Boek een vakantiehuis voor 57 personen in Zuid-Limburg

Geniet u van een groot gezelschap, dan wel met familie of zakelijke relaties, dan bent u bij het landgoed van Hoeve Vakanties bij het juiste adres. Ontdek de heerlijke Limburgse streekgerechten en geniet van de prachtige natuur, dit natuurlijk allemaal in een comfortabel verblijf dat voldoet aan alle hedendaagse wensen en gemakken. Boek een vakantiehuis voor 57 personen op het landgoed van Hoeve Vakanties. De plek waar comfort en een authentiek Limburgs verblijf samenkomen!

 
 

Hoe ziet een vakantiewoning voor 57 personen er uit?

De vakantiewoning voor 57 personen beschikt over 24+ slaapkamers en 18+ badkamers. In het verblijf is overal wifi beschikbaar. Zo is het mogelijk om ook tijdens uw verblijf af een toe de tijd te nemen om te werken. Bij het verblijf is er ook een tennisbaan en voetbalveld.

Bij een verblijf op het landgoed van Hoeve Vakanties maakt u direct kennis met de Limburgse gastvrijheid en schitterende omgeving. De bourgondische dorpen verwelkomen u met heerlijke geuren en smaken. Geniet op een van de vele terrassen bij een van bruine eetcafés die in overvloed aanwezig zijn. Boek een vakantiehuisje voor 57 personen in Limburg, zo is de groepsaccommodatie voor 60 personen, de residentie zeer geschikt om zulke grote groepen te ontvangen.

Zakelijk verblijf: team building activiteiten

De omgeving leent zich ook uitstekend voor team building activiteiten. Overdag een sportieve activiteit en de in de avond heerlijk genieten in een vakantiewoning voor 57 personen. Graag helpen we u bij het uitkiezen van de beste team building activiteiten in de regio.

Bekijk ook eens onze andere vakantiehuizen voor kleinere groepen: