Bijzondere groepsaccomodaties: authentiek en bourgondisch

Een vakantie boeken is zo gedaan. Maar een bijzonder vakantiehuis huren waar iedereen uit een groep zich in kan vinden is al wat lastiger. Zet de prioriteiten op een rij en zorg dat jullie met de neuzen in dezelfde richting staan om bij een unieke groepsaccommodatie uit te komen.

Wanneer u met een groep reist is het belangrijk dat jullie elkaars wensen op elkaar afstemmen. Hoelang mag de reis duren? Wat voor activiteiten staan er op het programma? En hoe zit het met de indeling van het huis: wie gaat er met wie op de kamer? Ondervang de vragen door met de hele groep samen te komen om erachter te komen wat voor wie belangrijk is. Eenmaal duidelijk, wordt het wanneer u onze bijzondere vakantiewoningen bekijkt. Er zijn diverse unieke groepsaccommodaties te boeken in zowel Zuid-Limburg als bij Belgische dorpjes in de Voerstreek. Denk aan een bijzondere groepsaccommodatie op landgoederen als:

  • Begijnhof
  • Eyserhof
  • Landgoed Hof van Ulvend
  • Molen van Medael
  • Oudenhof
  • Ten Hof
 
 

Pluk de vruchten van uw bijzondere groepsaccommodatie

De bijzondere vakantiewoningen van Hoeve Vakantie zijn geschikt voor elke groepssamenstelling. Families, gezinnen, stelletjes, vriendengroepen en zelfs complete kantoren kunnen even helemaal weg van het stadse leven. Ontspan in een bijzondere groepsaccommodatie en verwen uw zintuigen door wandelingen of fietstochten te maken in de prachtige groene omgeving. Na een dag vol activiteiten als grottentochten, slentertochtjes door nabije dorpjes en steden en stevige wandelingen in de natuur kunt u weer ontspannen in één van de bijzondere vakantiewoningen die de huisjesparken van Hoeve Vakanties rijk zijn.

De grootste bijzondere groepsaccommodatie beschikt over een ruimte waar 60 man inpassen. Pluk de vruchten in de Voerstreek samen met de hele kantoortuin. Letterlijk. Want in dorpen als Hombourg – dichtbij het Belgische Luik – staan vele boomgaarden met fruitbomen. Geniet van een vers appeltje na een flinke wandel- of fietstocht en sluit de dag samen met uw vakantiegroep af met een heerlijke streekgerecht in nabij gelegen dorpen of steden of maak een gerecht klaar in de uitgebreide keuken van uw bijzondere groepsaccommodatie. Ziet u het al voor zich? Terwijl de volwassenen genieten van een welverdiend rustmoment op het terras of de ruime living, spelen de kinderen naar hartenlust op het speelterrein. Genieten was nog nooit zo gemakkelijk. Boek een bijzondere groepsaccommodatie en ontdek het zelf.

Unieke groepsaccommodaties voor elk gezelschap

De populairste en meest bijzondere groepsaccommodaties liggen op de diverse landgoederen van Hoeve Vakanties. Ontdek de mooiste omgeving van Nederland vanuit een bijzondere groepsaccommodatie:

Activiteiten vanuit uw bijzondere groepsaccommodatie

Vanuit uw groepsverblijf zijn er vele nabijgelegen dorpen en steden die u kunt bezoeken voor allerlei activiteiten. Wanneer u verblijft in één van de bijzondere accommodaties van Hoeve Vakanties, wordt bij aankomst aangeraden een mooie natuurwandeling te maken of de omgeving te verkennen op de fiets. Stap uw unieke groepsaccommodatie binnen en bekijk de aangeraden wandelingen in de multomap. Bestaat de groep voor een gedeelte uit kinderen? Kies dan een wandeling die geschikt is voor hen. Denk aan een wandeling van 5 kilometer langs verspringende beekjes, grasvlaktes en stukken bos. Liever een fietstocht of een bezoek aan een grote stad? Dat is ook mogelijk. Pas uw dagjestas in uw bijzondere groepsaccommodatie alvast in en breng een bezoek aan:

  • Grotten
  • Het klimbos
  • Natuurspeeltuinen
  • Nabije dorpen en steden