Bourgondische sferen tijdens een overnachting in uw vakantiehuis 47 personen!

Optimaal ontspannen tijdens uw verblijf in een vakantiehuis voor 47 personen, Bij Hoeve Vakanties kunt u dit gegarandeerd. Met de familie, vrienden of met de collega’s, een weekendje of midweekje weg is geen probleem. De huisjes voldoen aan alle standaarden van moderne comfort. Alle huisjes die geschikt zijn voor groepen van 47 personen vindt u hieronder. Bij de huisjes zelf vindt u aanvullende informatie over de faciliteiten en omgeving.

 
 

Voordelen van het vakantiehuis voor 47 personen in Limburg

Ons vakantiehuis voor 47 personen in Zuid-Limburg is speciaal ontworpen om grote groepen comfortabel te accommoderen. Het biedt een ideale mix van gezellige gemeenschappelijke ruimtes en privévertrekken. De moderne voorzieningen en de volledig uitgeruste keuken maken het huis geschikt voor allerlei soorten groepen. De slaapkamers zijn ruim en comfortabel, en de buitenruimtes bieden volop mogelijkheden voor ontspanning en vermaak. Dit huis is perfect voor groepen die op zoek zijn naar een combinatie van comfort, functionaliteit en de charme van het Limburgse landschap.

Ontdek de prachtige omgeving van Limburg

De groepsaccommodaties voor 47 personen liggen in een prachtige omgeving. Zuid-Limburg en de Voerstreek zijn schilderachtige natuurgebieden met weelderige flora en fauna. Ontdek de bourgondische omgeving met een wandel- of fietstocht en ervaar de sfeer van Limburg. Naast de direct omgeving kunt u ook een bezoek brengen aan populaire steden zoals:

  • Maastricht
  • Aken
  • Valkenburg
  • Luik

Deze steden zijn makkelijk bereikbaar, dit maakt de groepsaccommodatie voor 47 personen een ideale uitvalbasis. Voor kleine groepen hebben we bijvoorbeeld ook een vakantiehuis 15 personen zodat u met uw groep lekker kunt ontspannen.

Vakantiewoning voor 47 personen: Gezellige activiteiten

Naast de prachtige omgeving kunt u verschillende activiteiten ondernemen in de regio. Naast fiets- en wandeltochten kunt u ook een huifkartocht maken, een workshop Limburgse vlaai bakken volgen of heerlijk genieten van Limburgse streekgerechten in een nabijgelegen restaurantje. Maar u kunt ook nadenken over het volgende:

  • Een bezoek brengen aan het natuur historisch museum in Maastricht
  • In Valkenburg de gemeentegrot ontdekken
  • De bourgondische dorpjes in de omgeving bezoeken
  • Heerlijk eten halen bij de ambachtelijke bakkerijen, proef de echte smaak van Limburg!

Een 47 persoons vakantiewoning is daarom een ideale uitvalsbasis. Ons vakantiehuis 60 personen genaamd de residentie is uitermate geschikt voor grote groepen.

Veelgestelde vragen

Zijn huisdieren toegestaan in het vakantiehuis voor 47 personen in Limburg?
Neem contact met ons op voor informatie over ons beleid met betrekking tot huisdieren in het vakantiehuis.

Hoe ver is het vakantiehuis gelegen van de dichtstbijzijnde stad of dorp?
Ons vakantiehuis is gunstig gelegen nabij diverse steden en dorpen, waardoor winkels en restaurants gemakkelijk bereikbaar zijn.

Is er een mogelijkheid om fietsen te huren in de buurt van de vakantiewoning voor 47 personen?
Ja, in de omgeving zijn er verschillende opties voor het huren van fietsen. We helpen je graag met het regelen van het verhuur.