Groepsaccommodatie nabij Valkenburg

Genieten van het kabbelende water van de Geul, zittend op een terrasje in de oude stad Valkenburg. Dat is ultiem genieten toch? Vanuit een vakantiehuis in Valkenburg zijn er mogelijkheden te over om de prachtige natuur en cultuur te ontdekken. Onze groepsaccommodatie in Valkenburg precies wat u zoekt. Wij bieden vakantiehuizen Valkenburg aan voor groepen van 6 tot 60 personen.

 

 
 

Omgeving van onze vakantiehuisjes in Valkenburg

Het landgoed van Hoeve Vakanties ligt nabij Valkenburg in een prachtige, rustige en natuurrijke omgeving. Al onze vakantiehuisjes in Valkenburg zijn gelegen in de Voerstreek in Zuid-Limburg, een omgeving met veel natuur en gezellige dorpjes. Op korte afstand vindt u verschillende steden, waaronder de toeristentrekpleister Valkenburg. Andere steden zoals Maastricht, Aken en Luik zijn ook gemakkelijk te bereiken vanuit uw vakantiehuis in Valkenburg. Een vakantiehuisje in Zuid-Limburg is de ideale uitvalsbasis.

 

Groepsactiviteiten rondom Valkenburg

In en rondom Valkenburg is ontzettend veel te doen. Het oude stadje met Middeleeuwse trekken straalt een authentieke sfeer uit. De Romeinse invloeden zijn goed zichtbaar. Loop maar eens door de binnenstad van Valkenburg, het Openluchttheater, de kasteelruïnes en de oude stadspoorten zijn indrukwekkend om te zien.

In de omgeving van het vakantiehuisje rondom Valkenburg kunt u heerlijk wandelen door het heuvelachtige landschap. Een populaire wandelroute is bijvoorbeeld de Mergellandroute. Dezelfde richting op is het Drielandenpunt. Liever direct op vakantie in België? Boek een vakantiehuis in de Voerstreek zoals een vakantiehuis in Hombourg. Een idyllisch dorpje in een prachtige bourgondische omgeving. Ook voor grotere groepen hebben we verschillende huizen in België. Denk bijvoorbeeld aan een vakantiehuis Vlaanderen 25 personen.

Verrijk uw kennis in de musea

De één houdt er totaal niet van, terwijl de ander geen vakantiegevoel heeft zonder eens een museum te bezoeken. In en rondom Valkenburg zijn genoeg musea, variërend van soort. Grote kans dat iedereen in het vakantie huisje Valkenburg te porren is voor één van de musea.

Deze 5 musea zijn zeker de moeite waard om te bezoeken:

  • Museum Valkenburg
  • Museum Romeinse Katakomben
  • Bonnefanten Museum (Maastricht)
  • Museum aan het Vrijthof (Maastricht)
  • Natuurhistorisch museum (Maastricht)

Een vakantiehuisje in Valkenburg voor elk doeleinde

Of u nu met uw gezin komt of met een grote groep vrienden, het kan allemaal. Tijdens uw verblijf in een vakantiewoning in Valkenburg zijn er verschillende mogelijkheden voor verschillende doeleinden. De prachtige locaties van onze vakantiehuisjes nabij Valkenburg in Limburg biedt een prachtig decor voor een groots feest. Een Valkenburg groepsaccommodatie is daarnaast ook uitermate geschikt voor het organiseren van een vrienden- of familieweekend. Huur een vakantiehuis in Valkenburg om te overnachten in Valkenburg voor:

  • Een bruiloft
  • Een familiefeest
  • Een bedrijfsuitje

Huisje huren in Valkenburg

Geniet van het comfort van een huisje Valkenburg en beleef de bourgondische sfeer van Limburg. De prachtige omgeving is een mooi toneel voor verschillende activiteiten. De mensen en de omgeving laten u kennis maken met de Limburgse gastvrijheid van Hoeve Vakanties. Combineer het verblijf in een vakantiehuis Valkenburg met een bezoek aan de verschillende bezienswaardigheden. Wij helpen u graag met het ontdekken van de verschillende bezienswaardigheden in de omgeving tijdens vakantie in Valkenburg.

Kom tot rust tijdens uw verblijf in een vakantiewoning Valkenburg. U kunt een huisje in Valkenburg huren op verschillende momenten in de week:

Neem contact op wanneer u vragen of voorkeuren heeft over de vakantie in Valkenburg. Wij helpen u graag verder.
Bekijk ook:

G

Groepsaccommodatie 51 personen Limburg

Groepsaccommodatie 53 personen Limburg

 

 

 

Z

Zuid Limburg 4 personen vakantiehuis

#

50 personen groepsaccommodatie Limburg

54 personen groepsaccommodatie Limburg

Veelgestelde vragen over onze vakantiehuizen

Wij helpen u graag bij het beantwoorden van al uw vragen. Hier zijn een aantal veelgestelde vragen:

“Hoeveel vakantiehuisjes bieden jullie in totaal?”
Kies uit een totaal van 25 vakantiewoningen verdeeld over 5 van onze locaties. We bieden plek vanaf 2 personen tot groepen van maar liefst 66 personen, allemaal gelegen in de Voerstreek en in Zuid-Limburg.
“Waar liggen de groepsverblijven van Hoeve Vakanties?”
Onze groepsverblijven liggen in meerdere dorpjes in Zuid-Limburg:

Noorbeek
Hombourg
Teuven
Eys
“Wat is er te doen in de omgeving?”
Er zijn heel wat bezienswaardigheden in de Voerstreek die je niet mag missen. Bezoek steden, zoals Maastricht, Valkenburg en Heerlen met histories die teruggaan naar de tijd van de Romeinen. Ruïnes uit deze tijd, maar ook prachtige kathedralen en kloosters zijn in grote veelzijdigheid te vinden in deze omgeving.

En het Drielandenpunt mag natuurlijk niet ontbreken tijdens uw verblijf. Het Drielandenpunt staat op de bucketlist van de meeste vakantiegangers. Nederland, België en Duitsland grenzen aan elkaar op dit beroemde stukje land.