achtergrond

Hof van Ulvend

Ervaar het authentieke en bourgondische leven in de luxe groepsverblijven in Limburg. U verblijft op het mooiste plekje van Zuid Limburg, waar u zich waant in Frankrijk. Vakantie vieren op een van de luxe groepsverblijven van Hof van Ulvend is thuiskomen op het Limburgse land. Een stap verwijderd van de Voerstreek, te midden van het fraaie vijf sterren natuurgebied kunt u exclusief en comfortabel op vakantie in een van de drie hoogwaardige groepsverblijven.

Luxe groepsverblijf in Limburg voor 12-44 personen

De luxe groepsverblijven Limburg onder de naam Hof van Ulvend variëren van 10 tot 22 personen en zijn zowel gezamenlijk als apart te huur. Kortom, een toplocatie voor de mooiste wandelingen of fietstochten langs panoramische uitzichten en vergezichten, gelegen net buiten het dorpje Noorbeek, de parel van het heuvelland. Op de luxe groepsverblijven van het Hof van Ulvend in Nederland kunt u heerlijk ontspannen met uw familie of vrienden. Zoekt u een vakantiehuis voor 11 personen? Ook voor minder dan 12 personen zijn er prachtige vakantiehuisjes.

De groepsverblijven op het Hof van Ulvend hebben allemaal een rustieke ligging en zijn voorzien van alle moderne gemakken. Hieronder ziet u een beknopte impressie van de landhuizen. Kom genieten in de luxe vakantiehuizen in het Hof van Ulvend!

Bekijk hier meer foto’s

De Carréhoeve, groepsverblijf in Zuid-Limburg voor 11 tot 21 personen

De Carréhoeve van Hof van Ulvend is een rustig gelegen, luxe familie- of groepsverblijf voor 11/21 personen. Dit groepsverblijf bevindt zich in Zuid-Limburg op de grens tussen Nederland en België. Geniet hier heerlijk van de rustieke omgeving samen met uw familie of groep vrienden. Voor zakelijke bijeenkomsten is het ook mogelijk om een dit vakantiehuis te huren. In de nabije omgeving vindt u tal van bourgondische restaurants en kroegen waar ze heerlijke streekgerechten en dranken serveren. Voor teambuilding activiteiten is het Hof van Ulvend ook uiterst geschikt. Bij aankomst vertellen we u graag meer over de mogelijkheden!

Het Landhuis, luxe vakantiehuizen in Nederland voor 22 tot 44 personen

Het Landhuis van Hof van Ulvend is een rustig gelegen, luxe familie-of groepsverblijf voor 22 personen. U geniet van een prachtig panorama midden in de natuur. Zo heeft een prachtig uitzicht vanuit uw groepsverblijf. Zowel de Carréhoeve en het Landhuis zijn groepsverblijven gesitueerd in Limburg. Liever een ander vakantiehuis in Limburg?

Wilt u met een grotere groep komen dan 22 personen, dan kunnen wij de twee alleenstaande landhuizen samen aanbieden voor 44 personen. U heeft dan twee groepsverblijven die met de tuinen aan elkaar grenzen.

Groepsaccommodatie 12 personen | Groepsaccomodatie 16 personenGroepsaccommodatie 20 personen | Groepsaccommodatie 40 personen |