achtergrond

Comfortabele groepsaccommodaties 40 personen Zuid-Limburg

Accommodatie-Herenhuis-40 personenUnieke locaties in Zuid-Limburg en een comfortabele groepsaccommodatie voor 40 tot 60 personen. Dit vindt u allemaal op het landgoed van Ulvend. De groepsaccommodaties zijn volledig ingericht om het onze bezoekers zo comfortabel mogelijk te maken. De groepshuizen zijn per dag, week, midweek of weekend te huur. Hierdoor is het geschikt voor vele verschillende activiteiten. Geen standaard huizen maar authentieke prachtig gerenoveerde groepsaccommodaties voor 40 personen. De locaties ademen de geschiedenis en laat u betoveren door de karakteristieke bouw van de huizen.

Luxe groepsaccommodaties voor 40 personen

Zuid-Limburg is prachtig. U waant zich in Frankrijk in eigen land. Landgoed van Ulvend heeft niet enkel groepsaccommodaties in Zuid-Limburg maar ook 3 locaties in Belgisch Limburg:

Groepsaccommodaties 40 personenDe locatie Hof van Ulvend is gelegen in het Zuid-Limburgse Noorbeek, grenzend aan de Belgische Voerstreek. De heuvelachtige omgeving, prachtige bossen en weide lenen zich uitstekend voor een vakantie waar u kunt genieten van uw rust. Of juist voor een actieve vakantie. Maak lange wandel- of fietstochten, er zijn routes genoeg en geniet daarna van een heerlijk wijntje uit de streek en proef van onze streekgerechten. Limburg heeft u alles te bieden waar u naar op zoek bent tijdens uw vakantie.

Online boeken vakantiehuis 40 personen

Bij ons boekt u online een prachtig vakantiehuis die plaats biedt aan groepen van 10, 20, 40 of zelfs 60 personen. Deze accommodaties zijn volledig ingericht voor een meerdaagse overnachting, maar zijn ook uitermate geschikt als inspirerende locatie om te vergaderen. De faciliteiten en de mogelijkheden op het gebied van activiteiten en gastronomie die wij u bieden, maken onze 40 persoonsvakantiehuizen de ideale locatie voor zowel een zakelijke aangelegenheid als een gezellige bijeenkomst voor vrienden of familie.

Groepsaccommodaties reserveren voor grote groepen (40 personen)

Vaals-2Van onze groepsaccommodaties voor grote groepen kunt u gebruik maken voor verschillende doeleinden:

  • Familieweekenden
  • Vriendenweekend
  • Zakelijke aangelegenheden

Of u nu komt met 20, 40 of 60 personen, u zult altijd genieten van comfort, prachtige omgeving en Limburgse gastvrijheid tijdens uw verblijf in uw vakantiehuis in Zuid-Limburg.