Familieweekend accommodatie

Wilt u met uw familie een gezellig weekendje weg en wilt u verschillende activiteiten organiseren? Dan heeft het Landgoed van Ulvend zeer geschikte accommodaties voor uw familieweekend. Ervaar de Limburgse gastvrijheid, de unieke omgeving en het warme comfort in een van de sfeervolle groepshuisjes.

Gerestyled
10 personen
4 slaapkamers
3 badkamers
Gerestyled
11 personen
5 slaapkamers
5 badkamers
Gerestyled
12-21 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
Gerestyled
16 personen
8 slaapkamers
8 badkamers
Gerestyled
22 personen
8 slaapkamers
6 badkamers
26 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
Gerestyled
26 personen
9 slaapkamers
3 badkamers
Gerestyled
44 personen
16 slaapkamers
12 badkamers
56 personen
18 slaapkamers
18 badkamers
Gerestyled
66 personen
24 slaapkamers
18 badkamers

Familie weekend in het karakteristieke Ulvend

Als u uw familie weekend organiseert bij Ulvend heeft u de keuze uit vier verschillende toplocaties met groepshuizen. Hof van Ulvend ligt in Noorbeek in Zuid Limburg, in Teuven, in de Voerstreek (B) ligt de Begijnhof en in Hombourg (B) bevinden zich Ten Hof en de Molen van Medael. Op de locaties kunt u kiezen uit verschillende huizen met verschillende faciliteiten. Bijna alle accommodaties zijn geschikt voor uw familie weekend en ze hebben allemaal een eigen karakter.

Familieweekend activiteiten nabij Zuid-Limburg en de Voerstreek

Wanneer u een geschikte accommodatie wilt gaan boeken dan wilt u ook weten of er in de nabije omgeving leuke activiteiten zijn voor de hele familie. Deze zijn er zowel voor opa en oma alsook voor de volwassenen en de kleinkinderen:

  • Zo kunt u uw familieweekend doorbrengen op onze boerderij. Waar de vriendelijke dieren garant staan voor een leuke dag.
  • Heerlijk wandelen door de prachtige omgeving van Zuid-Limburg en de voerstreek
  • Een fietsarrangement om de omgeving te ontdekken
  • Bourgondische streekgerechten van de plaatselijke restaurants

Op het domein van de Molen van Medael bevindt zich Hombourgeois. Samen kunnen we leuke activiteiten voor u en uw familie organiseren zoals een huifkartocht en een workshop vlaai bakken. Voor ieder wat wils tijdens uw familieweekend!

Dit zijn onze meest populaire categorieën:

Faciliteiten familieweekend accommodatie

Ulvend heeft op de vier prachtige locaties verschillende vakantiehuizen in Limburg voor groepen variërend van 10 tot 60 personen. Meer dan genoeg ruimte voor uw gehele familie en aanhang. Als u uw familieweekend wilt organiseren bij Ulvend dan bent u van alle gemakken voorzien. Wij bieden u onder andere: speelweides, sauna, voldoende parkeergelegenheid, catering, activiteiten en dagtrips.

Samen fietsen, wandelen, ontspannen of lekker eten. Welke invulling u ook aan uw familieweekend wilt geven, onze groepshuizen zijn een geschikte accommodatie voor u en de hele familie.

Geheel verzorgd familie weekend

Wilt u samen met uw hele familie genieten van een geheel verzorgd en ontspannen familieweekend reserveer dan online een accommodatie op een van onze unieke locaties in de prachtige natuur van Zuid Limburg. Als u inspiratie nodig heeft dan zijn wij bereidt om met u mee te denken over familieweekend ideeën. Neem gerust contact met ons op! Ontdek onze groepsverblijven in Limburg.