Een vakantiehuis in Teuven: relaxen in een bijzondere omgeving

Wilt u een paar dagen helemaal tot rust komen in een bijzondere omgeving? Dan hoeft u helemaal niet ver te reizen. Ulvend heeft namelijk prachtige vakantiehuizen in Nederland en België: gewoon bij u in de buurt. Al onze vakantiehuizen liggen in een prachtige omgeving, waar u heerlijk tot rust kunt komen.

Gerenoveerd
2 personen
1 slaapkamer
1 badkamer
Gerenoveerd
4 personen
2 slaapkamers
1 badkamer
gerenoveerd
6 personen
3 slaapkamers
2 badkamers
Gerestyled
10 personen
4 slaapkamers
3 badkamers
11 personen
5 slaapkamers
5 badkamers
11 personen
4 slaapkamers
1 badkamer
Gerenoveerd
12-16 personen
8 slaapkamers
6 badkamers
12-21 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
gerenoveerd
12 personen
6 slaapkamers
4 badkamers
Gerestyled
16 personen
8 slaapkamers
8 badkamers
Gerestyled
22 personen
8 slaapkamers
6 badkamers
26 personen
11 slaapkamers
8 badkamers
26 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
Gerestyled
26 personen
9 slaapkamers
3 badkamers
30 personen
12 slaapkamers
12 badkamers
gerenoveerd
33 personen
12 slaapkamers
12 badkamers
Gerestyled
44 personen
16 slaapkamers
12 badkamers
56 personen
18 slaapkamers
18 badkamers
Gerestyled
66 personen
24 slaapkamers
18 badkamers

Algemene informatie over Teuven

Teuven is een kerkdorp in de Belgische provincie Limburg. Het dorp ligt in een dal landschap, namelijk het dal van de Gulp. Dit landschap ontstond in de laatste ijstijd onder invloed van erosie. Het dorp ligt niet in een dal, maar op een heuvel van ongeveer 185 meter hoog.

In de directe omgeving van Teuven vindt u diverse bossen. In deze bossen komt u niet alleen eeuwenoude bomen tegen, maar ook enkele zeldzame en bedreigde flora. Denk hierbij aan orchideeën: die niet meer veel voorkomen in België. Ook wonen er in de bossen everzwijnen en andere dieren, die u tijdens uw wandel- of fietstocht tegen kunt komen.

Verder is er veel te doen in Teuven en omgeving. U vindt hier namelijk vele bezienswaardigheden, waaronder:

  • De Abdij van Sinnich. met de bijbehorende watermolen van Sinnich.
  • Het Kasteel van Teuven.
  • De Molen van Teuven.
  • De Sint-Pieterskerk.

Ook kunt u in de omgeving enkele historische vakwerkhoeven bewonderen. Maakt u een wandel- of fietstocht door de regio, dan komt u deze vakwerkhoeven vanzelf tegen. Bovendien maakt u tijdens uw wandel- of fietstocht goed kennis met de groene omgeving van het prachtige Teuven.

Voor kleine en grote gezelschappen

Ulvend heeft vele verschillende vakantiehuizen in Nederlands en Belgisch Limburg. Hier zitten vakantiehuisjes voor kleine gezelschappen tussen, maar ook ruimere accommodaties voor grote reisgezelschappen. Op onze website kunt u alle vakantiehuisjes in Teuven bekijken. Vergelijk onze vakantiehuizen in Teuven met elkaar en u vindt vanzelf een accommodatie die bij u past.

Een vakantiehuis boeken

U kunt uw vakantiehuis in Teuven eenvoudig en snel boeken via onze website. Dit doet u door eerst het perfecte vakantiehuis te zoeken. Heeft u een mooi vakantiehuis in Teuven gevonden, dan kunt u controleren of deze accommodatie nog vrij is tijdens uw vakantie.

Is dit het geval, dan vraagt u snel en gemakkelijk een offerte aan voor uw favoriete vakantiehuis. Wij sturen deze prijsindicatie al op de korte termijn via mail. Bent u akkoord met de totaalprijs van ons vakantiehuis in Teuven? Dan kunt u dit vakantiehuis direct voor de gewenste datum reserveren. Wij zorgen ervoor dat het vakantiehuis klaar is voor uw verblijf als uw welverdiende vakantie begint.