Groepsaccommodatie 55 personen: Boek snel en geniet!

Van plan om met een grote groep op vakantie te gaan? Dan zijn de groepsaccommodaties voor 55 personen van Hoeve Vakanties ideaal. De groepsaccommodaties 55 personen zijn voorzien van alle hedendaagse gemakken en faciliteiten. U kunt luxueus overnachten en ontspannen zonder zorgen. Er zijn genoeg mogelijkheden om met een grote groep iets te ondernemen in de regio. Extra informatie over de 55 persoons groepsaccommodatie vindt u op de pagina van de accommodatie zelf.

 
 

Vakantiewoning 55 personen: Beleef bourgondisch Limburg

Als u kiest voor een vakantiewoning voor 55 personen dan kiest u voor een vakantiewoning dat ligt de voerstreek. De voerstreek is een prachtige omgeving die bekendstaat om haar gastvrijheid. De schilderachtige landschappen laten u het bijzondere gevoel van Limburg beleven. De vakantiewoningen voor 55 personen zijn nabij het dorpje Hombourg gelegen. Dit dorpje ligt net over de Vlaams-Waalse grens. Het landschap wordt gekenmerkt door de glooiende heuvels en de vele fruitbomgaarden. Als u een 55 persoons vakantiewoning huurt dan proeft u gegarandeerd de bourgondische smaak van Limburg

Vakantiehuis voor 55 personen voor familie, vrienden en collega’s

Als u met een grote groep een vakantiehuis voor 55 personen huurt, dan is de kans groot dat u met familie, vrienden of collega’s komt. En meestal heeft dit een achterliggende reden. Bij Hoeve Vakanties is van alles mogelijk. Zo kunt u een bruiloft of een verjaardagsfeest organiseren, maar ook een brainstormsessie of vergaderingen. Ons vakantiehuis voor 60 personen is daar bijvoorbeeld ideaal voor. Daarnaast kunt u ook verschillende activiteiten in de regio organiseren als u verblijft in een vakantiehuis voor 55 personen. Denk hierbij aan:

  • Fietsarrangementen door de heuvelachtige omgeving
  • Heerlijk wandelen langs de prachtige wandelroutes
  • Een huifkartocht maken om de omgeving te ontdekken
  • Genieten van de bourgondische streekgerechten in de nabijgelegen dorpen

Bekijk ook onze andere groepsverblijven in Limburg: