Vakantiehuizen boeken voor 48 personen in Limburg

Bent u van plan om met een grote groep van 48 personen op vakantie te gaan? Of het nu een weekendje weg, een midweeks uitstapje of een dagje uit is, bij Hoeve Vakanties vindt u de vakantiewoning die bij uw persoonlijke wensen past. De onderstaande vakantiehuizen zijn ideaal voor groepen van 48 personen. Bij elk huis worden de volgende punten getoond: Alle informatie over het huisje zoals het aantal personen, badkamers, slaapkamers. Daarnaast zijn er tips te vinden voor activiteiten in de omgeving, een moment van verveling is er niet bij op het landgoed van Hoeve Vakanties!

 
 

48 persoons vakantiewoning voor families, vrienden en bedrijven

Deze vakantiewoningen voor 48 personen zijn voor verschillende doeleinden te huren. Een groot familiefeest is geen probleem, ruimte genoeg voor alle familieleden. Deze vakantiewoningen bieden ook een prachtig decor voor een bruiloft. Geniet met uw familie en vrienden van het bourgondische Limburg!

Voor bedrijven zijn deze vakantiewoningen ook ideaal. Met het kantoor kunt u heerlijk overnachten en gebruik maken van onze unieke vergaderlocaties. Voor de teambuilding en het brainstormen zult u zien dat het schilderachtige decor van Zuid-Limburg een unieke inspiratiebron vormt. Met een kleinere groep brainstormen? Bekijk dan eens ons vakantiehuis 13 personen!

Voordelen van een 48-persoons groepsverblijf van Hoeve Vakanties

Een groepsverblijf van Hoeve Vakanties heeft verschillende voordelen voor grote groepen waardoor het maximale uit het verblijf wordt gehaald.

  1. Het bourgondische Limburg
    Limburg heeft een prachtige omgeving waar de bourgondische sfeer in de lucht valt te proeven. De heerlijke authentieke streekgerechten en dranken maken het verblijf onvergetelijk
  2. De natuurrijke omgeving
    Geniet van de prachtige omgeving terwijl u wandelt of fietst. De rustgevende natuur zorgt voor ontspanning en een ontsnapping aan de dagelijks routine.
  3. Activiteiten in de regio
    Ga met uw familie, vrienden of collega’s heerlijk wandelen of fietsen door de omgeving. De voerstreek is een prachtige streek waar u Limburg echt beleeft. U kunt ook een huifkartocht maken of de kindvriendelijke boerderij bezoeken.

Toch op zoek naar een ander type vakantiehuis? Bekijk dan snel al onze Limburgse groepshuizen!