38 persoons vakantiehuizen reserveren in Limburg

Wilt u met een grote groep even heerlijk ontspannen in het prachtige Limburg, dan vindt u hier alle mogelijkheden. Of u nu een midweeks uitstapje wilt of alleen dagje weg, het kan allemaal bij Hoeve Vakanties. Een 38 persoons vakantiehuis in Limburg heeft u met een paar klikken op de knop al gereserveerd. Hieronder ziet u het aanbod van vakantiehuizen voor 38 personen in het prachtige Limburg.

 
 

Vakantiewoning voor 38 personen: Families, vrienden of collega’s

Als u op zoek bent naar een vakantiewoning voor 38 personen, dan kan dat met verschillende doeleinden. Zo kunt u met uw gehele familie bijvoorbeeld een familieweekend organiseren. Of een bruiloft waar u iedereen een overnachting aanbiedt. Wij helpen u graag met het organiseren hiervan, alles is mogelijk!

Het is ook mogelijk om met uw kantoor een 38 persoons vakantiewoning te huren voor het gehele kantoor. Samen met uw collega’s op een prachtige locatie brainstormen of vergaderen. Daarnaast kunt u heerlijk ontspannen in de regio, er zijn tal van activiteiten te ondernemen. Een van de huizen die u kunt kiezen is de Residentie: vakantiehuis voor 40 personen. Een prachtige locatie. Het andere huis is het Landhuis: vakantiewoning voor 44 personen. Bij elk huis vindt u aanvullende informatie zoals:

  • Aantal personen
  • Badkamers
  • Slaapkamers
  • Activiteiten in de omgeving

Genoeg activiteiten mogelijk bij uw 38 persoonsgroepsverblijf

Of u nu met uw familie, vrienden, collega’s of een combinatie hiervan komt, er zijn verschillende activiteiten mogelijk:

  1. Wandeltochten door de prachtige omgeving
  2. Ontdek de bourgondische omgeving met de fietstochten langs verschillende dorpjes in de buurt
  3. Bezoek plaatselijke restaurants om de authentieke streekgerechten te proeven
  4. Organiseer samen met Hoeve Vakanties sportieve activiteiten of rondleidingen in de regio

Deze activiteiten kunt u organiseren bij al onze groepsaccommodaties in Limburg.