Vakantiehuis 3 personen in Limburg: gastenreview 8,7!

Is het tijd voor een gezellige paar dagen weg met zijn drieën? Of u nu een dag, paar dagen, een weekend of een midweeks uitstapje wilt maken, de driepersoons vakantiehuizen van Hoeve Vakanties zijn precies wat u zoekt. Alle vakantiehuisjes zijn voorzien van alle gemakken en comfort en liggen bovendien ook nog eens in een prachtige omgeving.

 
 

Driepersoons vakantiewoning in Limburg met kindvriendelijke omgeving

Bij Hoeve Vakanties zijn alle verblijven kindvriendelijk ingericht. Kinderen kunnen onbezorgd rondlopen en genieten van hun vakantie. Bij de vakantiewoningen voor drie personen zijn er verschillende mogelijkheden voor activiteiten voor de kinderen:

  1. Speelweide
  2. Voetbalveld
  3. Jeu de boules baan
  4. Tennisbaan
  5. Volleybalveld

En er zijn nog veel meer mogelijkheden. Bij elk drie persoons vakantiewoning vindt u een overzicht van de activiteiten. Mocht een vakantiewoning voor drie personen niet groot genoeg zijn, bekijk dan onze andere vakantiehuizen in Limburg. Een vakantiehuis voor 3 personen heeft de beschikking over onder andere de volgende faciliteiten:

  • Sfeervolle woonkamer
  • Mooie moderne slaapkamers
  • Prachtige keukens met moderne apparatuur
  • Een ruime badkamer
  • Gratis wifi dat goed werkt

Genoeg te doen tijdens uw verblijf in een driepersoons accommodatie in Limburg

Tijdens uw verblijf in het prachtige Limburg kunt u verschillende dingen doen. Voor zowel gezinnen als vriendenweekend zijn de vakantiehuisjes voor 3 personen een perfecte uitvalsbasis voor in de regio. Zo kunt ervoor kiezen om een wandel- of fietsarrangement door de natuurrijke gebieden te nemen. Dit is een ideale manier om de prachtige en rustgevende omgeving tot u te nemen. Daarna kunt u de nabijgelegen dorpen bezoeken en genieten van heerlijk gerechten uit de streek. Tip: nuttig een heerlijk drankje dat is gebrouwen in de regio!
Bekijk ook:

G

Goedkoop huisje huren in Limburg

L

Luxe groepsaccommodatie Zuid-Limburg

V

Vakantiehuis grote groepen Limburg