Bijzondere vergaderlocatie met overnachting bij Hoeve Vakanties

Wanneer vergaderingen aan de orde van de dag zijn, begint er verkalking op te treden binnen organisaties. Niet in het lichaam, maar in het bedrijf. Het resultaat? Structurele verstoppingen en overleg op de automatische piloot. Zonde! Ontdoe uzelf en uw werknemers van vergaderobstipatie en organiseer een inspirerende samenkomst op een inspirerende vergaderlocaties met overnachting.

Vergaderen kan efficiënter, inspirerender én korter. Hoe? Door aandacht te geven aan wat leeft. Zoek het buitenleven op en maak lange wandelingen bij één van onze bijzondere vergaderlocaties. Vanuit een bijzondere vergaderlocatie zult u zien dat frisse ideeën vanzelf komen aanwaaien vanuit elk vergaderlid. Zorg dus voor een overleg in een groene omgeving; een plek met unieke vergaderlocaties voor een toename van nieuwe ingevingen.

Groen overleg op bijzondere vergaderlocaties

Wanneer vergaderingen zich op de automatische piloot afspelen is dat een teken dat u werknemers zijn vastgeroest. Er daar komen onze inspirerende vergaderlocaties goed van pas. Haal uw werknemers uit de sleur van alledag en overleg op een groene locatie van Hoeve vakanties voor de nodige afleiding en inspiratie. Bijvoorbeeld bij één van onze unieke vergaderlocaties met overnachting. Hoeve Vakanties heeft meerdere bijzondere vergaderlocaties waar u nieuwe ideeën kunt laten stromen en aan teambuilding activiteiten kunt doen.

Laat u verrassen door de schone lucht van Zuid-Limburg en de Voerstreek, nabij onze inspirerende vergaderlocaties met overnachting. Bij zo’n bijzondere vergaderlocatie met overnachting zult u verstelt staan van flora en fauna in bossen en dalen. Beekjes en slingerweggetjes voeren u langs leuke dorpjes in de nabije omgeving. Wanneer u een meerdaags arrangement met overnachting boekt bij één van onze bijzondere vergaderlocaties, kunt u zelfs een dag inplannen die helemaal in het teken staat van groepsactiviteiten. U kunt denken aan:

 • Een dagtrip naar steden buurt van de bijzondere vergaderlocatie als Maastricht, Valkenburg, Aken en Luik.
 • Na lange discussies op één van onze unieke vergaderlocaties met overnachting maken jullie je op voor een mooie grottentocht
 • Wandelingen of fietstochten door Limburgs Heuvellandschap of de Voerstreek
 • Een golfclinic op de negen holes shortgolfbaan met afsluitende lunch bij Brasserie Eyserhof na een dag vergaderen op uw bijzondere vergaderlocatie Limburg

Vergader arrangementen bij een bijzondere vergaderlocatie met overnachting

Bij onze bijzondere vergaderlocaties kunt u vergaderen zolang dat nodig is. Knopen doorhakken doet u het efficiëntst in een inspirerende omgeving. Bijvoorbeeld op inspirerende vergaderlocaties met overnachting. Boek daarom nog een extra dag om meer doelen binnen de organisatie te halen en werknemers met de neuzen dezelfde richting op de te laten draaien. Bij Hoeve vakanties kunt u kiezen uit verschillende arrangementen.

Dagarrangement vanaf €59,- pp

Van 8.30 uur tot 17.00 uur

 • thee, koffie, fris en & een Limburgse vlaai bij aanvang;
 • de hele dag door ontvangt u koffie, thee, spa rood, spa blauw, jus d’orange en versnapering met vers fruit;
 • een verrassende uitgebreide lunch;
 • flip-overs, stiften en een projectiescherm zijn inclusief.*

Dag- en avondarrangement. Prijs op aanvraag.

Van 8.30 uur tot 21.00 uur

 • koffie, diverse theesoorten & echte Limburgse vlaai bij aankomst op de bijzondere vergaderlocatie;
 • gehele dag koffie, thee, spa rood, spa blauw, jus d’orange en de gehele dag versnapering met vers fruit;
 • een verrassend uitgebreide lunch op onze unieke vergaderlocatie;
 • diner naar keuze in een culinair restaurant, vanaf € 80,- p.p. indien u gebruik maakt van onze overheerlijk streek-buffetten;
 • inclusief flip-over stiften en projectiescherm.*

* De bovenstaande prijzen zijn exclusief vergaderruimte vanaf € 150,- per dag en minimaal 10 personen in een midweek.

Bent u enthousiast geworden over de prachtige locaties van van Hoeve Vakanties? Boek gelijk een vakantie in Limburg erachteraan met uw gezin of vrienden. Zo komt u na deze enerverende vergaderdagen écht tot rust. U kunt ervoor kiezen om een groot huis te huren, zodat u met grote gezelschappen weg kunt. Op zoek naar goedkope vakantiehuisjes voor na de vergaderperiode? Bij van Hoeve Vakanties kunt u heerlijk tot rust komen.

Meerdaags arrangement op unieke vergaderlocaties met overnachting

Boek meerdere dagen voor een vruchtbare samenwerking en nieuwe ideeën. Vergaderen op een bijzondere vergaderlocatie met overnachting brengt écht meer synergie binnen uw organisatie. Ervaar het zelf en boek een meerdaags arrangement op één van onze bijzondere vergaderlocaties met overnachting.

Bekijk ook:

 

 

 

 

I

Inspirerende vergaderlocaties met overnachting

 

 

 

 

V

Vakantiehuizen 8 personen

Vakantiehuizen 12 personen

Vakantiehuizen 16 personen

Vakantiehuizen 20 personen

Z

Zomervakantie Limburg