Heb je een vraag omtrent een huidige of nieuwe boeking? Bekijk onze veelgestelde vragen omtrent covid-19.

Vakantiehuis 13 personen in Limburg: Deze maand tot 20% korting!

Bent u op zoek naar een vakantiehuis 13 personen in authentiek Limburg? Onderstaande vakantiewoningen zijn allemaal geschikt voor groepen van 13 personen of groter. Bij de vakantiehuizen worden de volgende punten getoond: het totaal aantal personen, aantal slaapkamers, aantal badkamers, plaats en aanvullende bijzonderheden. In alle onderstaande 13 persoons vakantiehuizen kunt u heerlijk genieten van de prachtige omgeving en smaakvolle Limburgse streekgerechten: geniet op het Landgoed van Hoeve Vakanties!

gerenoveerd
2 - 4 v + 2 k personen
3 slaapkamers
2 badkamers
10-14 personen
6 slaapkamers
6 badkamers
Gerestyled
12-21 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
Gerenoveerd
12-16 personen
8 slaapkamers
6 badkamers
Gerestyled
16 personen
8 slaapkamers
8 badkamers
18-22 personen
10 slaapkamers
12 badkamers
19 personen
8 slaapkamers
3 badkamers
Nieuw per 1-1-2020
20-30 personen
11 slaapkamers
11 badkamers
Gerestyled
22 personen
8 slaapkamers
6 badkamers
25 personen
10 slaapkamers
4 badkamers
26 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
Gerestyled
26 personen
9 slaapkamers
3 badkamers
26 personen
11 slaapkamers
8 badkamers

Kindvriendelijke vakantiewoning 13 personen

Alle verblijven op Landgoed van Hoeve Vakanties zijn kindvriendelijk ingericht en geschikt voor grote groepen. De vakantiewoning 13 personen bieden tal van luxe. Zo beschikken alle huisjes over de hedendaagse comfort en gemakken. Bij alle 13 persoons vakantiehuisjes vindt u een uitgebreide omschrijving van de faciliteiten en de beschikbaarheid. De foto’s zullen u overtuigen van een verblijf op één van onze landgoederen. Op zoek naar een groter vakantieverblijf? Bekijk dan eens een groepsaccommodatie 20 personen of onze vakantiehuizen 16 personen.

Bij ons een verblijf in een groepsaccommodatie 13 personen kun je ook allemaal leuke kindvriendelijke activiteiten plannen zoals:

  • Outdoor Parcours
  • Huifkartocht
  • Speurtocht – Ligne 38
  • Fietsen & wandelen
  • Stroopstokerij
  • Workshop vlaai bakken

Naast de vakantiewoningen 13 personen in Nederland, kunt u bij ons ook een vakantiewoning 13 personen in België boeken. Bekijk ons overzicht en ga genieten van uw welverdiende vakantie!

Voordelen van een groepsaccommodatie 13 personen

Boek een luxe groepsaccommodatie 13 personen. Benieuwd naar de voordelen van een verblijf in een van onze vakantiehuisjes?

1. Authentiek Limburg
Authentiek in de beste zin van het woord. Bij Hoeve Vakanties geniet u in de omgeving van de heerlijke streekgerechten en smaakvolle dranken.

2. Unieke ligging in de natuur
Bent u op zoek naar een heerlijke tijd met vrienden, familie of collega’s zonder dat u wordt gestoord door de drukke dagelijkse routine? Geniet van de prachtige natuur in ons Vakantiehuis 13 personen Limburg en kom tot rust! Is uw groep iets kleiner dan 13 personen? Dan is een 10 persoons vakantiehuis misschien iets voor u.

3. Persoonlijke service
Wij denken graag mee in de vele mogelijkheden voor een verblijf in een 13 persoons vakantiehuis Nederland of een vakantiehuis 13 personen België. Niet alleen op het gebied van welke vakantiehuisje voor uw gezelschap het meest geschikt is, maar ook over de activiteiten in de omgeving. Bent u verkocht en wilt u een vakantiewoning in Limburg? Boek dan snel een verblijf op het Landgoed voor Hoeve Vakanties: geschikt voor jong en oud!