Heb je een vraag omtrent een huidige of nieuwe boeking? Bekijk onze veelgestelde vragen omtrent covid-19.

Grote vakantiehuizen: deze maand met 20% korting!

Wilt u met een grote groep familieleden, vrienden of collega’s op vakantie? Dan kunt u meerdere kleine vakantiehuizen boeken, maar u kunt ook een groot vakantiehuis huren. Slaapt u met het gehele reisgezelschap in een groot vakantiehuis, dan is de vakantie een stuk gezelliger.

Hoeve Vakanties heeft een groot aanbod grote groepsaccommodaties. Wij verhuren kleinere vakantiehuizen voor twee, vier, zes of acht personen, maar hebben ook vele grote vakantiehuizen in ons aanbod. Deze maand boekt u uw grote vakantiehuizen Nederland met een flinke korting tot 20 procent.

gerenoveerd
2 - 4 v + 2 k personen
3 slaapkamers
2 badkamers
Gerestyled
12-21 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
Gerenoveerd
12-16 personen
8 slaapkamers
6 badkamers
Gerestyled
16 personen
8 slaapkamers
8 badkamers
18-22 personen
10 slaapkamers
12 badkamers
19 personen
8 slaapkamers
3 badkamers
Nieuw per 1-1-2020
20-30 personen
11 slaapkamers
11 badkamers
Gerestyled
22 personen
8 slaapkamers
6 badkamers
25 personen
10 slaapkamers
4 badkamers
26 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
Gerestyled
26 personen
9 slaapkamers
3 badkamers
26 personen
11 slaapkamers
8 badkamers
gerenoveerd
30 personen
12 slaapkamers
12 badkamers
Nieuw
30 personen
14 slaapkamers
14 badkamers

Grote groepsaccommodaties tot 66 personen

Wij verhuren maar liefst 26 verschillende vakantiehuizen in Nederland en België. Een groot deel van onze vakantiewoningen is geschikt voor kleinere reisgezelschappen, bijvoorbeeld van twee, vier of zes personen. Dit betekent echter niet dat u geen grote vakantiehuizen kunt reserveren. Want we hebben vele grote vakantiehuizen voor grote groepen, waaronder:

Wij hebben dus ook grote vakantiehuizen in ons aanbod. Een aantal van onze grote groepsaccommodaties zijn zelfs geschikt voor zeer grote groepen, tot wel 66 personen. Het is ook mogelijk om meerdere vakantiehuizen te huren op dezelfde locatie, u kunt dus eventueel het hele landgoed huren. Bent u op zoek naar een luxe groepsverblijf? Van Hoeve vakanties biedt ook de mogelijkheid om extra van luxe te genieten.

De voordelen van de grote vakantie groepsaccommodaties van Hoeve Vakanties:

  • Een groot aanbod luxe grote vakantiewoningen.
  • Altijd een groot huis huren in een bijzondere omgeving.
  • Deze maand tot 20 procent korting op een groot huis huren.

Groot vakantiehuis huren: Tips voor een geslaagde vakantie

Het kan best een uitdaging zijn om een geslaagde vakantie te organiseren met een grote groep mensen en selectie te maken van grote vakantiewoningen. Zeker als het om een reisgezelschap van twintig, dertig, veertig, vijftig of zelfs zestig personen gaat. Wij geven u graag enkele tips voor een geslaagde vakantie met een grote groep.

  • Betrek iedereen bij het boeken. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door iedereen hun ideeën voor de perfecte vakantie te laten delen.
  • Probeer niet alle mensen binnen het reisgezelschap tevreden te stellen. Dit is simpelweg niet mogelijk in een groot reisgezelschap van tientallen personen.
  • Wijs enkele organisatoren aan voor de groepsvakantie. Zij hakken knopen door en regelen de grote groepsaccommodatie.
  • Spreek samen een budget af. Houd er rekening mee dat niet iedereen even veel geld uit kan geven aan een vakantie en een groot huis huren.
  • Boek een grote vakantiewoning met voldoende faciliteiten voor een grote groep. In een te klein vakantiehuis komen de muren al snel op u af. Gelukkig heeft Hoeve Vakanties vele ruime en luxe vakantiewoningen voor grote gezelschappen.
  • Zoek een groot vakantiehuis in een leuke omgeving, waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen en andere leuke activiteiten kunt ondernemen.
  • Kijk ook eens voor een bijzondere groepsaccommodatie. Geschikt voor alle gezelschappen.

Tot slot raden wij u aan om meerdere grote vakantiehuizen met elkaar te vergelijken. Zo vindt u vanzelf het beste vakantiehuis binnen uw prijsklasse. En bent u benieuwd wat een vakantiehuis van Hoeve Vakanties kost? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan voor groepsverblijven via de website.