Grote vakantiehuizen Nederland: gastenbeoordeling 8,7!

Logeer in authentieke, smaakvolle grote vakantiehuizen. In onze grote groepsaccommodaties bent u even weg van de massa. Gewoon, met uw eigen massa: uw familieleden, vrienden of collega’s. Een groot huis huren binnen Nederland doet u natuurlijk in Limburg.

 
 

Grote groepsaccommodaties tot 66 personen

Wij verhuren maar liefst 26 verschillende vakantiehuizen – verdeeld over 6 landgoederen – in Nederland en België. Een groot deel van onze vakantiewoningen is geschikt voor kleinere reisgezelschappen, bijvoorbeeld van twee, vier of zes personen. Dit betekent echter niet dat u geen grote vakantiehuizen kunt reserveren. Wij verhuren namelijk een net zo groot deel aan grote groepen. Voor groepen is het mogelijk diverse kleinere vakantiehuizen te huren, maar een groot huis huren is ook een optie. Zolang u maar geniet.

Ontspannen overnachten in een groepsaccommodatie Limburg

Genieten kúnt u in de groene omgeving van onze grote groepsaccommodaties. De ene wandeling is namelijk nog mooier dan de ander. Na een heerlijke wandeling komt u weer fijn thuis in één van de grote vakantiewoningen. Ziet u het al voor u? Terwijl u met een hapje en drankje plaatsneemt in de relaxfauteuil voor de openhaard, spelen de kinderen een spelletje aan de eetkamertafel.

Op onze website ziet u diverse vakantiehuizen voor grote groepen staan, waaronder:

Wij hebben dus ook grote vakantiehuizen in ons aanbod. Een aantal van onze grote groepsaccommodaties zijn zelfs geschikt voor zeer grote groepen, tot wel 66 personen. Het is ook mogelijk om meerdere vakantiehuizen te huren op dezelfde locatie, u kunt dus eventueel het hele landgoed huren. Bent u op zoek naar een luxe groepsverblijf? Van Hoeve vakanties biedt ook de mogelijkheid om extra van luxe te genieten.

De voordelen van onze grote vakantie groepsaccommodaties:

  • Een groot aanbod luxe grote vakantiewoningen.
  • Altijd een groot huis huren in een bijzondere omgeving.

Optioneel: het hele landgoed huren

Een groot huis huren is een optie, maar wat denkt u van een landgoed huren? Bij ons behoort een landgoed huren tot de mogelijkheden. Boek op hetzelfde landgoed in plaats van één vakantiehuis meerdere grote groepsaccommodaties. Waarom niet?

Kijk op onze website en zie onze grote vakantiewoningen op diverse landgoederen. Neem uw reisgezelschap mee naar deze grote vakantiehuizen en geniet van een welverdiende ontspannen vakantie in een groot vakantiehuis in Limburg. Op de diverse landgoederen is genoeg te doen. Laat de kinderen met elkaar spelen op de buitenweide terwijl de volwassenen fijn kunnen bijpraten. Met een groot reisgezelschap in grote groepsaccommodaties heeft u eindelijk weer tijd voor elkaar.

Wij hebben een groot aanbod grote groepsaccommodaties. Wij verhuren kleinere vakantiehuizen voor twee, vier, zes of acht personen, maar hebben ook vele grote vakantiehuizen in ons aanbod.

Groot vakantiehuis huren: tips voor een geslaagde vakantie

Het kan best een uitdaging zijn om een geslaagde vakantie te organiseren met een grote groep mensen en selectie te maken van grote vakantiewoningen. Zeker als het om een reisgezelschap van twintig, dertig, veertig, vijftig of zelfs zestig personen gaat. Wij geven u graag enkele tips voor een geslaagde vakantie met een grote groep:

  • betrek iedereen bij het boeken. Bijvoorbeeld door iedereen hun ideeën voor de perfecte vakantie te laten delen.
  • probeer niet alle mensen binnen het reisgezelschap tevreden te stellen. Dit is simpelweg niet mogelijk in een groot reisgezelschap van tientallen personen
  • wijs enkele organisatoren aan voor de groepsvakantie. Zij hakken knopen door en regelen de grote groepsaccommodatie
  • spreek samen een budget af. Houd er rekening mee dat niet iedereen even veel geld uit kan geven aan een vakantie en een groot huis huren
  • boek een grote vakantiewoning met voldoende faciliteiten voor een grote groep. In een te klein vakantiehuis komen de muren al snel op u af. Gelukkig hebben wij vele grote vakantiehuizen in Nederland
  • zoek een groot vakantiehuis in een leuke omgeving, waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen en andere leuke activiteiten kunt ondernemen

Tot slot raden wij u aan om meerdere grote vakantiehuizen met elkaar te vergelijken. Zo vindt u vanzelf het beste vakantiehuis binnen uw prijsklasse. Bent u benieuwd wat een groot vakantiehuis huren kost? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan voor groepsverblijven via de website.