Groepsaccommodatie nabij het authentieke Maastricht

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie nabij Maastricht zodat u kunt genieten van de rust van Limburg, maar ook een bezoek wil brengen aan het altijd bruisende Maastricht? Dan zijn de groepsaccommodaties van Ulvend precies wat u zoekt. Ulvend heeft vakantiehuizen in verschillende regio’s nabij Maastricht.

Of u nu wilt winkelen, lekker uit eten, uitgaan, ontspannen of de bourgondische Limburgse cultuur ervaren, met onze groepsaccommodatie nabij Maastricht kunt u dit allemaal doen. Een bezoek aan de hoofdstad van de prachtige provincie Limburg is altijd de moeite waard
Voeg hier een call to action button toe

Uniek vakantiehuis nabij Maastricht

Maastricht is een prachtige stad met een unieke sfeer. Een sfeer die net zo uniek als die van een vakantiehuisje van ons in de buurt van Maastricht. Gelegen op de mooiste plekjes in een uitgestrekt vijf sterren natuurgebied. Iedere locatie is uniek en elk vakantiehuis kenmerkt zich door sfeer en comfort. Of u nu op zoek bent naar een mooie vergaderlocatie, een authentieke omgeving voor een familie- of vriendenweekend of wilt u een bezoek aan Maastricht combineren met een verblijf een rustig gelegen vakantiewoning, dan is een huisje huren in de buurt van Maastricht ideaal. Alle huisjes zijn voorzien van de moderne gemakken:

  • Uitgebreide keuken (oven/koelkasten/magnetron/etc)
  • Meerdere slaapkamers in één verblijf
  • Meerdere badkamers in één verblijf
  • Rustieke ligging in Limburg
  • Perfect uitvalsbasis voor Maastricht

Online vakantiewoning Maastricht reserveren

Maastricht-Vrijthof---Paul-Mellaart

Een sfeervolle vakantiewoning op een unieke locatie in de omgeving van Maastricht is heel eenvoudig online te boeken. Een vakantiewoning in buurt van Maastricht is perfect als u wilt genieten van de rustgevende omgeving van Limburg en dit wilt combineren met het stadsleven van Maastricht. Bekijk en vergelijk daarom alle accommodaties van Ulvend en online en reserveer de vakantiewoning van uw keuze via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor meer informatie kijkt u verder op de website.