Bijzondere vergaderlocaties

Landgoed van Ulvend behoort tot één van de meest bijzondere vergaderlocaties van Limburg. Allereerst bevindt u zich in een inspirerende omgeving van kabbelende beekjes en glooiende heuvels. De accommodaties zijn voorzien u van alle luxe die u nodig heeft voor een prettig verblijf. Bovendien combineert u werk met welverdiende ontspanning.

Frisse neus
Wat is er lekkerder dan in de pauze van een vergadering even een frisse neus te halen met een wandeling door de prachtige Voerstreek? De landhuizen van Landgoed van Ulvend worden bovendien verwarmd met duurzame energie. Het water van de douches en de radiatoren op de slaapkamers wordt verwarmd door middel van een op houtsnippers gestookte verwarmingsinstallatie. Op deze manier dragen wij graag ons steentje bij aan een beter milieu. En dat maakt Hof van Ulvend één van de meest bijzondere vergaderlocaties van ons land.

Nieuwsgierig?
Bent u benieuwd naar deze bijzondere vergaderlocaties? Neem dan eens een kijkje verder op deze website. Wij bespreken graag  met u de mogelijkheden. Vul daarvoor ons contactformulier in. Graag tot ziens bij Landgoed van Ulvend!