Authentiek vakantiehuis Maastricht: Gastenbeoordeling 8,7!

Heerlijk bijkomen van de drukte en hectiek in de afgelopen maanden. En natuurlijk het liefst in een omgeving met de ideale combinatie van natuur en cultuur. De eeuwen oude stad Maastricht en haar omgeving biedt het juiste recept voor een perfecte vakantie.

Bent u op zoek naar een vakantiehuis Maastricht zodat u kunt genieten van de rust van Limburg, maar ook een bezoek wil brengen aan het altijd bruisende Maastricht? Dan zijn de groepsaccommodaties van Hoeve Vakanties precies wat u zoekt. Hoeve Vakanties heeft vakantiehuizen in verschillende regio’s nabij Maastricht.
Of u nu wilt winkelen, lekker uit eten, uitgaan, ontspannen of de bourgondische Limburgse cultuur ervaren, met onze vakantiehuizen Maastricht kunt u dit allemaal doen. Een bezoek aan de hoofdstad van de prachtige provincie Limburg is altijd de moeite waard.

 
 

Cultuur snuiven in Maastricht en omgeving

Dwars door de oude stad Maastricht stroomt de Maas. De bruisende rivier past goed bij de eveneens bruisende stad. Gezellige terrasjes aan de Maas, maar ook in de gezellige winkelstraten en pleinen zijn meer dan genoeg terrasjes, restaurants en eetgelegenheden te vinden. De stad met meer dan 120.000 inwoners biedt genoeg gelegenheden om even niet in het vakantiehuisje Maastricht te hoeven koken.

Na een nacht welverdiende nachtrust in de luxe vakantiewoning Maastricht, kunt u heerlijk cultuur snuiven in het prachtige Maastricht. Bezoek eens een leuk museum.

Top 5 musea Maastricht:

 • Bonnefantenmuseum
 • Natuurhistorisch Museum Maastricht
 • Sint Pieters Museum
 • Museum aan het Vrijthof
 • Sphinxpassage

Bekende natuurgebieden in Maastricht

Tijdens uw vakantie in Maastricht is het de moeite waard om – gewapend met goede wandelschoenen – de natuur in te trekken. De Sint Pietersberg van 171 meter is een geliefd wandelgebied. Naast deze heuvel ligt de bekende Enci groeve. Deze groeve was tot voorkort nog bestemd voor mergelwinning. Daal de groeve af en ontdek de geologische structuren die extra zichtbaar zijn op deze plek.
Vanaf de vakantiehuizen Maastricht kunt heerlijk wandelen in de kalkrijke graslanden en hellingbossen. In de omgeving kunt u genieten van het variërende landschap. Zeldzame dagvlinders en zeldzame planten als de kalketrip, orchidee en harige ratelaar zijn met het oog goed te zien.
Bezoek eens deze bekende natuurgebieden in Maastricht:

 • Maastricht Undergrond
 • Speeltuin Fort Willem
 • Stadspark
 • Châlet d’n Observant
 • Het Frontenpark

Bezoek ook eens het Drielandenpunt om het ultieme vakantiegevoel te krijgen wanneer de drie landen zich verenigen. Of: boek een vakantiehuisje Ardennen voor een vakantie België.

Unieke groepsaccommodatie nabij Maastricht

Maastricht is een prachtige stad met een unieke sfeer. Een sfeer die net zo uniek als die van een vakantiehuisje van ons in de buurt van Maastricht. Gelegen op de mooiste plekjes in een uitgestrekt vijf sterren natuurgebied. Iedere locatie is uniek en elk vakantiehuis in Maastricht kenmerkt zich door sfeer en comfort. Of u nu op zoek bent naar een mooie vergaderlocatie, een authentieke omgeving voor een familie- of vriendenweekend of wilt u een bezoek aan Maastricht combineren met een verblijf een rustig gelegen vakantiewoning, dan is een huisje huren in de buurt van Maastricht ideaal. Een vakantiewoning Maastricht is voorzien van de moderne gemakken:

 • Uitgebreide keuken (oven/koelkasten/magnetron/etc)
 • Meerdere slaapkamers in één verblijf
 • Meerdere badkamers in één verblijf
 • Rustieke ligging in Limburg
 • Perfect uitvalsbasis voor Maastricht

Online vakantiewoning Maastricht reserveren

Een sfeervolle en luxe vakantiewoning Maastricht op een unieke locatie is heel eenvoudig online te boeken. Een vakantiewoning in buurt van Maastricht is perfect als u wilt genieten van de rustgevende omgeving van Limburg en dit wilt combineren met het stadsleven van Maastricht. Bekijk en vergelijk daarom alle vakantiehuizen in Zuid-Limburg van Hoeve Vakanties en online en reserveer de vakantiewoning van uw keuze via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor meer informatie kijkt u verder op de website.

Huisje Maastricht huren: Veel gestelde vragen

Als u een huisje nabij Maastricht wilt huren, dan heeft u waarschijnlijk een aantal vragen. Deze vragen beantwoorden wij natuurlijk graag voor u. Hieronder ziet u een aantal veel gestelde vragen over een vakantiehuis huren Maastricht.
Is er gratis WiFi bij een vakantiehuisje Maastricht?
Als u in een van onze vakantiehuizen Maastricht wilt verblijven, dan heeft u de beschikking over gratis WiFi.
Moeten we zelf iets meenemen
U heeft bij ons de beschikking over alle moderne gemakken. U heeft een luxe keuken met alle keukenbenodigdheden in uw huisje Maastricht. Het enige wat u mee moet nemen zijn bedlinnen en handdoeken. Maar het is ook mogelijk om deze te huren bij uw luxe vakantiewoning maastricht.
Waar ligt de vakantiewoning omgeving Maastricht
Onze vakantiewoningen Maastricht liggen in verschillende dorpjes nabij Maastricht in het prachtige heuvelland. Zo hebben wij een groepsaccommodatie Maastricht in:

 • Maastricht groepsaccommodatie in Noorbeek
 • Maastricht vakantiehuis in Eys

Neem contact met ons op voor meer informatie over een vakantiehuis nabij Maastricht!

Bekijk ook eens de groepsaccommodatie Valkenburg voor een heerlijke vakantie Valkenburg. Valkenburg ligt slechts een kwartier rijden van Maastricht.