Bijzondere groepsaccommodaties: authentiek en bourgondisch

Een reguliere vakantie boeken is zo gedaan. Maar een bijzonder vakantiehuis huren waar iedereen uit een groep zich in kan vinden is al wat lastiger. Gelukkig hebben wij een groot aanbod bijzondere vakantiewoningen. Zet de prioriteiten op een rij en de neuzen dezelfde kant op, en kom uit bij een unieke groepsaccommodatie in Nederland of België.

 
 

De locaties van onze bijzondere groepsaccommodaties

Wanneer u met een groep reist, is het belangrijk dat jullie elkaars wensen op elkaar afstemmen. Hoelang mag de reis duren? Wat voor activiteiten staan er op het programma? En hoe zit het met de indeling van het huis: wie gaat er met wie op de kamer? Ondervang de vragen door met de hele groep samen te komen om erachter te komen wat voor wie belangrijk is.

Bekijk onze bijzondere vakantiewoningen in Nederland om te helpen met besluiten. Er zijn diverse unieke groepsaccommodaties te boeken in zowel Zuid-Limburg als bij Belgische dorpjes in de Voerstreek. Denk aan een bijzondere groepsaccommodatie in Nederland of België op landgoederen als:

  • Begijnhof
  • Eyserhof
  • Landgoed Hof van Ulvend
  • Molen van Medael
  • Oudenhof
  • Ten Hof

Accommodaties voor elk gezelschap

De populairste en meest bijzondere groepsaccommodaties in Nederland liggen op onze diverse landgoederen. Ontdek de mooiste omgeving van Nederland vanuit een bijzondere groepsaccommodatie:

Activiteiten vanuit uw bijzondere groepsaccommodatie

Bezoek één van de vele nabijgelegen dorpen en steden voor allerlei activiteiten vanuit uw unieke groepsaccommodatie. Wanneer u verblijft in één van onze bijzondere accommodaties, wordt bij aankomst aangeraden een mooie natuurwandeling te maken of de omgeving te verkennen op de fiets. Stap uw unieke groepsaccommodatie binnen en bekijk de aangeraden wandelingen in de multomap. Kies één van de geschikte routes voor kinderen wanneer uw gezelschap kinderen bevat. Pak uw dagjestas in uw bijzondere groepsaccommodatie alvast in en breng een bezoek aan:

  • grotten
  • het klimbos
  • natuurspeeltuinen
  • nabije dorpen en steden

Activiteiten nabij de bijzondere groepsaccommodatie

Onze bijzondere vakantiewoningen zijn geschikt voor elke groepssamenstelling. Families, gezinnen, stelletjes, vriendengroepen en zelfs complete kantoren kunnen even helemaal weg van het stadse leven. Ontspan in een bijzondere groepsaccommodatie en verwen uw zintuigen door wandelingen of fietstochten te maken in de prachtige groene omgeving. Ontspan na een dag vol activiteiten als grottentochten, slentertochtjes door nabije dorpjes en stevige wandelingen in de natuur in één van onze bijzondere vakantiewoningen.

Onze grootste bijzondere groepsaccommodatie beschikt over een ruimte waar 60 man inpassen. Pluk de vruchten in de Voerstreek samen met de hele kantoortuin. Letterlijk. Want in dorpen als Hombourg – dichtbij het Belgische Luik – staan vele boomgaarden met fruitbomen. Geniet van een vers appeltje na een flinke wandel- of fietstocht en sluit de dag samen met uw vakantiegroep af met een heerlijke streekgerecht in nabij gelegen dorpen of steden of maak een gerecht klaar in de uitgebreide keuken van uw bijzondere groepsaccommodatie. Genieten was nog nooit zo gemakkelijk. Boek een bijzondere groepsaccommodatie en ontdek het zelf.