Goedkoop huisje huren in Limburg: scherp geprijsd!

U wilt één ding: genieten, met een zachte zangerige G. Een huisje huren in Limburg is het vakantieplan, maar het liefst wel één dat een beetje betaalbaar is. Een goedkoop huisje huren in Limburg kan bij Hoeve Vakanties. Hier krijgt u waar voor uw geld.

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Hoeve Vakanties heeft goedkope vakantiewoningen die u kunt huren in Limburg voor minimaal twee mensen tot een gezelschap van zestig man. De accommodaties zijn volledig uitgerust met alle comfort voor zowel grote als kleine groepen. Gezinsvakanties, familieweekenden, een romantisch tripje of bedrijfsuitje. De goedkope huizen die u kunt huren in Zuid-Limburg van Hoeve vakanties lenen zich voor elk denkbaar doel.

 
 

Onze vakantiehuizen: populair en goedkoop

Een goedkoop huisje huren in Limburg kan al vanaf twee personen. Dit zijn onze meest populaire vakantiewoningen:

Gratis genieten van de natuur

Een goedkoop huis huren in Limburg garandeert een prachtige omgeving. En het leukste is: genieten van de natuur kost u niets. Een vakantie Limburg biedt mogelijkheden te over als het neerkomt op activiteiten in het heuvelachtige gebied van Limburg. Wandelpaden langs moeras en vennen, door het bos en over de hei. De wegen door het indrukwekkende landschap zijn bronsgroen en herbergen een schat aan bijzondere en soms zeldzame planten- en diersoorten, zoals de alpenwatersalamander, Europese wilde kat en de eikelmuis.

Hoe bereikbaar is Limburg?

Heerlijk op vakantie in Limburg, dat scheelt ook nog eens in de reiskosten. Een mooie bijkomstigheid wanneer u ook goedkoop huisje wilt huren in Limburg. Naar Frankrijk of Kroatië reizen brengt veel meer reiskosten met zich mee. Voor dat geld kunt u veel andere leuke activiteiten ondernemen in Limburg en omgeving. Goedkoop huisje huren Limburg? Uitstekend idee!
Maar hoe bereikbaar is Limburg eigenlijk met de auto? Laten we Utrecht als vertrekpunt nemen.

  • Van Utrecht naar Maastricht: 2 uur en 3 minuten
  • Van Utrecht naar Valkenburg: 2 uur en 10 minuten

Ook met de trein is Limburg prima te bereiken. Van Utrecht Centraal naar Maastricht is het gemiddeld genomen 2 uur reizen.

Het weer in Limburg

Wilt u zo veel mogelijk waar voor u geld, dan zijn buitenactiviteiten natuurlijk bij uitstek een goed idee. Heerlijk wandelen, fietsen op uw eigen fietsen én een goedkoop huisje huren Limburg, dat maakt een vakantie Limburg extra goedkoop.
Gelukkig zit het weer vaak mee in Limburg. Wist u dat de provincie Limburg de warmste provincie is van Nederland? In Limburg is het gemiddeld genomen maar liefst 5 graden Celsius warmer dan de rest van het land. Trek de stevige schoenen maar aan voor een heerlijke wandeling door het prachtige heuvelland.
Misschien zoekt u wel een goedkope vakantie omdat u op het budget moet letten. Of omdat u dan meer geld overhoudt voor andere activiteiten. Met een goedkoop huisje huren Zuid Limburg houdt u aan het einde van de rit genoeg centen over om lekker te genieten op de terrassen in Maastricht of de omliggende idyllische dorpjes. Want vakantie blijft vakantie en daar hoort een terrasje pakken natuurlijk wel bij.

Goedkoop huisje huren in Limburg is geen utopie

Een luxe gevoel zonder de hoofdprijs te betalen. Het lijkt een utopie, maar Hoeve Vakanties maakt een goedkoop huisje huren in Limburg mogelijk voor elk denkbaar gezelschap. Samen met uw collega’s, vrienden, het gezin of uw familieleden kunt u bij een vakantiewoning huren in Limburg genieten van:

  • bourgondische hapjes en heerlijke streekgerechten;
  • een bronsgroen landschap;
  • wandeltochten en fietsritjes in heuvelachtig gebied;
  • cultuur snuiven in nabijgelegen dorpjes;
  • winkelen in nabijgelegen steden;
  • uw eigen terras.