Heb je een vraag omtrent een huidige of nieuwe boeking? Bekijk onze veelgestelde vragen omtrent covid-19.

Weekendje weg naar Zuid-Limburg? Profiteer van 20% korting

Heeft u zin om er een paar weekendje tussenuit te gaan? Huur dan een vakantiehuisje voor een weekendje weg in Limburg. Gaat u enkele dagen naar deze prachtige omgeving, dan komt u even helemaal tot rust. En omdat u samen met uw familie en/of vrienden in een gezellig vakantiehuisje verblijft, kunt u fijn van elkaars gezelschap genieten. Reserveert u uw vakantiehuisje voor een weekend Limburg deze maand nog? Dan krijgt u tot 20 procent korting op uw verblijf tijdens uw weekendje weg in Limburg goedkoop.

Gerenoveerd
2 personen
1 slaapkamer
1 badkamer
gerenoveerd
2 - 4 v + 2 k personen
3 slaapkamers
2 badkamers
Gerenoveerd
4 personen
2 slaapkamers
1 badkamer
4-6 personen
2 slaapkamers
1 badkamer
10-14 personen
6 slaapkamers
6 badkamers
Gerestyled
10 personen
4 slaapkamers
3 badkamers
Gerestyled
11 personen
5 slaapkamers
5 badkamers
11 personen
4 slaapkamers
1 badkamer
Gerenoveerd
12-16 personen
8 slaapkamers
6 badkamers
Gerestyled
12-21 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
gerenoveerd
12 personen
6 slaapkamers
4 badkamers
Gerestyled
16 personen
8 slaapkamers
8 badkamers
18-22 personen
10 slaapkamers
12 badkamers
19 personen
8 slaapkamers
3 badkamers
Gerestyled
22 personen
8 slaapkamers
6 badkamers
25 personen
10 slaapkamers
4 badkamers
26 personen
11 slaapkamers
8 badkamers
26 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
Gerestyled
26 personen
9 slaapkamers
3 badkamers
Nieuw
30 personen
14 slaapkamers
14 badkamers
gerenoveerd
30 personen
12 slaapkamers
12 badkamers
gerenoveerd
33 personen
12 slaapkamers
12 badkamers
36 personen
16 slaapkamers
16 badkamers
Gerestyled
44 personen
16 slaapkamers
12 badkamers
56 personen
18 slaapkamers
18 badkamers
Gerestyled
66 personen
24 slaapkamers
18 badkamers

Activiteiten en bezienswaardigheden in Zuid Limburg

In Zuid Limburg is veel te zien, te doen en te beleven tijdens uw weekendje weg met kids in Limburg. U kunt hier heerlijk wandelen en fietsen, maar in de regio zijn ook diverse leuke steden en dorpen te vinden. Denk hierbij aan Heerlen, Maastricht, Kerkrade en Valkenburg. Hier kunt u tijdens een leuk weekendje weg in Limburg lekker eten en drinken, maar ook fijn winkelen en gewoon de omgeving verkennen. Wat voor activiteiten u ook wil ondernemen wanneer u met een groep een weekend weg wilt: alles is mogelijk tijdens een weekend in Zuid Limburg.

Zeker als u van de natuur houdt, zit u voor een weekendje weg in Zuid Limburg goed. Deze regio is namelijk niet alleen groen, maar ook erg rustig. Wilt u een wandel- of fietstocht organiseren, dan zijn er meer dan genoeg leuke routes in Zuid Limburg om uit te kiezen. En omdat de regio zo rustig is, heeft u geen last van grote groepen toeristen. Tijdens een goedkoop weekendje weg in Limburg komt u echt goed tot rust.

Limburg: de warmste provincie van Nederland!

Wilt u het warmer opzoeken, maar toch in Nederland blijven tijdens het weekendje weg? Een weekendje weg naar Limburg is dan bij uitstek een goed idee. Waarom? In Limburg is het gemiddeld genomen 5°C warmer in vergelijking met de koudste plekken van Nederland. Ook heeft Limburg de meeste zonuren, dus zelfs in de herfst en winter heb je hier meer kans op zon dan in welke provincie dan ook.

Geniet van de Bourgondische steden

De steden in Limburg – met name Zuid-Limburg – staan bekend als de Bourgondische steden. En dat is niet voor niets, wanneer we naar de lekkernijen en rijkgevulde tafels kijken. Bij het weekendje weg naar Limburg hoort natuurlijk ook een terrasje pakken en heerlijk dineren bij één van de vele restaurants.

