Heb je een vraag omtrent een huidige of nieuwe boeking? Bekijk onze veelgestelde vragen omtrent covid-19.

Authentiek vakantiehuis Maastricht: Deze maand 20% korting!

Bent u op zoek naar een vakantiehuis Maastricht zodat u kunt genieten van de rust van Limburg, maar ook een bezoek wil brengen aan het altijd bruisende Maastricht? Dan zijn de groepsaccommodaties van Hoeve Vakanties precies wat u zoekt. Hoeve Vakanties heeft vakantiehuizen in verschillende regio’s nabij Maastricht.
Of u nu wilt winkelen, lekker uit eten, uitgaan, ontspannen of de bourgondische Limburgse cultuur ervaren, met onze vakantiehuizen Maastricht kunt u dit allemaal doen. Een bezoek aan de hoofdstad van de prachtige provincie Limburg is altijd de moeite waard.

4-6 personen
2 slaapkamers
1 badkamer
10-14 personen
6 slaapkamers
6 badkamers
Gerestyled
11 personen
5 slaapkamers
5 badkamers
Gerestyled
12-21 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
18-22 personen
10 slaapkamers
12 badkamers
19 personen
8 slaapkamers
3 badkamers
25 personen
10 slaapkamers
4 badkamers
26 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
Nieuw
30 personen
14 slaapkamers
14 badkamers
36 personen
16 slaapkamers
16 badkamers
56 personen
18 slaapkamers
18 badkamers

Unieke groepsaccommodatie nabij Maastricht

Maastricht is een prachtige stad met een unieke sfeer. Een sfeer die net zo uniek als die van een vakantiehuisje van ons in de buurt van Maastricht. Gelegen op de mooiste plekjes in een uitgestrekt vijf sterren natuurgebied. Iedere locatie is uniek en elk vakantiehuis kenmerkt zich door sfeer en comfort. Of u nu op zoek bent naar een mooie vergaderlocatie, een authentieke omgeving voor een familie- of vriendenweekend of wilt u een bezoek aan Maastricht combineren met een verblijf een rustig gelegen vakantiewoning, dan is een huisje huren in de buurt van Maastricht ideaal. Alle huisjes zijn voorzien van de moderne gemakken:

  • Uitgebreide keuken (oven/koelkasten/magnetron/etc)
  • Meerdere slaapkamers in één verblijf
  • Meerdere badkamers in één verblijf
  • Rustieke ligging in Limburg
  • Perfect uitvalsbasis voor Maastricht

Online vakantiewoning Maastricht reserveren

Een sfeervolle en luxe vakantiewoning Maastricht op een unieke locatie is heel eenvoudig online te boeken. Een vakantiewoning in buurt van Maastricht is perfect als u wilt genieten van de rustgevende omgeving van Limburg en dit wilt combineren met het stadsleven van Maastricht. Bekijk en vergelijk daarom alle vakantiehuizen in Zuid-Limburg van Hoeve Vakanties en online en reserveer de vakantiewoning van uw keuze via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor meer informatie kijkt u verder op de website.

Huisje Maastricht huren: Veel gestelde vragen

Als u een huisje nabij Maastricht wilt huren, dan heeft u waarschijnlijk een aantal vragen. Deze vragen beantwoorden wij natuurlijk graag voor u. Hieronder ziet u een aantal veel gestelde vragen over een vakantiehuis huren Maastricht.
Is er gratis WiFi bij een vakantiehuisje Maastricht?
Als u in een van onze vakantiehuizen Maastricht wilt verblijven, dan heeft u de beschikking over gratis WiFi.
Moeten we zelf iets meenemen
U heeft bij ons de beschikking over alle moderne gemakken. U heeft een luxe keuken met alle keukenbenodigdheden in uw huisje Maastricht. Het enige wat u mee moet nemen zijn bedlinnen en handdoeken. Maar het is ook mogelijk om deze te huren bij uw luxe vakantiewoning maastricht.
Waar ligt de vakantiewoning omgeving Maastricht
Onze vakantiewoningen liggen in verschillende dorpjes nabij Maastricht in het prachtige heuvelland. Zo hebben wij een groepsaccommodatie Maastricht in:

  • Maastricht groepsaccommodatie in Noorbeek
  • Maastricht vakantiehuis in Eys

Neem contact met ons op voor meer informatie over een vakantiehuis nabij Maastricht!

Bekijk ook eens de groepsaccommodatie Valkenburg voor een heerlijke vakantie Valkenburg. Valkenburg ligt slechts een kwartier rijden van Maastricht.