Vakantiehuis 13 personen in Limburg: gastenreview 8,7!

Bent u op zoek naar een vakantiehuis 13 personen in authentiek Limburg? Onderstaande vakantiewoningen zijn allemaal geschikt voor groepen van 13 personen of groter. Bij de vakantiehuizen worden de volgende punten getoond: het totaal aantal personen, aantal slaapkamers, aantal badkamers, plaats en aanvullende bijzonderheden. In alle onderstaande 13 persoons vakantiehuizen kunt u heerlijk genieten van de prachtige omgeving en smaakvolle Limburgse streekgerechten: geniet op het Landgoed van Hoeve Vakanties!

 
 

Kindvriendelijke vakantiewoning 13 personen

Alle verblijven op Landgoed van Hoeve Vakanties zijn kindvriendelijk ingericht en geschikt voor grote groepen. De vakantiewoning 13 personen bieden tal van luxe. Zo beschikken alle huisjes over de hedendaagse comfort en gemakken. Bij alle 13 persoons vakantiehuisjes vindt u een uitgebreide omschrijving van de faciliteiten en de beschikbaarheid. De foto’s zullen u overtuigen van een verblijf op één van onze landgoederen. Op zoek naar een groter vakantieverblijf? Bekijk dan eens een groepsaccommodatie 20 personen of onze vakantiehuizen 16 personen.

Bij ons een verblijf in een groepsaccommodatie 13 personen kun je ook allemaal leuke kindvriendelijke activiteiten plannen zoals:

  • Outdoor Parcours
  • Huifkartocht
  • Speurtocht – Ligne 38
  • Fietsen & wandelen
  • Stroopstokerij
  • Workshop vlaai bakken

Naast de vakantiewoningen 13 personen in Nederland, kunt u bij ons ook een vakantiewoning 13 personen in België boeken. Bekijk ons overzicht en ga genieten van uw welverdiende vakantie!

Voordelen van een groepsaccommodatie 13 personen

Boek een luxe groepsaccommodatie 13 personen. Benieuwd naar de voordelen van een verblijf in een van onze vakantiehuisjes?

1. Authentiek Limburg
Authentiek in de beste zin van het woord. Bij Hoeve Vakanties geniet u in de omgeving van de heerlijke streekgerechten en smaakvolle dranken.

2. Unieke ligging in de natuur
Bent u op zoek naar een heerlijke tijd met vrienden, familie of collega’s zonder dat u wordt gestoord door de drukke dagelijkse routine? Geniet van de prachtige natuur in ons Vakantiehuis 13 personen Limburg en kom tot rust! Is uw groep iets kleiner dan 13 personen? Dan is een 10 persoons vakantiehuis misschien iets voor u.

3. Persoonlijke service
Wij denken graag mee in de vele mogelijkheden voor een verblijf in een 13 persoons vakantiehuis Nederland of een vakantiehuis 13 personen België. Niet alleen op het gebied van welke vakantiehuisje voor uw gezelschap het meest geschikt is, maar ook over de activiteiten in de omgeving. Bent u verkocht en wilt u een vakantiewoning in Limburg? Boek dan snel een verblijf op het Landgoed voor Hoeve Vakanties: geschikt voor jong en oud!

Wat als mijn vakantie door aangescherpte maatregelen niet door kan gaan?

Dan kunt u gebruik maken van onze flexibele omboekservice. Nieuwe boekingen vanaf 15-12-2020 kunnen verplaatst worden naar een ander moment. U ontvangt dan een voucher, zo blijft de waarde van de boeking intact.

Hoe wordt de hygiëne gewaarborgd in de vakantiehuisjes?

Onze verblijven worden extra grondig schoongemaakt. Dat betekent: goed ventileren, grondig desinfecteren van contactpunten en secuur reinigen van alle andere oppervlakten.

Wat houdt een contactloos verblijf in?

Wij zorgen ervoor dat u volledig volgens de COVID-19 richtlijnen kunt genieten van een welverdiende vakantie. Dat betekent dat ons personeel de contactmomenten op gepaste afstand zullen uitvoeren. Ook hebben veel van onze huisjes meerdere badkamers, wat ideaal is wanneer meerdere huishoudens zijn toegestaan.