Groepsaccommodatie voor 56 personen: gastenreview 8,7!

Wilt u heerlijk ontspannen met een grote groep? Dan is een vakantiehuis voor 56 personen precies wat u zoekt. Of u nu met de gehele familie, al uw vrienden of het gehele kantoor komt, bij Hoeve Vakanties is altijd plek. Alle huisjes voldoen aan de standaard norm van moderne comfort, u kunt hierdoor zorgeloos overnachten. Bekijk de huisjes voor aanvullende informatie!

 
 

Verschillende activiteiten in de buurt

Tijdens uw overnachting in het prachtige Limburg kunt u verschillende activiteiten ondernemen om uw verblijf nog leuker te maken. Zo zijn er verschillende manieren om de prachtige omgeving te ontdekken met een vakantiehuis 56 personen als ideale uitvalbasis:

 • Een fiets- of wandeltocht door het heuvelachtige landschap
 • Een bezoek brengen aan de nabijgelegen dorpjes
 • Populaire steden zoals Maastricht, Valkenburg, Aken of Luik bezoeken
 • Huifkartocht door de regio

Voordelen van een vakantiehuis voor 56 personen in Limburg

Naast de prachtige omgeving en de vele verschillende activiteiten die mogelijk zijn bij Hoeve Vakanties zijn er nog meer redenen om te kiezen voor een vakantiewoning 56 personen. Hieronder zijn drie voordelen van onze bestaande klanten:

1. Kindvriendelijke vakantiehuizen en omgeving

Alle groepsverblijven voor 56 personen zijn kindvriendelijke ingericht. Er zijn genoeg faciliteiten beschikbaar voor de kinderen. Zo is er ook een speelweide met toestellen aanwezig.

2. De liefde voor de natuur

Wij vinden de natuur zeer belangrijk. Groen ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel, wat heeft geleidt tot een nominatie voor de innovatieprijs door VVV Zuid-Limburg. Ons motto is dan ook niet voor niets “Liefde voor het leven en de natuur”.

3. Luxe vakantiehuizen

Voor ons is het belangrijk dat u zorgeloos kunt ontspannen tijdens uw verblijf. Verblijft u bijvoorbeeld in de residentie, onze vakantiewoning voor 60 personen, dan is ontspanning gegarandeerd. Onze vakantiehuizen voldoen dan ook aan alle eisen van moderne comfort. U beschikt over alle faciliteiten zoals een luxe keuken, een afwasmachine en moderne badkamers.

Speciale Eigenschappen van Onze Vakantiehuizen voor 56 Personen

Ontdek de charme en het comfort van onze vakantiehuizen in Zuid-Limburg, perfect voor groepen van 56 personen. Deze ruime huizen zijn met oog voor detail ingericht om uw verblijf onvergetelijk te maken. Hier volgt een overzicht van de speciale kenmerken:

 • Geavanceerde voorzieningen: Elk huis is uitgerust met state-of-the-art voorzieningen, waaronder geavanceerde keukens, luxe woonruimtes en premium bedden voor optimaal comfort.
 • Ruime en veelzijdige indeling: De huizen bieden een perfecte balans tussen ruime gemeenschappelijke ruimtes en afgezonderde privégedeeltes, ideaal voor zowel sociale activiteiten als momenten van rust.
 • Focus op toegankelijkheid: Wij garanderen dat onze vakantiehuizen toegankelijk zijn voor iedereen, met faciliteiten die rekening houden met verschillende behoeften en voorkeuren.
 • Exclusieve gastenservice: Ons team biedt een exclusieve service, van persoonlijke ontvangst tot het verzorgen van specifieke verzoeken, om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
 • Idyllische locatie: De vakantiehuizen zijn gelegen in een schilderachtige omgeving, ideaal voor het verkennen van de Limburgse natuur en cultuur.

Deze vakantiehuizen voor 56 personen bieden een perfecte mix van luxe, comfort en een unieke lokale ervaring.

Veelgestelde Vragen voor Vakantiehuizen voor 56 Personen

 1. Bieden de vakantiehuizen voor 56 personen ook mogelijkheden voor teambuilding en groepsactiviteiten?Jazeker, onze vakantiehuizen zijn ideaal voor teambuilding en diverse groepsactiviteiten, met voldoende ruimte en faciliteiten voor allerlei evenementen.
 2. Zijn er speciale arrangementen beschikbaar voor grote groepen?Wij bieden diverse speciale arrangementen aan die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van grote groepen, inclusief maaltijdservices en georganiseerde uitjes.
 3. Hoe is de technologische ondersteuning in de vakantiehuizen?Onze vakantiehuizen zijn uitgerust met uitstekende WIFI en technische voorzieningen, ideaal voor zowel ontspanning als werkgerelateerde activiteiten.

Bekijk ook onze andere vakantiewoningen: