Goedkoop huisje huren Limburg: authentiek overnachten

Huur goedkoop een huisje in Zuid-Limburg bij Hoeve Vakanties. Hier krijgt u waar voor uw geld. Ontvang comfort en luxe voor een fijne prijs. Huur een goedkope vakantiewoning voor totale ontspanning in het rustieke Limburg.

 
 

Voor elke gelegenheid een goedkoop huisje in Limburg

Gezinsvakanties, familieweekenden, een romantisch tripje of een bedrijfsuitje. De goedkope huizen die u kunt huren in Zuid-Limburg van Hoeve vakanties lenen zich voor elk denkbaar doel. Heeft u een trouwerij en wilt u met alle gasten in één of meerdere huisjes of wilt u even met z’n tweeën een ontspannend weekendje weg van alle drukte thuis? Vanaf twee personen ben u al welkom bij ons, maar we hebben zelfs plek voor een gezelschap van zestig man.

Goedkoop huisje huren Limburg? Dit zijn onze populaire vakantiewoningen:

Bereikbaarheid van een goedkoop gehuurd huisje in Limburg

Heerlijk op vakantie in Limburg door een goedkoop huisje te huren in Zuid-Limburg, dat scheelt ook nog eens in de reiskosten. U hoeft niet ver weg voor een mooie vakantiebeleving. Naar Frankrijk of Spanje reizen brengt veel meer reiskosten met zich mee. Voor dat geld kunt u veel andere leuke activiteiten ondernemen in Limburg en omgeving. Een goedkoop huisje huren in Limburg? Uitstekend idee! Vanaf Utrecht als vertrekpunt bent u er zo:

  • Van Utrecht naar Maastricht: 2 uur en 3 minuten
  • Van Utrecht naar Valkenburg: 2 uur en 10 minuten

Ook met de trein is Limburg prima te bereiken. Van Utrecht Centraal naar Maastricht is het gemiddeld genomen 2 uur reizen. Neem een goed boek mee of kijk uit het raam en geniet van het prachtige heuvellandschap vanuit de trein.

Goedkoop huisje huren in Limburg via Hoeve Vakanties

Een luxe gevoel zonder de hoofdprijs te betalen. Het lijkt een utopie, maar Hoeve Vakanties maakt een goedkoop huisje huren in Limburg mogelijk voor elk denkbaar gezelschap. Samen met uw collega’s, vrienden, het gezin of uw familieleden kunt u bij een vakantiewoning huren in Limburg genieten van:

  • Heerlijke streekgerechten
  • Een groen en heuvelachtig landschap
  • Vele wandel- en fietsroutes
  • Cultuur snuiven in nabijgelegen dorpjes en steden

Onze services

Wij doen er alles aan om uw vakantie zo prettig mogelijk te laten verlopen. Wanneer u een vakantie bij ons boekt, profiteert u van onze voordelen:

  • Authentieke woningen met modern comfort
  • Een Limburgs familiebedrijf
  • Huisjes met optimale privacy

Bekijk ook:

B

Bijzondere vergaderlocatie met overnachting

Z

Zomervakantie Limburg

Veelgestelde vragen over onze vakantiehuizen

Wij helpen u graag bij het beantwoorden van al uw vragen. Hier zijn een aantal veelgestelde vragen:
“Hoeveel vakantiehuisjes bieden jullie in totaal?”
Kies uit een totaal van 25 vakantiewoningen verdeeld over 5 van onze locaties. We bieden plek vanaf 2 personen tot groepen van maar liefst 66 personen, allemaal gelegen in de Voerstreek en in Zuid-Limburg.

“Waar liggen de groepsverblijven van Hoeve Vakanties?”
Onze groepsverblijven liggen in meerdere dorpjes in Zuid-Limburg:

Noorbeek
Hombourg
Teuven
Eys
“Wat is er te doen in de omgeving?”
Er zijn heel wat bezienswaardigheden in de Voerstreek die je niet mag missen. Bezoek steden, zoals Maastricht, Valkenburg en Heerlen met histories die teruggaan naar de tijd van de Romeinen. Ruïnes uit deze tijd, maar ook prachtige kathedralen en kloosters zijn in grote veelzijdigheid te vinden in deze omgeving.

Tijdens je verblijf is een bezoek aan het Drielandenpunt een must. Dit iconische punt, waar Nederland, België en Duitsland samenkomen, staat op de wensenlijst van veel reizigers.