Grote vakantiehuizen: deze maand met 20% korting!

Wilt u met een grote groep familieleden, vrienden of collega’s op vakantie? Dan kunt u meerdere kleine vakantiehuizen boeken, maar u kunt ook een groot vakantiehuis reserveren. Slaapt u met het gehele reisgezelschap in een vakantiehuis, dan is de vakantie een stuk gezelliger.

Ulvend heeft een groot aanbod vakantiewoningen. Wij verhoren kleinere vakantiehuizen voor twee, vier, zes of acht personen, maar hebben ook vele grote vakantiehuizen in ons aanbod. Deze maand boekt u uw grote vakantiehuis met een flinke korting tot 20 procent.

12-21 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
Gerenoveerd
12-16 personen
8 slaapkamers
6 badkamers
Gerestyled
16 personen
8 slaapkamers
8 badkamers
18-22 personen
10 slaapkamers
12 badkamers
19 personen
8 slaapkamers
3 badkamers
Gerestyled
22 personen
8 slaapkamers
6 badkamers
25 personen
10 slaapkamers
4 badkamers
26 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
Gerestyled
26 personen
9 slaapkamers
3 badkamers
26 personen
11 slaapkamers
8 badkamers
30 personen
12 slaapkamers
12 badkamers
Nieuw
30 personen
14 slaapkamers
14 badkamers

Accommodaties tot 66 personen

Wij verhuren maar liefst 26 verschillende vakantiehuizen in Nederland en België. Een groot deel van onze vakantiewoningen is geschikt voor kleinere reisgezelschappen, bijvoorbeeld van twee, vier of zes personen. Dit betekent echter niet dat u geen groot vakantiehuis kunt reserveren.

Wij hebben namelijk ook enkele grote vakantiehuizen in ons aanbod. Een aantal van onze accommodaties zijn zelfs geschikt voor zeer grote groepen, tot wel 66 personen.

De voordelen van Ulvend:

  • Een groot aanbod luxe vakantiehuizen.
  • Altijd een vakantiehuis in een bijzondere omgeving.
  • Deze maand tot 20 procent korting op uw boeking.

Tips voor een geslaagde vakantie met een grote groep

Het kan best een uitdaging zijn om een geslaagde vakantie te organiseren met een grote groep mensen. Zeker als het om een reisgezelschap van twintig, dertig, veertig, vijftig of zelfs zestig personen gaat. Wij geven u graag enkele tips voor een geslaagde vakantie met een grote groep.

  • Betrek iedereen bij het boeken. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door iedereen hun ideeën voor de perfecte vakantie te laten delen.
  • Probeer niet alle mensen binnen het reisgezelschap tevreden te stellen. Dit is simpelweg niet mogelijk in een groot reisgezelschap van tientallen personen.
  • Wijs enkele organistoren aan voor de groepsvakantie. Zij hakken knopen door en regelen de groepsaccommodatie.
  • Spreek samen een budget af. Houd er rekening mee dat niet iedereen even veel geld uit kan geven aan een vakantie.
  • Boek een ruime vakantiewoning met voldoende faciliteiten voor een grote groep. In een te klein vakantiehuis komen de muren al snel op u af. Gelukkig heeft Ulvend vele ruime en luxe vakantiewoningen voor grote gezelschappen.
  • Zoek een vakantiehuis in een leuke omgeving, waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen en andere leuke activiteiten kunt ondernemen.

Tot slot raden wij u aan om meerdere grote vakantiehuizen met elkaar te vergelijken. Zo vindt u vanzelf het beste vakantiehuis binnen uw prijsklasse. En bent u benieuwd wat een vakantiehuis van Ulvend kost? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via de website.