Familiehuis Limburg: uitvalsbasis voor ontspanning

Wat is de som van een goed gesprek + buitenlucht + ontspanning? Het antwoord is simpel: familiehuis Limburg. Een familie vakantiehuis van Hoeve Vakanties is de perfecte uitvalsbasis voor een vakantie met uw gezin en familie.

Een familiehuis Limburg is een fijne ontsnapping aan de werkelijkheid. U bent even weg van de dagelijkse beslommeringen; de ratrace op het werk, wegbreng- en ophaalritjes van de kinderen, administratieve taken en het huishouden. Wanneer de energie opgaat aan allerhande dagelijkse zaken, blijft er weinig tijd over voor ontspanning. En dat terwijl ontspanning juist zo goed is voor lijf en leden. En dat niet alleen. Ontspanning in een vakantie familiehuis zorgt voor zoveel meer: een betere relatie, goede gesprekken en saamhorigheid. Extra reden om een groot familie huis te huren in Limburg.

 
 

Alle tijd voor ontspanning in een familie vakantiehuis

De voordelen van ontspanning kunt u nu delen met uw familie in een familie vakantiehuis. Investeer in uw relatie met uw familieleden en boek een familiehuis Limburg. Bij Hoeve Vakanties heeft u alle tijd. U heeft de mogelijkheid om de volgende activiteiten te doen tijdens uw verblijf in een vakantie familiehuis Nederland of in een familiehuis België:

 • streekgerechten te ontdekken in karakteristieke restaurantjes;
 • nabijgelegen kleine dorpjes te bezoeken;
 • de natuur in te gaan met de kinderen;
 • met uw familie te ontspannen op eigen terras bij een luxe familiehuis.

Ziet u het al voor zich? Heerlijk wakker worden in het prachtige familie vakantiehuis in Limburg, met een eveneens indrukwekkend uitzicht? Samen met het gezin of met de familie gaat u vervolgens het pittoresk Limburgse dorpje in. Even boodschappen doen, want dat blijft natuurlijk altijd nodig. Wanneer u weer terug bent in uw Limburgse familievilla, kunt u zich klaarmaken voor de rest van de dag.

Locaties familiehuis Limburg

Een groot familiehuis huren in Limburg kan wel eens een uitdaging zijn. De doorsnee vakantieparken hebben vaak weinig familiehuizen. Bij Hoeve Vakanties kunt een groot familiehuis huren voor een heerlijke vakantie, maar u kunt ook een accommodatie huren voor familiedag in Limburg, zodat u gelijk met uw hele familie kunt overnachten.

Of u nu met uw gehele familie vakantie wilt vieren of met uw eigen gezin de rust op wilt zoeken, onze grote familiehuizen in Limburg zijn geschikt voor zowel kleine als grotere groepen. Wij hebben vakantiehuisjes op vijf prachtige locaties:

 • Begijnhof
 • Eyserhof
 • Landgoed hof van Ulvend
 • Molen van Medael
 • Ten Hof

Ontdek Limburg

Hoe groot uw familie ook is, een familiehuis huren in Limburg is voor alle gezelschappen geschikt. Hoeve Vakanties verhuurt een familie vakantiehuis voor kleine en grote groepen in Nederland & België. Voor 2 tot maar liefst 60 personen. Deze zijn een perfecte uitvalsbasis om met het gezin op pad te gaan: naar de grotten van Vaals bijvoorbeeld, de steenkolenmijn in Valkenburg, of het subtropisch zwembad in Gulpen. Bewandel de vele mooie heuvelpaden in de groene omgeving van uw luxe familiehuis Limburg of verplaats u te fiets. Er valt veel te ontdekken wanneer u over de kronkelige paden, langs bergdalletjes en rivieren fietst. De flora en fauna nabij uw familiehuis Limburg is adembenemend.

Hoe bereikbaar is Limburg?

Heerlijk een familiehuis huren in Limburg, dat is nog eens een fijn vooruitzicht. Met elkaar op pad, zittend op een terrasje. Maar hebben jullie al over het vervoer nagedacht? De familie huizen zijn goed te bereiken met – natuurlijk – de auto en het OV.

Hoe lang is het rijden naar het familiehuis in Limburg? Laten we het centrale Utrecht als voorbeeld nemen:

 • Utrecht naar Maastricht met de auto: 2 uur en 5 minuten
 • Utrecht Centraal naar Maastricht met het OV: 1 uur en 56 minuten

Natuurlijk hangt de reistijd af van welk familiehuis u gaat huren in Limburg. Maastricht is een indicatie. Zit uw familiehuis bijvoorbeeld in het Noorbeek, dan moet er ongeveer een kwartier tot half uur bij opgeteld worden.

Het prachtige aan in Limburg op vakantie gaan, is natuurlijk het heuvelachtige landschap en de intrigerende geschiedenis. Daarnaast bent u zowel met OV als met de auto zo in de buurlanden België en Duitsland.

Familiehuis huren in de warmste provincie van Nederland

In Limburg is het gemiddeld genomen maar liefst 5 graden Celsius warmer dan waar dan ook in Nederland. Dat maakt deze heuvelachtige streek tot een geliefd vakantieoord. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Een familie vakantiehuis heeft al vele familie en vriendenbanden versterkt.

Hoe is het weer verder in Limburg? Om een beeld te geven: in januari is het gemiddeld genomen 6 graden koud, maar in juli wel 21 graden warm. Met een warme jas aan of heerlijk in de korte mouwen, van de gezelligheid en natuur genieten kan volop in Limburg!

Bekijk hieronder eens onze populaire familiehuizen in Limburg voor een weekendje weg: