Goedkope groepsaccommodatie Limburg

Hoeve Vakanties combineert het beste van twee werelden: een comfortabele, luxe en tevens goedkope groepsaccommodatie in een groene weelde. Tel daarbij de vele activiteiten die u kunt ondernemen, de speelweides en de mooie terrassen op en klaar bent u. Dit zijn de perfecte ingrediënten voor een welverdiende goedkope vakantie.

 
 

Diverse landgoederen voor een goedkope vakantie in Limburg

Eigentijdse goedkope vakantiehuisjes vindt u bij Hoeve Vakanties op verschillende locaties in Zuid-Limburg en de Voerstreek. Deze goedkope vakantiehuizen zijn beschikbaar voor groepen, families en gezinnen variërend van 8 tot 60 personen. Iedere goedkope groepsaccommodatie is gerenoveerd en voorzien van moderne luxe. Bekijk de website en vindt uw comfortabele, goedkope groepsaccommodatie in een vijf sterren natuurgebied. Een goedkoop vakantiehuisje huren kunt u op diverse landgoederen. Denk aan:

 • Begijnhof
 • Landgoed hof van Ulvend
 • Molen van Medael
 • Oudenhof
 • Ten Hof
 • Eyserhof

Een goedkoop huisje huren in bourgondisch Limburg

Loopt u één van onze goedkope vakantiehuisjes binnen dan merkt u het meteen. Rust. Wij kunnen ons voorstellen dat de overgang van een leven waarin dagelijkse beslommeringen de overhand nemen naar een vakantieboerderij waar u uzelf weer hoort denken groot is. Geef u over en geniet van de alles wat wij aanbieden en meer. Onze goedkope vakantiehuisjes zijn eigentijd ingericht en van alle gemakken voorzien. In de uitgebreide keuken kunt u heerlijke maaltijden bereiden, maar het is ook mogelijk om bourgondisch te genieten van streekgerechten. In de grote vakantiehuizen kunt u met de hele groep genieten van een bourgondisch gerecht. Geniet samen met u reisgezelschap van een door ons georganiseerd buitenbuffet of barbecue en klets eindelijk weer eens bij met u lievelingsnicht, collega of vriend terwijl de kinderen zich in de speelweide vermaken.

Voor groepen biedt Hoeve Vakanties meer dan alleen goedkope vakantiehuizen. Wij bieden tal van activiteiten die zorgen voor in- en ontspanning tijdens uw verblijf in één van onze goedkope vakantiehuisjes. Samen met Hombourgeois bieden wij de volgende activiteiten aan:

 • Leuke uitstapjes met uw familie en vrienden
 • Een outdoor parcours voor de sportievelingen
 • Een rondleiding door de ambachtelijke stroopstokerij
 • Een workshop Limburgse vlaai bakken
 • Het is ook mogelijk om de prachtige omgeving te verkennen tijdens een huifkartocht

Bezoek ook eens onze vakantiehuisjes in België. Geniet van een vakantie in de Voerstreek of van een idyllische vakantiewoning Hombourg.

Goedkoop vakantiehuisje huren voor kleinere groepen

Onze vakantiewoningen zijn geschikt voor groepen tot 66 personen. Dit betekent niet dat elke groepshuis automatisch 66 personen kunnen huizen. Wij beschikken ook over goedkope vakantiehuizen voor de wat kleinere groepen. De volgende vakantiewoningen zijn het meest populair voor kleine groepen:

Goedkoop huisje huren in Zuid-Limburg

Bij ons kunt u een goedkoop huisje huren in Zuid-Limburg. Boekt u één van onze goedkope vakantiehuisjes, dan bent u verzekerd van een fijne uitvalsbasis voor de leukste activiteiten in Zuid-Limburg. Met steden als Maastricht, Luik en Valkenburg kunnen wij een goedkoop huisje huren aanraden. Deze steden zijn namelijk bij uitstek geschikt voor grottentochten en slentertochtjes langs winkels en musea. Op zoek naar luxe groepsverblijven? Hier kunt u heerlijk op vakantie gaan voor een mooie prijs.

Activiteiten in Limburg

Kom je ook cultuur snuiven? Het rijke verleden van Zuid-Limburg houden we springlevend door het verleden te koesteren. Beng bijvoorbeeld eens een bezoek aan ruïnes en (voormalig) kastelen en kijk uw ogen uit in het Natuur Historisch Museum in Maastricht. Andere activiteiten op korte afstand van onze goedkope vakantiehuizen zijn:

 • Het bezoeken van de gemeentegrot in Valkenburg
 • Het bezoeken van natuurgebieden in de omgeving van onze goedkope vakantiehuisjes
 • Het lopen of fietsen van een route dwars door de Limburgse natuur nabij onze groepsaccommodaties goedkoop
 • Het ontdekken van ambachtelijke bakkers wanneer u een goedkoop vakantiehuisje huurt

Neem contact op voor meer informatie over uw vakantiehuis goedkoop

Een vakantiehuis goedkoop van Hoeve Vakanties bieden vele mogelijkheden om van uw verblijf een gegarandeerd succes te maken. Boek een vakantiehuis goedkoop via het reserveringsformulier. Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen om een goedkoop huisje te huren. U kunt een e-mail met uw vragen sturen naar: info@hoevevakanties.eu of u neemt telefonisch contact op via 0031 (0)43 457 12 50. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben op het landgoed van Hoeve Vakanties.