Vakantiehuis geschikt voor 54 personen in Limburg

Ontdek onze verblijven geschikt voor 54 personen in Limburg. Het Landgoed van Hoeve Vakanties is gespecialiseerd in het groepsaccommodaties voor grote groepen. Bent u in gezelschap van familie en/of vrienden of zoekt u een ideale locatie om te verblijven met uw zakelijke relaties. Graag helpen we u bij het uitzoeken van een optimaal verblijf voor grote groepen.

 
 

Kies voor een verblijf op het landgoed van Hoeve Vakanties

Bij aankomst maakt u direct kennis met de Limburgse gastvrijheid. Geniet van de bruisende flora en fauna op ons landgoed en verblijf in een comfortabel vakantiehuis geschikt voor 54 personen. Bij onze verblijven voldoen aan de moderne wensen en behoeften op het gebied van comfort en gemak. Daarnaast zijn onze vakantiewoningen een ideale uitvalsbasis voor dorpen en steden in de omgeving. Graag vertellen we bij aankomst meer over de vele activiteiten, restaurants en bourgondische dorpen in de omgeving.

Tip: De residentie, vakantiehuis 60 personen, is ook uitermate geschikt voor groepen van 54 personen.

Moderne vakantiewoningen voor 54 personen: een overzicht!

Alle vakantiewoningen voor 54 personen voldoen aan de volgende gemakken:

  • Luxe keuken: compleet ingericht!
  • Gratis WiFi
  • Geschikt voor kinderen
  • Grote speelweide met o.a. tennisbaan
  • 24+ slaapkamers
  • 18+badkamers

Boek een verblijf in een vakantiehuis voor 54 personen en geniet van de weelde van het Limburgse landschap. Heeft u vragen en/of opmerkingen? Bel gerust naar +31 (0)43 457 12 50 of +32 (0)4 381 21 89. Wij helpen u graag, ook voor kleinere vakantiehuizen zoals: