Vakantiehuis voor 29 personen in het prachtige Zuid-Limburg

Even heerlijk ontspannen in een prachtig vakantiehuis in Zuid-Limburg en ontsnappen van de dagelijkse stress. Een 29 persoons vakantiehuis is ideaal voor grote groepen die komen voor verschillende doeleinden. Dit kan bijvoorbeeld met de gehele familie, maar ook met een grote vriendengroep of met het gehele kantoor. U vindt hier het overzicht van de vakantiehuizen voor 29 personen. Als u verder gaat naar een huisje vindt u aanvullende informatie over:

  • De faciliteiten van de huisjes
  • De regio en alle mogelijkheden
  • Welke activiteiten u kunt ondernemen
 
 

Ontspan met een vakantiewoning voor 29 personen

Alle vakantiewoningen liggen in het prachtige Zuid-Limburg. In de regio kunt u heerlijk ontspannen en de bourgondische cultuur opsnuiven:

  • Natuurrijke omgeving

De omgeving van de 29 persoons vakantiewoningen lijkt wel eindeloos als u er heerlijk doorheen wandelt of fietst. De omgeving is rustgevend en adembenemend, perfect voor een ontspannende vakantie.

  • Ontdek het bourgondische Limburg

Behalve de natuur worden de vakantiewoningen voor 29 personen ook omringd door de authentieke Limburgse dorpjes. Verblijf bijvoorbeeld in 30 persoons vakantiehuis het Molenhuis en geniet van heerlijke streekproducten in een van de restaurantjes in de buurt en proef de smaak van Limburg!

  • Actief in de natuur

Wij zeiden het al eerder, heerlijk wandelen of fietsen door de natuur. Dit kunt u samen met uw familie, vrienden of collega’s doen met behulp van onze wandel- en fietstochten. Dit is een van de vele activiteiten die u in de regio kunt ondernemen. Bent u met veel kinderen? Dan is een bezoekje aan de kinderboerderij ook een leuke mogelijkheid

Met familie, vrienden of collega’s: Een groepsaccommodatie 29 personen biedt uitkomst

U kunt voor verschillende doeleinden op zoek zijn naar een groepsaccommodatie voor 29 personen. Dit kan bijvoorbeeld voor de hele familie als u een familieweekend organiseert, maar ook als u een weekend of midweek weggaat met een grote groep vrienden.

Een andere mogelijkheid kan zijn om een groepsaccommodatie voor 29 personen te huren voor uw kantoor. Er zijn genoeg brainstorm- en vergaderlocaties beschikbaar. Ons vakantiehuis voor 40 personen, de residentie is hier uitermate geschikt voor.