Familieweekend accommodatie: Gastenbeoordeling 8,7!

Bestond een dag maar uit meer dan 24 uur. Zoveel te doen en zo weinig tijd om bij te praten. Familieverjaardagen duren altijd te kort. Net wanneer het echt gezellig wordt, is het vaak alweer tijd om te gaan. Gelukkig hebben wij een oplossing: boek een familieweekend en zoek de kalmte op. Genoeg tijd om bij te praten in een familieweekend accommodatie van Hoeve Vakanties.

Terwijl de kinderen op het speelterrein spelen van één van onze familieweekend accommodaties praten de ouderen eindelijk weer eens bij in de sfeervolle living of het comfortabele eigen terras. Boek eens een gezellig weekendje weg met de familie en laat niet één maar tientallen onderwerpen passeren. Wacht niet langer en bekijk de meest geschikte accommodaties voor een heerlijke familievakantie. Ervaar de Limburgse gastvrijheid, de unieke omgeving en het warme comfort van één van onze sfeervolle groepshuisjes. Een weekendje weg met de familie was nog nooit zo ontspannen.

 
 

Familieweekend in het karakteristieke Zuid-Limburg

Als u uw familieweekend organiseert bij Hoeve Vakanties heeft u de keuze uit vier verschillende toplocaties met groepshuizen. Hof van Ulvend ligt in Noorbeek in Zuid Limburg, in Teuven, in de Voerstreek (B) ligt de Begijnhof en in Hombourg (B) bevinden zich Ten Hof en de Molen van Medael. Op de locaties kunt u familiehuizen huren met verschillende faciliteiten. Bijna alle groepsaccommodaties zijn geschikt voor uw familieweekend en ze hebben allemaal een eigen karakter. Gaat u een familiedag organiseren? Ook dan kunt u terecht bij van Hoeve Vakanties.

Familieweekend activiteiten nabij Zuid-Limburg en de Voerstreek

Wanneer u een geschikte familie accommodatie wilt gaan boeken dan wilt u ook weten of er in de nabije omgeving leuke activiteiten zijn voor de hele familie. Deze zijn er zowel voor opa en oma alsook voor de volwassenen en de kleinkinderen:

  • Het Hof van Ulvend in Noorbeek, Zuid-Limburg
  • Begijnhof in Teuven, Belgische Voerstreek
  • Ten Hof in Belgisch Hombourg
  • Molen van Medael in Belgisch Hombourg

Tip: boek een vakantiehuis Hombourg België of een vakantiehuisje Ardennen. Genieten is gegarandeerd!

Activiteiten tijdens uw familieweekend

Op de locaties kunt u familiehuizen huren met verschillende faciliteiten voor uw familieweekend. Bijna alle groepsaccommodaties zijn geschikt voor uw familieweekend en ze hebben allemaal een eigen karakter. Gaat u enkel een familiedag organiseren? Ook dan kunt u terecht bij van Hoeve Vakanties. Wij bieden namelijk meer dan alleen sfeervolle overnachtingen. Bij De Molen van Medael en op het terrein van Eyserhof bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar (ont)spannende activiteiten. Denk aan:

  • Golven op de shortgolfbaan bij Eyserhof
  • Survival- & outdoor parcours bij De Molen van Medael
  • Clinic handboog- & kruisboogschieten bij De Molen van Medael
  • Tabletspeurtocht “Ligne” 38 bij De Molen van Medael
  • Rondrit met de huifkar

Op het domein van de Molen van Medael bevindt zich Hombourgeois. Samen kunnen we leuke activiteiten voor u en uw familie organiseren zoals een huifkartocht en een workshop vlaai bakken. Voor ieder wat wils tijdens uw familieweekend!
h2>Familieweekend activiteiten nabij Zuid-Limburg en de Voerstreek

Wanneer u een geschikte familie accommodatie wilt boeken, wilt u ook weten of er in de nabije omgeving leuke activiteiten zijn voor de hele familie. Deze zijn er. Zowel voor opa en oma als voor ouders en kleinkinderen. Zo kunt u uw familieweekend doorbrengen op onze boerderij waar de vriendelijke dieren garant staan voor een leuke dag. Ook kunt u heerlijk wandelen en fietsen door de prachtige omgeving van Zuid-Limburg en de Voerstreek. En, om de dag af te sluiten, maakt u kennis met bourgondische streekgerechten van plaatselijke restaurants.

Dit zijn onze meest populaire categorieën voor een groepsaccommodatie familieweekend:

Faciliteiten familieweekend accommodatie voor grote groepen

Hoeve Vakanties heeft op de vier prachtige locaties verschillende vakantiehuizen in Limburg voor groepen variërend van 10 tot 60 personen. Meer dan genoeg ruimte voor uw gehele familie en aanhangdus. Ervaar een familieweekend in één van onze vakantiewoningen en geniet van huisjes die van alle gemakken voorzien zijn. Wij bieden tijdens het weekendje weg met uw familie onder andere: speelweides, sauna, voldoende parkeergelegenheid, catering, activiteiten en dagtrips.

Samen fietsen, wandelen, ontspannen of lekker eten. Welke invulling u ook aan uw familieweekend wilt geven, onze groepshuizen zijn een geschikte familieweekend accommodatie voor u en de hele familie.

Geheel verzorgd familieweekend

Wilt u samen met uw hele familie genieten van een geheel verzorgd en ontspannen familieweekend? Pittoreske stadjes als Valkenburg aandoen, grottentochten maken met neven en nichten en bijkletsen met opa en oma tijdens een sfeervol diner met heerlijke streekgerechten? Reserveer online een accommodatie op een van onze unieke locaties in de prachtige natuur van Zuid Limburg en pak alvast uw tas in voor een fantastisch familieweekend. Als u inspiratie nodig heeft dan zijn wij bereidt om met u mee te denken over familieweekend ideeën. Neem gerust contact met ons op! Ontdek onze groepsverblijven in Limburg

Heerlijk een weekendje weg in Valkenburg? Bekijk de mogelijkheden en bereid u alvast voor op een fantastische vakantie in dit pittoreske stadje.