Heb je een vraag omtrent een huidige of nieuwe boeking? Bekijk onze veelgestelde vragen omtrent covid-19.

Groepsaccommodatie nabij Valkenburg

Bent u op zoek naar een prachtige groepsaccommodatie waar u kunt verblijven in de buurt van Valkenburg? Dan is onze groepsaccommodatie Valkenburg misschien precies wat u zoekt. Het landgoed van Hoeve Vakanties ligt nabij Valkenburg in een prachtige, rustige en natuurrijke omgeving. Of u nu met uw gezin komt of met een grote groep vrienden, het kan allemaal. Wij bieden Vakantiehuizen Valkenburg aan voor groepen van ongeveer 6 tot 60 personen.

4-6 personen
2 slaapkamers
1 badkamer
10-14 personen
6 slaapkamers
6 badkamers
Gerestyled
11 personen
5 slaapkamers
5 badkamers
Gerestyled
12-21 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
18-22 personen
10 slaapkamers
12 badkamers
19 personen
8 slaapkamers
3 badkamers
25 personen
10 slaapkamers
4 badkamers
26 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
Nieuw
30 personen
14 slaapkamers
14 badkamers
36 personen
16 slaapkamers
16 badkamers
56 personen
18 slaapkamers
18 badkamers

Vakantiehuisje Valkenburg: Prachtige omgeving

Al onze vakantiehuisjes Valkenburg zijn gelegen in de Voerstreek in Zuid-Limburg, te midden van een prachtig stuk natuur en gezellige dorpjes. Op korte afstand vindt u verschillende steden, waaronder de toeristentrekpleister Valkenburg. Andere steden zoals Maastricht, Aken en Luik zijn ook te bereiken vanuit uw vakantiehuis Valkenburg. Als u ervoor kiest om in deze omgeving een huisje Valkenburg te huren, dan heeft u meer dan genoeg mogelijkheden om activiteiten te ondernemen tijdens uw vakantie Limburg Valkenburg. Naast de uittripjes naar Valkenburg kunt u in de prachtige omgeving gaan wandelen of fietsen, er zijn verschillende routes die u kunt nemen. Daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden om te vergaderen tijdens uw verblijf in een vakantiewoning Valkenburg, maar ook om te ontspannen:

  • Bezoek de restaurants in Valkenburg en geniet van de streekgerechten
  • Bezoek het kuuroord Thermae 2000, het bekende wellness centrum
  • Wandel door het prachtige natuurgebied het Gerendal
  • Kom op bezoek bij de Amstel Gold Race rond april

Oftewel genoeg mogelijkheden om te ontspannen tijdens uw verblijf in een vakantiewoning Valkenburg.
U kunt een huisje in Valkenburg huren op verschillende momenten in de week:

  • Weekendje Valkenburg vakantiehuis
  • Midweek Valkenburg huisje

Bourgondisch genieten in een vakantiehuis Valkenburg

Geniet van het comfort van een huisje Valkenburg en beleef de bourgondische sfeer van Limburg. De prachtige omgeving is een mooi toneel voor verschillende activiteiten. De mensen en de omgeving laten u kennis maken met de Limburgse gastvrijheid van Hoeve Vakanties. Combineer het verblijf in een vakantiehuis Valkenburg met een bezoek aan de verschillende bezienswaardigheden. Wij helpen u graag met het ontdekken van de verschillende bezienswaardigheden in de omgeving tijdens uw huisje huren in Valkenburg. Neem contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid over de groepsaccommodaties in de buurt van Valkenburg!

> Bekijk hier alle 14 persoons vakantiehuizen.

Vakantiewoning in Valkenburg huren

Tijdens uw verblijf in een vakantiewoning in Valkenburg zijn er verschillende mogelijkheden voor verschillende doeleinden. Zo kunt u een vakantiehuis Valkenburg huren voor:

  • Een bruiloft
  • Een familiefeest
  • Een bedrijfsuitje

De prachtige locaties van onze vakantiehuisjes nabij Valkenburg in Limburg biedt een prachtig decor voor een groots feest. Een Valkenburg groepsaccommodatie is daarnaast ook uitermate geschikt voor het organiseren van een vrienden- of familieweekend.

Het huren van een huisje nabij Valkenburg is ook goed mogelijk met het kantoor. Een Valkenburgs vakantiehuis gebruiken als vergaderlocatie voor inspiratievolle brainstormsessies is gewoon mogelijk. U kunt na de brainstormsessies heerlijk met elkaar gaan dineren in de omgeving en een gezellig drankje drinken. Daarna kunt u heerlijk overnachten in Valkenburg, zodat u goed uit kunt rusten in uw Valkenburg vakantiewoning. De volgende dag kunt u er weer met volle krachten er tegenaan.