Comfortabele groepsaccommodatie 40 personen Zuid-Limburg

Unieke locaties in Zuid-Limburg en een comfortabele groepsaccommodatie 40 personen. Dit vindt u allemaal bij Hoeve Vakanties. Een 40 personen groepsaccommodatie is volledig ingericht om het onze bezoekers zo comfortabel mogelijk te maken. Een groepshuis 40 personen is per dag, week, midweek of weekend te huur. Hierdoor is het geschikt voor vele verschillende activiteiten. Geen standaard huizen maar authentieke prachtig gerenoveerde groepsaccommodaties voor 40 personen. De locaties ademen de geschiedenis en laat u betoveren door de karakteristieke bouw van de huizen.

 
 

Luxe groepsaccommodatie Zuid-Limburg 40 personen

Zuid-Limburg is prachtig. U waant zich in Frankrijk in eigen land. Hoeve Vakanties heeft niet enkel een goedkope groepsaccommodatie 40 personen in Nederland, maar ook 3 locaties in Belgisch Limburg:

  • Onze luxe vakantiehuis 40 personen van Ten Hof gelegen in Hombourg
  • Bij de Molen van Medael kunt u een prachtig groepsverblijf 40 personen kiezen die ook gelegen zijn in Hombourg
  • In Teuven is de luxe groepsaccommodatie 40 personen van de Begijnhof gelegen

De locatie Hof van Ulvend is gelegen in het Zuid-Limburgse Noorbeek, grenzend aan de Belgische Voerstreek. De heuvelachtige omgeving, prachtige bossen en weide lenen zich uitstekend voor een vakantie waar u kunt genieten van uw rust. Of juist voor een actieve vakantie. Maak lange wandel- of fietstochten, er zijn routes genoeg en geniet daarna van een heerlijk wijntje uit de streek en proef van onze streekgerechten. Limburg heeft u alles te bieden waar u naar op zoek bent tijdens uw vakantie.

Online boeken vakantiehuis 40 personen

Bij ons boekt u online een prachtig vakantiehuis 40 personen Limburg. Deze accommodaties zijn volledig ingericht voor een meerdaagse overnachting, maar zijn ook uitermate geschikt als inspirerende locatie om te vergaderen. De faciliteiten en de mogelijkheden op het gebied van activiteiten en gastronomie die wij u bieden, maakt een 40 persoons vakantiehuis de ideale locatie voor zowel een zakelijke aangelegenheid als een gezellige bijeenkomst voor vrienden of familie.

Goedkope groepsaccommodatie 40 personen: De faciliteiten

Deze vakantiehuizen zijn geschikt voor grote groepen en is alleen te reserveren via de e-mail. Mocht u met een andere groepsgrootte dan 40 personen willen verblijven dan helpen we u graag bij het zoeken naar een ander vakantiehuis. Een groepsaccommodatie Limburg 40 personen van Hoeve Vakanties is authentiek ingericht om de pure nostalgie van de Voerstreek te waarborgen. Er is rekening gehouden met alle moderne wensen en gemakken. Zo is er onder andere een compleet ingerichte keuken, voorzien van een afwasmachine, twee ovens, twee magnetrons en vier koelkasten. vakantiewoningen 40 personen zijn uitermate geschikt voor:

  • Zakelijke bijeenkomsten
  • Grote familievakanties
  • Trouwfeesten

Onze groepsverblijven bieden optimale privacy en een oase van rust. Kies voor een groepsaccommodatie 40 personen goedkoop van Hoeve Vakanties en profiteer van al onze voordelen. Het is ook mogelijk om groepsaccommodatie voor 60 personen te huren.

40 personen groepsaccommodaties reserveren voor grote groepen

Van onze groepsaccommodaties Zuid Limburg 40 personen kunt u gebruik maken voor verschillende doeleinden:

  • Familieweekenden
  • Vriendenweekend
  • Zakelijke aangelegenheden

Of u nu komt met 20, 40 of 60 personen, u zult altijd genieten van comfort, prachtige omgeving en Limburgse gastvrijheid tijdens uw verblijf in uw vakantiehuis in Zuid-Limburg. Als u op zoek bent naar een groepsaccommodatie voor 40 personen of meer dan vindt u bij Hoeve Vakanties wat u zoekt. Wij bieden u namelijk niet alleen een sfeervol en compleet ingericht groepshuis, maar ook faciliteiten als een wellness centre en voldoende parkeergelegenheid.

Liever een kleiner huis(je)? Boek dan een van onze huizen voor een kleinere groep op voor met z’n tweeën:

Omgeving van uw vakantiehuis 40 personen

Maar bovenal kunt u bij ons genieten van de prachtige omgeving waarin u heerlijk tot rust kunt komen tijdens een mooie wandel- of fietstocht, maar die ook mogelijkheid bij tot het ondernemen van diverse activiteiten. Wanneer u op zoek bent naar een vakantiewoning 40 personen bieden wij u de keuze uit twee locaties:
• Hof van Ulvend of;
• Domein Ten Hof.

De vakantie en/of groepshuizen op de locaties Molen van Medael en Begijnhof bieden plaats aan 2 tot 30 personen. Komt u bijvoorbeeld met een groep van 8 personen? Bekijk dan eens onze vakantiehuizen 8 personen!

Gastvrijheid

Of u nu op zoek bent naar een groepsaccommodatie om met een groep van 40 personen te vergaderen, te ontspannen of een combinatie van beide, u kunt altijd rekenen op comfort en de allerbeste service. Kom nu genieten van de prachtige omgeving en de Limburgse gastvrijheid. Ontdek de vele mogelijkheden voor een vakantiehuis 40 personen via onze website of mail naar info@ulvend.nl voor meer informatie en beschikbaarheid.

Bekijk ook:

F

Familieweekend accommodatie

G

Goedkoop huisje huren

Groepsaccommodatie Valkenburg

L

Luxe groepsaccomodatie Zuid-Limburg

 

 

 

 

 

 

 

V

Vakantiehuisje Zuid-Limburg

W

Weekend weg met groep