Tips: