Familieweekend accommodatie: Gastenbeoordeling 8,7!

Neem de tijd om bij te praten in een van onze familieweekend accommodaties. Terwijl de kinderen op het speelterrein spelen van één van onze familieweekend accommodaties, praten de ouderen eindelijk weer eens bij in de sfeervolle living of het comfortabele eigen terras.

Boek een gezellig weekendje weg met de familie en laat niet één maar tientallen onderwerpen passeren. Wacht niet langer en bekijk de meest geschikte accommodaties voor een heerlijke familievakantie. Ervaar de Limburgse gastvrijheid, de unieke omgeving en het warme comfort van één van onze sfeervolle groepshuisjes. Een weekendje weg met de familie was nog nooit zo ontspannen.

 

 
 

Familieweekend in het karakteristieke Zuid-Limburg

Organiseer uw familieweekend bij ons en maak de keuze uit vier verschillende toplocaties met groepshuizen. Hof van Ulvend ligt in Noorbeek in Zuid Limburg, in Teuven, in de Voerstreek (B) ligt de Begijnhof en in Hombourg (B) bevinden zich Ten Hof en de Molen van Medael. Op de locaties kunt u familiehuizen huren met verschillende faciliteiten. Bijna alle groepsaccommodaties zijn geschikt voor uw familieweekend en ze hebben stuk voor stuk een eigen karakter. Wanneer u een familiedag organiseren wilt, heeft u ook een breed aanbod aan keuzes bij ons.

Activiteiten tijdens het familieweekend

Er zijn leuke activiteiten in de buurt van al onze familie accommodaties. Zowel voor opa en oma als voor ouders en kinderen. Zo kunt u uw familieweekend doorbrengen op onze boerderij waar de vriendelijke dieren garant staan voor een leuke dag. Ook kunt u heerlijk wandelen en fietsen door de prachtige omgeving van Zuid-Limburg en de Voerstreek. En, om de dag af te sluiten, maakt u kennis met bourgondische streekgerechten van plaatselijke restaurants.

Bij De Molen van Medael en op het terrein van Eyserhof bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar (ont)spannende activiteiten. Denk aan:

  • Het Hof van Ulvend in Noorbeek, Zuid-Limburg
  • Begijnhof in Teuven, Belgische Voerstreek
  • Ten Hof in Belgisch Hombourg
  • Molen van Medael in Belgisch Hombourg

Op het domein van de Molen van Medael bevindt zich Hombourgeois. Organiseer leuke familieweekend activiteiten zoals een huifkartocht en een workshop vlaai bakken. Voor ieder wat wils tijdens uw familieweekend! Op de locaties kunt u familiehuizen huren met verschillende faciliteiten voor uw familieweekend. Onze groepsaccommodaties zijn allen geschikt voor uw familieweekend en hebben allemaal een eigen karakter.

Groepsaccommodatie voor het familieweekend

Op de locaties kunt u familiehuizen huren met verschillende faciliteiten voor uw familieweekend. Onze groepsaccommodaties zijn allen geschikt voor uw familieweekend en hebben allemaal een eigen karakter. Dit zijn onze meest populaire categorieën voor familieweekend accommodatie:

Dit zijn onze meest populaire categorieën voor een groepsaccommodatie familieweekend:

Faciliteiten familieweekend accommodatie voor grote groepen

Hoeve Vakanties heeft op de vier prachtige locaties verschillende vakantiehuizen in Limburg voor groepen variërend van 10 tot 60 personen. Meer dan genoeg ruimte voor uw gehele familie. Ervaar een familieweekend weg in één van onze vakantiewoningen en geniet van huisjes die van alle gemakken voorzien zijn. Wij bieden tijdens het weekendje weg met uw familie onder andere: speelweides, sauna, voldoende parkeergelegenheid, catering, activiteiten en dagtrips.

Samen fietsen, wandelen, ontspannen of lekker eten. Welke invulling u ook aan uw familieweekend wilt geven, onze groepshuizen zijn een geschikte familieweekend accommodatie voor u en de hele familie.

Geheel verzorgd familieweekend

Wilt u samen met uw hele familie genieten van een geheel verzorgd en ontspannen familieweekend? Pittoreske stadjes als Valkenburg aandoen, grottentochten maken met neven en nichten en bijkletsen met opa en oma tijdens een sfeervol diner met heerlijke streekgerechten? Reserveer online een accommodatie op een van onze unieke locaties in de prachtige natuur van Zuid Limburg en pak alvast uw tas in voor een fantastisch weekendje weg met de familie.

Als u inspiratie nodig heeft dan zijn wij bereidt om met u mee te denken over familieweekend ideeën. Neem gerust contact met ons op voor advies of om een offerte aan te vragen. Ontdek onze groepsverblijven in Limburg