Bourgondisch vakantiehuis voor 53 personen in Limburg

Bent u op zoek naar een bourgondisch vakantiehuis voor 53 personen? Op het landgoed van Hoeve Vakanties vindt u diverse vakantiewoningen die geschikt zijn voor grote groepen. U kunt voor verschillende doeleinden een huisje huren. Of u nu met uw familie, vrienden of collega’s komt, er is genoeg te doen!

Zo kunt u bijvoorbeeld heerlijk wandelen, fietsen of gewoon lekker ontspannen. Er zijn verschillende groepsactiviteiten die u kunt ondernemen:

  • Sportief arrangement
  • Bourgondisch arrangement
  • Wandel arrangement
  • Fiets arrangement
  • Workshops
  • BBQ
 
 

Voordelen van een vakantiehuis voor 59 personen

Ons vakantiehuis voor 59 personen in Zuid-Limburg biedt een unieke combinatie van ruimte, comfort en luxe. Perfect voor grote groepen, het huis beschikt over meerdere woon- en eetgedeeltes, ideaal voor gezamenlijke activiteiten. De moderne keuken is volledig uitgerust om grote groepen te bedienen. Elke slaapkamer is zorgvuldig ingericht om een rustgevende sfeer te creëren, en de buitenruimtes zijn perfect voor ontspanning en sociale bijeenkomsten. Dit huis is de ideale keuze voor familiebijeenkomsten, reünies of zakelijke evenementen, waarbij iedereen kan genieten van de prachtige omgeving en uitstekende faciliteiten.

Verken de omgeving

Als u een vakantiewoning voor 53 personen huurt dan heeft u de perfecte uitvalbasis om de omgeving te verkennen. Ontdek het prachtige Zuid-Limburg tijdens het wandelen of fietsen. Verken de voerstreek en bezoek ook de populaire steden:

  • Maastricht
  • Aken
  • Valkenburg
  • Luik

Bekijk daarom snel ons groepsverblijf 60 personen, welke ook uitermate geschikt is voor groepen van 53 personen.

De gastronomie bij uw 53 persoons groepsaccommodatie

Om de bourgondische smaak van Limburg te proeven is de gastronomie zeer belangrijk. In samenwerking met Hombourgeois kunt u op verschillende manieren genieten van de Limburgse gastronomie terwijl u verblijft in uw groepsaccommodatie voor 53 personen. Denk hierbij aan ontbijt, lunch, middagmaaltijd, een buffet of een BBQ.

Geniet van de heerlijk Limburgse streekproducten variërend van de Limburgse vlaai tot de heerlijke vleesgerechten uit de regio. De Limburgse vlaak kunt u ook helemaal zelf bakken. U kunt een workshop volgen bij Hombourgeois. Daarnaast kunt u extra kennismaken met de gastronomie met een rondleiding door de stroopstokerij.

Veelgestelde vragen

Biedt het vakantiehuis voor 53 personen in Limburg voldoende parkeergelegenheid?
Ja, er is ruime parkeergelegenheid beschikbaar bij het vakantiehuis, geschikt voor meerdere voertuigen.

Is de groepsaccommodatie voor 53 personen toegankelijk voor rolstoelgebruikers?
Neem contact met ons op voor specifieke informatie over de toegankelijkheid van ons vakantiehuis, aangezien dit kan variëren.

Kunnen we cateringdiensten regelen tijdens ons verblijf in een vakantiewoning voor 53 personen?
Ja, wij kunnen helpen met het regelen van cateringdiensten. Laat ons uw wensen weten en wij zorgen voor de rest.

Toch op zoek naar een kleiner vakantiehuis voor een veel kleinere groep? Bekijk dan eens een van de volgende huisjes:

Geniet snel van het Limburgse leven.