Groepsaccommodatie voor 38 personen in Limburg: gastenreview 8,7!

Wilt u met een grote groep even heerlijk ontspannen in het prachtige Limburg, dan vindt u hier alle mogelijkheden. Of u nu een midweeks uitstapje wilt of alleen dagje weg, het kan allemaal bij Hoeve Vakanties. Een vakantiehuis voor 38 personen in Limburg heeft u met een paar klikken op de knop al gereserveerd. Hieronder ziet u het aanbod van vakantiehuizen voor 38 personen in het prachtige Limburg.

 
 

Comfort en gemak in onze vakantiehuizen

Onze vakantiehuizen voor 28 personen in Limburg zijn ontworpen om uw verblijf zo aangenaam en zorgeloos mogelijk te maken. Hieronder vindt u de belangrijkste kenmerken van deze accommodaties:

 • Ruime gemeenschappelijke ruimtes: Deze gebieden zijn ideaal voor gezamenlijke activiteiten zoals eten, spelletjes spelen of gewoon ontspannen.
 • Volledig uitgeruste keukens: Elke keuken is uitgerust met moderne apparatuur, perfect voor het bereiden van maaltijden voor grote groepen.
 • Ideale Lligging: De vakantiehuizen zijn perfect gelegen om de natuurlijke schoonheid en culturele rijkdom van Limburg te verkennen.

Vakantiewoning voor 38 personen voor families, vrienden of collega’s

Als u op zoek bent naar een vakantiewoning voor 38 personen, dan kan dat met verschillende doeleinden. Zo kunt u met uw gehele familie bijvoorbeeld een familieweekend organiseren. Of een bruiloft waar u iedereen een overnachting aanbiedt. Wij helpen u graag met het organiseren hiervan, alles is mogelijk!

Het is ook mogelijk om met uw collega’s een 3 groepsaccommodatie voor 38 personen te huren voor het gehele kantoor. Ziet u het al voor zich? Samen met uw collega’s op een prachtige locatie brainstormen of vergaderen. Daarnaast kunt u na het vergaderen heerlijk ontspannen in de regio, er zijn tal van activiteiten te ondernemen.

Een van de huizen die u kunt kiezen is de Residentie: vakantiehuis voor 40 personen. Een prachtige locatie. Het andere huis is het Landhuis: vakantiewoning voor 44 personen. Bij elk huis vindt u aanvullende informatie zoals het aantal:

 • Personen
 • Badkamers
 • Slaapkamers
 • Activiteiten in de omgeving

Activiteiten in Limburg

Of u nu met uw familie, vrienden, collega’s of een combinatie hiervan komt, er zijn verschillende activiteiten mogelijk:

 • Wandeltochten door de prachtige omgeving
 • Ontdek de bourgondische omgeving met de fietstochten langs verschillende dorpjes in de buurt
 • Bezoek plaatselijke restaurants om de authentieke streekgerechten te proeven
 • Organiseer samen met Hoeve Vakanties sportieve activiteiten of rondleidingen in de regio. Neem voor de verschillende mogelijkheden contact met ons op en we nemen samen uw wensen door!

Deze activiteiten kunt u organiseren bij al onze groepsaccommodaties in Limburg.

Veelgestelde vragen

Zijn er speciale voorzieningen of aanpassingen voor mindervalide gasten in de vakantiehuizen voor 38 personen?

Veel van onze vakantiehuizen zijn uitgerust met voorzieningen voor mindervalide gasten, maar dit kan variëren per locatie. Neem contact met ons op voor specifieke informatie over toegankelijkheid.

Kunnen we catering of andere extra diensten regelen tijdens ons verblijf in een vakantiehuis voor 38 personen?

Ja, wij bieden diverse extra diensten aan, waaronder catering. Laat ons uw wensen weten en wij helpen u graag met het organiseren van deze services.

Hoe zit het met parkeergelegenheid bij de groepsaccommodatie voor 38 personen

Bij onze vakantiehuizen voor grote groepen is meestal voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Voor specifieke informatie over parkeermogelijkheden kunt u het beste direct contact met ons opnemen.