Gaan jullie naar Zuid-Limburg een weekend weg? Vooral Maastricht en Valkenburg hebben heel gezellige terrasjes. In Maastricht zitten de terrasjes vooral in de binnenstad en heerlijk aan de rivier de Maas en in Valkenburg zitten de terras rondom de grotten en langs de rivier de Geul. Op de terrassen, maar ook in de kleine dorpjes rondom de bekende steden heen worden heerlijke Limburgse gerechten geserveerd.

Geniet tijdens het weekendje weg naar Zuid-Limburg van de volgende Bourgondische gerechten:

  • Asperges
  • Stoofpot met zuur vlees
  • Nonnevot – heerlijk gebakje
  • Stroop als streekproduct
  • Knapkoek
  • En natuurlijk de Limburgse vlaai

Kom cultuur snuiven in Limburg

Limburg heeft een rijke geschiedenis en dat laten we natuurlijk niet aan ons voorbij gaan. Talloze musea en monumenten laten de eeuwenoude geschiedenis van Limburg zien. Wist u bijvoorbeeld dat Maastricht in het rijtje staat van één van de oudste steden van Nederland?

Vanaf 50 jaar voor en tot ongeveer 450 jaar na Christus heersten de Romeinen over Zuid-Limburg. Dit heeft natuurlijk zijn sporen nagelaten. Eeuwenoude ruïnes, sporen van militaire wegen en oude bruggen tonen de werkwijze van de Romeinen. Heel interessant, dus zeker een bezoekje waard tijdens het weekendje weg in Zuid-Limburg.

Niet alleen de Romeinen hebben de Limburgse provincie weten te bezetten. Ook de Duitsers tijdens de WOII hebben hier hun sporen achtergelaten. Talrijke verhalen en achtergelaten spullen zijn tentoongesteld in verschillende oorlogsmusea.

Activiteiten voor de sportievelingen

Of u nu totaal niet sportief bent of juist een enorme sportfanaat bent, in Limburg zijn er sportactiviteiten van allerlei gradaties. Wandel heerlijk in uw eigen tempo door het prachtige Limburgse landschap. Ondertussen kunt u gezellig kletsen met uw familie en/of vrienden.

Tijdens het weekend weg in Zuid-Limburg kunt u allerlei wandel- en fietsroutes volgen. Dwars door de prachtige landschappen en rustige natuurgebieden of juist dwars door de drukke stad Maastricht. Houdt u meer van reuring, dan is een stadswandeling een absolute aanrader!

Houden jullie meer van high intensive activiteiten, dan is de keuze reuze. Mountainbiken, op pad met de E-bike, zwemmen, abseilen, boogschieten en zelfs skiën of snowboarden in de indoor skihal is mogelijk in Limburg.

Een vakantiehuisje huren met een grote groep

Wij verhuren vele verschillende vakantiehuisjes voor een heerlijk weekendje weg met kids in Limburg. U kunt voor een goedkoop weekendje in Limburg een vakantiehuis huren voor twee, vier of zes personen, maar ook een vakantiehuis voor een groep. In ons aanbod vindt u zelfs vakantiehuisjes voor twintig personen, dertig personen of veertig personen. Ons grootste vakantiehuis in Zuid Limburg biedt plek voor maar liefst 66 personen. Ideaal wanneer u een weekendje weg wilt in Nederland met grote families of bedrijfsuitjes!

Tips om het beste groepsverblijf in Zuid-Limburg te huren:

  • Bepaal in welk stuk van Zuid Limburg u wil verblijven tijdens uw weekendje weg in Limburg. U kunt bijvoorbeeld een vakantiehuis huren in Maastricht, maar ook in een natuurgebied in Zuid Limburg.
  • Bepaal met hoeveel mensen u een weekend in Limburg weg wil gaan. Dit maakt het gemakkelijker om een vakantiehuis te vinden voor uw gezelschap. Nu kunt u te kleine of veel te grote vakantiehuizen namelijk direct wegstrepen in uw zoektocht naar een geschikte accommodatie voor uw Limburg weekendje weg.
  • Vergelijk vakantiehuizen met elkaar. Zo vindt u het beste én het goedkoopste vakantiehuis voor een weekendje weg in Limburg in ons grote aanbod.

Door ons grote aanbod vakantiehuizen voor weekendje uit in Zuid Limburg, is er voor ieder wat wils. Of het nu een vakantiehuis 8 personen of een 14 persoons vakantiehuis is. Een weekendje weg boeken naar Limburg is een uitgelezen kans om te investeren in familie, vrienden of collega’s. Wellicht vindt u het belangrijk dat deze contacten soepel verlopen en bent u daarom op zoek naar een weekendje weg in Limburg.

Heeft u hulp nodig met het zoeken van het perfecte vakantiehuis voor een weekendje weg in Limburg last minute? Neem dan gerust contact op, wij denken graag met u mee.