Vakantiehuis 15 personen: gastenreview 8,7!

Wilt u met een grote groep vrienden, familie of collega’s een paar dagen weg om even te ontspannen, gezellig samen te zijn of in als collega’s te teambuilden of te brainstormen? Dan is een authentiek vakantiehuis 15 personen midden in Limburg precies wat u zoekt. Deze Limburgse vakantiehuizen zijn ook geschikt voor andere groepsgroottes. Boek snel een 15 persoons vakantiehuis in Limburg bij het landgoed van Hoeve Vakanties: Beleef de authentieke Limburgse sfeer!

 
 

Luxe groepsaccommodatie 15 personen

Als u met uw vrienden, familie of collega’s naast het ontspannen in uw Limburgs vakantiewoning 15 personen ook wat actiefs wilt doen, dan is dit mogelijk. Onze tips:

 • Heerlijk wandelen door de omgeving met onze wandelarrangementen
 • De omgeving ontdekken tijdens het fietsen met onze fietsarrangementen
 • Een huifkartocht behoort ook tot de mogelijkheden
 • U heeft bij uw vakantiehuis 15 personen de beschikking over een volleybalveld, tennisbaan en toegang tot andere sportmogelijkheden
 • De nabijgelegen dorpen zijn zeer leuk om te bezoeken. Geniet hier heerlijk van de streekgerechten van Limburg

De vakantiehuizen 15 personen die u hier ziet zijn ook geschikt voor andere groepsaantallen. Zo kunt u de vakwerkschuur ook gebruiken als vakantiewoning voor 14 personen.

Liever een huis(je) voor een andere groepsgrootte? Bekijk eens onze andere mogelijkheden, zoals:

Bekijk ook:

G

Groepsverblijf Heuvelland

H

Huisje huren Valkenburg

N

Noorbeek vakantiehuisjes

 

 

 

 

 

 

V

Vakantie familiehuis

Vakantiehuis goedkoop

Vakantiehuis Teuven België

Vakantiewoning Gulpen

W

Weekendje weg familie

Weekendje weg groep vrienden

Veel gestelde vragen over een 15 persoons vakantiehuis

Als onze gasten vragen hebben over een groepsaccommodatie 15 personen, dan beantwoorden wij deze graag. De meest voorkomende vragen zijn:

“Moeten wij zelf iets meenemen naar een vakantiehuis 15 personen?”
Een groepsaccommodatie 15 personen is voorzien van alle hedendaagse gemakken en comfort. De keuken heeft alle keukenspullen, de badkamer is voorzien van douchegel en shampoo en de woonkamers is ook van alles voorzien. De slaapkamers van een vakantiehuis 15 personen is van alles voorzien, u moet alleen zelf bedlinnen en handdoeken meenemen. Het is ook mogelijk om deze te huren.

“Is er gratis Wifi in een 15 persoons vakantiehuis?”
Ja, bij een overnachting in een groepsaccommodatie Limburg 15 personen heeft u beschikking over gratis wifi.

“In welke plaatsen heeft Hoeve Vakanties vakantiewoningen?”
De vakantiehuizen voor 15 personen liggen in Noorbeek(NL) en Hombourg(België). In deze plaatsen hebben wij ook andere luxe vakantiewoningen.

Groepsaccommodatie Limburg 15 personen van Hoeve Vakanties

De Limburgse omgeving is eigenlijk al reden genoeg om te kiezen voor een 15 persoons vakantiehuis in Limburg. Maar lees hieronder nog drie belangrijke voordelen van een groepsaccommodatie 15 personen van Hoeve Vakanties.

 1. Luxe vakantiehuis Limburg voor 15 personen
  Als je kiest voor een 15 persoons vakantiehuis, dan is het goed om te weten dat alle huizen voldoen aan moderne comfort. De luxe keukens beschikken over alle mogelijkheden om zelf heerlijk te koken. De moderne bad- en slaapkamers zorgen dat u optimaal kunt ontspannen tijdens uw verblijf in uw vakantiewoning 15 personen.
 2. Kindvriendelijke vakantiewoningen 15 personen
  Alle groepsaccommodaties voor 15 personen zijn kindvriendelijk ingericht zodat je gerust met de gehele familie langs kunt komen. Er is een speelweide met speeltoestellen aanwezig waar alle kinderen heerlijk kunnen spelen tijdens het verblijf in een vakantiehuis 15 personen.
 3. “Liefde voor het leven en de natuur”
  Wij vinden duurzaam ondernemen ontzettend belangrijk, daarom hebben wij het bedrijfsmotto “Liefde voor het leven en de natuur”. Zo zijn al onze vakantiehuizen 15 personen voorzien van LED-verlichting en verwarmen wij de huisjes op milieuvriendelijke wijze. Zo hebben wij een rendement van 92% op onze houtgestookte CV-ketels. Het gehele verwarmingsproces van onze vakantiehuisjes is Co2-neutraal en is daardoor duurzaam en schoon.

Oftewel een unieke en authentieke ervaring in een groepsaccommodatie 15 personen bij Hoeve Vakanties.