Groepsaccommodatie nabij Valkenburg

Bent u op zoek naar een prachtige groepsaccommodatie waar u kunt verblijven in de buurt van Valkenburg? Dan is onze groepsaccommodatie nabij Valkenburg misschien precies wat u zoekt. Het landgoed van Ulvend ligt nabij Valkenburg in een prachtige, rustige en natuurrijke omgeving. Of u nu met uw gezin komt of met een grote groep vrienden, het kan allemaal. Wij bieden groepsaccommodaties aan nabij Valkenburg voor groepen van ongeveer 6 tot 60 personen.

Vakantiehuisje in de Omgeving van Valkenburg

Al onze vakantiehuisjes zijn gelegen in de Voerstreek in Zuid-Limburg, te midden van een prachtig stuk natuur en gezellige dorpjes. Op korte afstand vindt u verschillende steden, waaronder de toeristentrekpleister Valkenburg. Andere steden zoals Maastricht, Aken en Luik zijn ook te bereiken vanuit het vakantiehuisje. Als u ervoor kiest om in de omgeving van Valkenburg een vakantiehuisje te huren, dan heeft u meer dan genoeg mogelijkheden om activiteiten te ondernemen. Naast de uittripjes naar Valkenburg kunt u in de prachtige omgeving gaan wandelen of fietsen, er zijn verschillende routes die u kunt nemen. Daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden om te vergaderen, maar ook om te ontspannen:

  • Bezoek de restaurants in Valkenburg en geniet van de streekgerechten
  • Bezoek het kuuroord Thermae 2000, het bekende wellness centrum
  • Wandel door het prachtige natuurgebied het Gerendal
  • Kom op bezoek bij de Amstel Gold Race rond april

Bourgondisch genieten in een huisje bij Valkenburg

Geniet van het comfort van een huisje nabij Valkenburg en beleef de bourgondische sfeer van Limburg. De prachtige omgeving is een mooi toneel voor verschillende activiteiten. De mensen en de omgeving laten u kennis maken met de Limburgse gastvrijheid van Ulvend. Combineer het verblijf in een huisje in de omgeving van Valkenburg met een bezoek aan de verschillende bezienswaardigheden. Wij helpen u graag met het ontdekken van de verschillende bezienswaardigheden in de omgeving. Neem contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid over de groepsaccommodaties in de buurt van Valkenburg!

> Bekijk hier alle 14 persoons vakantiehuizen.