23-persoons vakantiewoning huren in Zuid-Limburg

Hoeve Vakanties heeft verschillende vakantiewoningen voor groepen van 23 personen. Bij elk huisje worden de faciliteiten beschreven zoals het aantal slaapkamers, badkamers, in welke plaats het huisje staat en andere belangrijke punten. Boek een verblijf in een van onze vakantiehuisjes en geniet van de Limburgse voerstreek en beleef een prachtige vakantie. Of u nu een weekendje weg wilt of een midweeks uitstapje wilt maken, een vakantiewoning van Hoeve Vakanties biedt altijd uitkomst. In de regio zijn verschillende activiteiten mogelijk, wij assisteren u graag in het organiseren van leuke activiteiten!

 
 

Vakantiehuizen voor 23 personen in een historische omgeving

De vakantiehuizen van Hoeve Vakanties staan niet alleen in een prachtige natuurrijke omgeving, maar ook in een historische omgeving. Alle vakantiehuizen waren vroeger een boerderij. Wist-je-dat?

  • De Molen van Medael vroeger een grote boerderij met een watermolen was…
  • Het hof van Ulvend vroeger bestond uit een boerderij/woonhuis met een monumentale status…
  • Het ombouwen van deze boerderij tot vakantiehuizen een lang proces is geweest, maar dat we hierbij wel de authentieke Limburgse sfeer intact hebben gehouden…

De rest van de omgeving straalt ook historie uit. Zo zijn de invloeden van de Romeinen duidelijk zichtbaar die hier in de tweede eeuw de grond bezetten. In de streek ziet u hier veel van terug.

Kindvriendelijke groepsaccommodaties voor 23 personen

Alle huizen en accommodaties van Hoeve Vakanties zijn kindvriendelijk. De inrichting van de huizen zorgen ervoor dat kinderen onbezorgd kunnen rondlopen. De vakantiewoningen voor 23 personen zijn voorzien van alle faciliteiten om het u en uw familie zo comfortabel mogelijk te maken. Gaat u met uw gehele familie of met meerdere gezinnen een vakantie boeken? Bekijk dan alle huisjes en klik op de foto’s om een goede sfeerimpressie te krijgen. Voor u het weet bent u verliefd geworden op de bourgondische omgeving.

Toch niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan alle vakantiehuizen in Limburg, zoals: