Groepsaccommodatie voor 57 personen: gastenreview 8,7!

Geniet u van een groot gezelschap, dan wel met familie of zakelijke relaties, dan bent u bij het landgoed van Hoeve Vakanties bij het juiste adres. Ontdek de heerlijke Limburgse streekgerechten en geniet van de prachtige natuur, dit natuurlijk allemaal in een comfortabel verblijf dat voldoet aan alle hedendaagse wensen en gemakken. Boek een vakantiehuis voor 57 personen op het landgoed van Hoeve Vakanties. De plek waar comfort en een authentiek Limburgs verblijf samenkomen!

 
 

Hoe ziet een vakantiewoning voor 57 personen er uit?

De vakantiewoning voor 57 personen beschikt over 24+ slaapkamers en 18+ badkamers. In het verblijf is overal wifi beschikbaar. Zo is het mogelijk om ook tijdens uw verblijf af een toe de tijd te nemen om te werken. Bij het verblijf is er ook een tennisbaan en voetbalveld.

Bij een verblijf op het landgoed van Hoeve Vakanties maakt u direct kennis met de Limburgse gastvrijheid en schitterende omgeving. De bourgondische dorpen verwelkomen u met heerlijke geuren en smaken. Geniet op een van de vele terrassen bij een van bruine eetcafés die in overvloed aanwezig zijn. Boek een vakantiehuisje voor 57 personen in Limburg, zo is de groepsaccommodatie voor 60 personen, de residentie zeer geschikt om zulke grote groepen te ontvangen.

Kenmerken van Onze Vakantiehuizen voor 57 Personen

Onze groepsaccommodaties voor 57 personen bieden een ideale combinatie van luxe en functionaliteit, perfect voor grote groepen die samen een onvergetelijke tijd willen beleven. Deze huizen zijn zorgvuldig ingericht om aan al uw behoeften te voldoen en garanderen een comfortabel verblijf. Hieronder vindt u een overzicht van wat wij bieden:

  • Comfort: Elk vakantiehuis is voorzien van hoogwaardige voorzieningen, inclusief luxe keukens, ruime woonkamers en comfortabele bedden, allemaal ontworpen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
  • Privacy en gezelligheid: Naast de privéslaapkamers bieden onze huizen ruime gemeenschappelijke ruimtes, ideaal voor groepsactiviteiten, terwijl er ook genoeg plekken zijn voor momenten van rust en privacy.
  • Toegankelijkheid van de huizen: We zorgen ervoor dat onze vakantiehuizen toegankelijk en veilig zijn voor alle gasten, met speciale aandacht voor toegankelijkheidsvoorzieningen en veiligheidsmaatregelen.
  • Service: Ons team is toegewijd aan het bieden van persoonlijke service en staat klaar om te helpen met al uw vragen en verzoeken, van speciale voorzieningen tot lokale aanbevelingen.
  • Locatie: Gelegen in het hart van Zuid-Limburg, zijn onze vakantiehuizen perfect gelegen om de natuurlijke schoonheid en culturele rijkdom van de regio te verkennen.

Met een vakantiehuis voor 57 personen in Limburg bent u verzekerd van een luxe, comfortabele en onvergetelijke ervaring.

Zakelijk verblijf: team building activiteiten

De omgeving leent zich ook uitstekend voor team building activiteiten. Overdag een sportieve activiteit en de in de avond heerlijk genieten in een vakantiewoning voor 57 personen. Graag helpen we u bij het uitkiezen van de beste team building activiteiten in de regio.

Veelgestelde vragen

  1. Zijn de vakantiehuizen voor 57 personen geschikt voor zakelijke evenementen en retraites?Ja, onze vakantiehuizen zijn zeer geschikt voor zakelijke evenementen en retraites, met voldoende ruimte en faciliteiten om aan de behoeften van grote groepen te voldoen.
  2. Kunnen we hulp krijgen bij het organiseren van lokale excursies en activiteiten?Absoluut, wij kunnen u helpen met het organiseren van lokale excursies en activiteiten, passend bij de interesses en behoeften van uw groep.
  3. Is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar bij de vakantiehuizen voor 57 personen?Ja, onze vakantiehuizen bieden voldoende parkeergelegenheid om alle gasten te accommoderen.

Bekijk ook eens onze andere vakantiehuizen voor kleinere groepen: