Familiehuis Limburg: ontspanning & luxe

Een familie vakantiehuis van Hoeve Vakanties is de perfecte uitvalsbasis voor een luxe vakantie met uw gezin en familie. Door een familie vakantiehuis te huren ontsnapt u even aan de werkelijkheid en heeft u quality time met uw familie. Geen dagelijkse beslommeringen maar frisse buitenlucht in de prachtige natuur. Ziet u het al voor zich? Heerlijk wakker worden in het prachtige familie vakantiehuis, met een indrukwekkend uitzicht?

 
 

Groot familiehuis huren: 6 locaties

Een groot familiehuis huren is een uitdaging. De doorsnee vakantieparken hebben vaak weinig familiehuizen. Bij Hoeve Vakanties kunt een groot familiehuis huren voor een heerlijke vakantie of huur een accommodatie voor een familiedag, zodat u gelijk met uw hele familie kunt overnachten.

Of u nu met uw gehele familievakantie wilt vieren of met uw eigen gezin de rust op wilt zoeken, onze grote familiehuizen zijn geschikt voor zowel kleine als grotere groepen. Wij hebben vakantiehuisjes op zes prachtige locaties van twee tot zesenzestig personen:

 • Begijnhof
 • Oudenhof
 • Eyserhof
 • Molen van Medael
 • Hof van Ulvend
 • Ten Hof

Familie vakantiehuis: activiteiten

Uw vakantie is een goed moment om te beginnen aan dat ene boek wat al een paar maanden in de kast klaarligt om gelezen te worden maar ook door activiteiten te ondernemen kunt u ontspannen. Er zijn een aantal activiteiten in de omgeving die u niet mag missen als u een familiehuis gaat huren:

 • Ga streekgerechten ontdekken in lokale restaurantjes
 • Bezoek nabijgelegen kleine dorpjes
 • Ga de heuvelachtige natuur in

Familiehuis huren met warme temperaturen

In de voerstreek is het gemiddeld genomen maar liefst 5 graden Celsius warmer dan waar dan ook in Nederland. Dat maakt deze heuvelachtige streek tot een geliefd vakantieoord. U hoeft niet naar een ver oord om te genieten van het lekkere weer. In onze familiehuizen worden ook regelmatig familiedagen georganiseerd. Heerlijk om niet één familiedag, maar meerdere familiedagen achter elkaar te plakken.

Bekijk hieronder eens onze populaire familiehuizen in Limburg:

Onze voordelen

Ons doel is om je een zo fijn mogelijke vakantie of familiedagen te bezorgen. Daarom wanneer je bij ons een vakantie in Limburg boekt, profiteer je altijd van onze voordelen:

 • Huisjes in de natuur met privacy
 • Online boeken en offertes aanvragen
 • Een hecht familiebedrijf

Boek wanneer het u uitkomt

Heeft u een accommodatie gevonden die aan uw wensen voldoet? Boek dan gelijk via de website. Twijfelt u nog? Neem contact met ons op voor een optie of stel uw vragen aan ons voordat u de knoop doorhakt.

Veelgestelde vragen over onze vakantiehuizen

Wij helpen u graag bij het beantwoorden van al uw vragen. Hier zijn een aantal veel gestelde vragen:
“Hoeveel vakantiehuisjes bieden jullie in totaal?”
Kies uit een totaal van 25 vakantiewoningen verdeeld over 6 van onze locaties. We bieden plek vanaf 2 personen tot groepen van maar liefst 66 personen, allemaal gelegen in de Voerstreek en in Zuid-Limburg.

“Waar liggen de groepsverblijven van Hoeve Vakanties?”
Onze groepsverblijven liggen in meerdere dorpjes in Zuid-Limburg:

Noorbeek
Hombourg
Teuven
Eys

”Wat moeten wij zelf meenemen?”
Alle vakantiewoningen zijn voorzien van alle hedendaagse gemakken en voldoen aan alle eisen voor modern comfort. De luxe keuken is voorzien van alle keukenspullen. De moderne badkamer heeft douchegel en shampoo. De woonkamer is modern en de slaapkamers is van alles voorzien. U moet alleen zelf bedlinnen en handdoeken meenemen. Het is echter ook een mogelijkheid om dit te huren.

Bekijk ook:

G

Goedkoop huisjes huren in Limburg

 

 

 

 

L

Luxe vakantiewoning Zuid-Limburg

 

 

 

 

V

Voerstreek vakantiehuis