Groepsaccommodatie nabij Valkenburg

Genieten van het kabbelende water van de Geul wanneer u aan het terrasje zit in de oude stad Valkenburg. Dat is toch ultiem genieten? Vanuit het vakantiehuis Valkenburg zijn er mogelijkheden te over om de prachtige natuur en cultuur in u op te nemen.

Bent u op zoek naar een prachtige groepsaccommodatie waar u kunt verblijven in de buurt van Valkenburg? Dan is onze groepsaccommodatie Valkenburg misschien precies wat u zoekt. Het landgoed van Hoeve Vakanties ligt nabij Valkenburg in een prachtige, rustige en natuurrijke omgeving. Of u nu met uw gezin komt of met een grote groep vrienden, het kan allemaal. Wij bieden Vakantiehuizen Valkenburg aan voor groepen van ongeveer 6 tot 60 personen.

 
 

Vakantiehuisje Valkenburg: Prachtige omgeving

Al onze vakantiehuisjes Valkenburg zijn gelegen in de Voerstreek in Zuid-Limburg, te midden van een prachtig stuk natuur en gezellige dorpjes. Op korte afstand vindt u verschillende steden, waaronder de toeristentrekpleister Valkenburg. Andere steden zoals Maastricht, Aken en Luik zijn ook te bereiken vanuit uw vakantiehuis Valkenburg. Als u ervoor kiest om in deze omgeving een huisje Valkenburg te huren, dan heeft u meer dan genoeg mogelijkheden om activiteiten te ondernemen tijdens uw vakantie Limburg Valkenburg. Naast de uittripjes naar Valkenburg kunt u in de prachtige omgeving gaan wandelen of fietsen, er zijn verschillende routes die u kunt nemen. Daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden om te vergaderen tijdens uw verblijf in een vakantiewoning Valkenburg, maar ook om te ontspannen:

 • Bezoek de restaurants in Valkenburg en geniet van de streekgerechten
 • Bezoek het kuuroord Thermae 2000, het bekende wellness centrum
 • Wandel door het prachtige natuurgebied het Gerendal
 • Kom op bezoek bij de Amstel Gold Race rond april

Oftewel genoeg mogelijkheden om te ontspannen tijdens uw verblijf in een vakantiewoning Valkenburg.
U kunt een huisje in Valkenburg huren op verschillende momenten in de week:

 • Weekendje Valkenburg vakantiehuis
 • Midweek Valkenburg huisje

Leuke groepsactiviteiten rondom Valkenburg

Na een nacht goed slapen – of misschien wel te kort omdat het zó gezellig was – wordt iedereen in de groepsaccommodatie Valkenburg wakker. Wat is het plan voor vandaag? Wij helpen graag mee met het smeden van een goed plan.

In en rondom Valkenburg is ontzettend veel te doen. Het oude stadje met Middeleeuwse trekken straalt een authentieke sfeer uit. De Romeinse invloeden zijn goed zichtbaar. Loop maar eens door de binnenstad van Valkenburg, het Openluchttheater, de kasteelruïnes en de oude stadspoorten zijn indrukwekkend om te zien.

Wat voor activiteiten zijn er te doen? In de omgeving van het vakantiehuisje rondom Valkenburg kunt u heerlijk wandelen door het heuvelachtige landschap. Een populaire wandelroute is bijvoorbeeld de Mergellandroute. Dezelfde richting op is het Drielandenpunt. Liever direct op vakantie in België? Boek een vakantiehuis Hombourg. Een idyllisch dorpje in een prachtige bourgondische omgeving.

Houden uw vrienden of familie met wie u in het huisje nabij Valkenburg zit meer van actieve uitjes? Roetsj eens de heuvels af naar beneden op de rodelbaan of stap op een mountainbike en verken de prachtige Zuid-Limburgse omgeving.

Verrijk uw kennis in de musea

De één houdt er totaal niet van, terwijl de ander geen vakantiegevoel heeft zonder eens een museum te bezoeken. In en rondom Valkenburg zijn genoeg musea, variërend van soort. Grote kans dat iedereen in het vakantie huisje Valkenburg te porren is voor één van de musea.

Deze 5 musea zijn zeker de moeite waard om te bezoeken:

 • Museum Valkenburg
 • Museum Romeinse Katakomben
 • Bonnefanten Museum (Maastricht)
 • Museum aan het Vrijthof (Maastricht)
 • Natuurhistorisch museum (Maastricht)

Bourgondisch genieten in een vakantiehuis Valkenburg

Geniet van het comfort van een huisje Valkenburg en beleef de bourgondische sfeer van Limburg. De prachtige omgeving is een mooi toneel voor verschillende activiteiten. De mensen en de omgeving laten u kennis maken met de Limburgse gastvrijheid van Hoeve Vakanties. Combineer het verblijf in een vakantiehuis Valkenburg met een bezoek aan de verschillende bezienswaardigheden. Wij helpen u graag met het ontdekken van de verschillende bezienswaardigheden in de omgeving tijdens uw huisje huren in Valkenburg. Neem contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid over de groepsaccommodaties in de buurt van Valkenburg!

> Bekijk hier alle 14 persoons vakantiehuizen.

Vakantiewoning in Valkenburg huren

Tijdens uw verblijf in een vakantiewoning in Valkenburg zijn er verschillende mogelijkheden voor verschillende doeleinden. Zo kunt u een vakantiehuis Valkenburg huren voor:

 • Een bruiloft
 • Een familiefeest
 • Een bedrijfsuitje

De prachtige locaties van onze vakantiehuisjes nabij Valkenburg in Limburg biedt een prachtig decor voor een groots feest. Een Valkenburg groepsaccommodatie is daarnaast ook uitermate geschikt voor het organiseren van een vrienden- of familieweekend.

Het huren van een huisje nabij Valkenburg is ook goed mogelijk met het kantoor. Een Valkenburgs vakantiehuis gebruiken als vergaderlocatie voor inspiratievolle brainstormsessies is gewoon mogelijk. U kunt na de brainstormsessies heerlijk met elkaar gaan dineren in de omgeving en een gezellig drankje drinken. Daarna kunt u heerlijk overnachten in Valkenburg, zodat u goed uit kunt rusten in uw Valkenburg vakantiewoning. De volgende dag kunt u er weer met volle krachten er tegenaan.