Vakantiehuis 56 personen in het prachtige Limburg

Wilt u heerlijk ontspannen met een grote groep? Dan is een vakantiehuis voor 56 personen precies wat u zoekt. Of u nu met de gehele familie, al uw vrienden of het gehele kantoor komt, bij Hoeve Vakanties is altijd plek. Alle huisjes voldoen aan de standaard norm van moderne comfort, u kunt hierdoor zorgeloos overnachten. Bekijk de huisjes voor aanvullende informatie!

 
 

Verschillende activiteiten mogelijk tijdens uw verblijf!

Tijdens uw overnachting in het prachtige Limburg kunt u verschillende activiteiten ondernemen om uw verblijf nog leuker te maken. Zo zijn er verschillende manieren om de prachtige omgeving te ontdekken met een vakantiehuis 56 personen als ideale uitvalbasis:

  • Een fiets- of wandeltocht door het heuvelachtige landschap
  • Een bezoek brengen aan de nabijgelegen dorpjes
  • Populaire steden zoals Maastricht, Valkenburg, Aken of Luik bezoeken
  • Huifkartocht door de regio

Waarom een 56 persoons vakantiewoning bij Hoeve Vakanties?

Naast de prachtige omgeving en de vele verschillende activiteiten die mogelijk zijn bij Hoeve Vakanties zijn er nog meer redenen om te kiezen voor een vakantiewoning 56 personen. Hieronder zijn drie voordelen van onze bestaande klanten:

1. Kindvriendelijke vakantiehuizen en omgeving

Alle groepsverblijven voor 56 personen zijn kindvriendelijke ingericht. Er zijn genoeg faciliteiten beschikbaar voor de kinderen. Zo is er ook een speelweide met toestellen aanwezig.

2. De liefde voor de natuur

Wij vinden de natuur zeer belangrijk. Groen ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel, wat heeft geleidt tot een nominatie voor de innovatieprijs door VVV Zuid-Limburg. Ons motto is dan ook niet voor niets “Liefde voor het leven en de natuur”.

3. Luxe vakantiehuizen

Voor ons is het belangrijk dat u zorgeloos kunt ontspannen tijdens uw verblijf. Verblijft u bijvoorbeeld in de residentie, onze vakantiewoning voor 60 personen, dan is ontspanning gegarandeerd. Onze vakantiehuizen voldoen dan ook aan alle eisen van moderne comfort. U beschikt over alle faciliteiten zoals een luxe keuken, een afwasmachine en moderne badkamers.

Bekijk ook onze andere vakantiewoningen: