Vakantiehuis 3 personen in Limburg: gastenreview 8,7!

Is het tijd voor een gezellige paar dagen weg met zijn drieën? Of u nu een dag, paar dagen, een weekend of een midweeks uitstapje wilt maken, een vakantiehuis voor 3 personen van Hoeve Vakanties zijn precies wat u zoekt. Alle vakantiehuisjes zijn voorzien van alle gemakken en comfort en liggen bovendien ook nog eens in een prachtige omgeving.

 
 

Groepsaccommodatie 3 personen in Limburg: kindvriendelijk

Al onze verblijven zijn ingericht met kleine kinderen in gedachten. Kinderen kunnen onbezorgd rondlopen en genieten van hun vakantie. Bij de vakantiewoningen voor 3 personen in Limburg zijn er verschillende activiteiten een speelplekken voor de kinderen, waaronder een:

  • Speelweide
  • Voetbalveld
  • Jeu de boules baan
  • Tennisbaan
  • Volleybalveld

Bij elk vakantiehuis in Limburg voor 3 personen vindt u een overzicht van de activiteiten. Mocht een vakantiewoning voor drie personen niet groot genoeg zijn, bekijk dan onze andere vakantiehuizen in Limburg.

Faciliteiten van een vakantiewoning voor 3 personen

Bent u op zoek naar een intieme en comfortabele vakantiebeleving? Onze vakantiewoningen voor 3 personen in Limburg combineren gezelligheid met moderne luxe, perfect voor kleine gezelschappen of gezinnen. Hieronder vindt u een overzicht van de faciliteiten die onze vakantiehuizen te bieden hebben:

  • Sfeervolle woonkamer
  • Mooie moderne slaapkamers
  • Prachtige keukens met moderne apparatuur
  • Een ruime badkamer
  • Gratis wifi dat goed werkt

Ontdek de natuur en proef de sfeer van Limburg

Tijdens uw verblijf in het prachtige Limburg kunt u verschillende dingen doen. Voor zowel gezinnen als vriendenweekend zijn de vakantiehuisjes voor 3 personen een perfecte uitvalsbasis voor in de regio. Zo kunt ervoor kiezen om een wandel- of fietsarrangement door de natuurrijke gebieden te nemen. Dit is een ideale manier om de prachtige en rustgevende omgeving tot u te nemen. Daarna kunt u de nabijgelegen dorpen bezoeken en genieten van heerlijk gerechten uit de streek.

Tip: nuttig een heerlijk biertje dat is gebrouwen in de regio!

Bekijk ook:

G

Goedkoop huisje huren in Limburg

L

Luxe groepsaccommodatie Zuid-Limburg

V

Vakantiehuis grote groepen Limburg

Veelgestelde vragen

Zijn er speciale voorzieningen of activiteiten voor kinderen in de vakantiehuizen voor 3 personen?

Ja, sommige van onze vakantiehuizen voor 3 personen bieden speciale voorzieningen voor kinderen, zoals speeltoestellen of spelletjes. Daarnaast kunnen wij u informeren over kindvriendelijke activiteiten in de omgeving van Limburg.

Kan ik speciale verzoeken indienen, zoals een kinderbedje of een kinderstoel?

Ja, wij proberen zoveel mogelijk aan speciale verzoeken te voldoen. Laat ons uw behoeften weten bij het boeken, zodat wij kunnen kijken wat mogelijk is.

Zijn er wandel- of fietsroutes in de buurt van de vakantiehuizen?

Ja, Limburg staat bekend om zijn prachtige wandel- en fietsroutes. Bij de receptie van Hoeve Vakanties kunnen wij u voorzien van kaarten en aanbevelingen voor de beste routes in de omgeving.