Herfstvakantie in Limburg vieren: boek nu onze authentieke huisjes!

Voor een ontspannen herfstvakantie hoeft u helemaal niet naar het buitenland. Ook in eigen land kunt u een geweldige vakantie organiseren. Wat dacht u van een herfstvakantie Limburg? Hoeve vakanties heeft prachtige vakantiewoningen in een eveneens prachtige omgeving. Wij hebben maar liefst 26 vakantiewoningen in de prachtige provincie Limburg. In deze heuvelachtige, rustige en culturele provincie komt u gegarandeerd tot rust tijdens de herfstvakantie Limburg.

 
 

Een vakantie in het heuvelachtige Limburg

Limburg is een unieke provincie. Niet alleen omdat de provincie beduidend heuvelachtiger is dan de rest van ons platte landje, maar ook zeker omdat Limburg ontzettend veel te bieden heeft. Tijdens uw herfstvakantie Limburg vindt u prachtige wandel- en fietsgebieden, maar komt u ook diverse leuke steden tegen. Denk hierbij aan Maastricht, Heerlen en Roermond.

Bezoek tijdens de herfstvakantie Limburg de prachtige, diverse dorpjes en gehuchten. Hier maakt u kennis met het Limburg van vroeger en kunt u bovendien heerlijk wandelen en fietsen. Absoluut een aanrader, ook als u met kinderen op vakantie gaat.

Tot slot biedt de provincie Limburg ook vele culturele hoogstandjes. Denk hierbij aan prachtige grotten die al vele jaren oud zijn, maar ook aan musea als het Bonnefantenmuseum in Maastricht, het Cuypershuis in Roermond en het Limburgs Openluchtmuseum Eynderhoof in Nederweerd-Eind. Zo zijn er meer dan genoeg activiteiten in de herfstvakantie Zuid Limburg.

Het perfecte vakantiehuis voor ieder gezelschap

Hoeve Vakanties verhuurt maar liefst 26 vakantiehuisjes in Limburg. Onze vakantiehuisjes zijn geschikt voor kleine gezelschappen, maar ook voor grotere groepen. Denk hierbij aan groepen van:

Ons grootste vakantiehuis biedt zelfs ruimte voor 66 (!) personen. Ook met een zeer grote groep kunt u de herfstvakantie Zuid Limburg boeken bij Hoeve Vakanties.

Uw vakantiehuis online boeken

Wilt u deze herfstvakantie naar Limburg om te genieten van de prachtige en veelzijdige omgeving? Bekijk ons aanbod vakantiewoningen dan online. De vakantiewoning die u het meest aan staat, kunt u direct online reserveren. Zorg ervoor dat u als eerste het gewenste huisje voor in de herfstvakantie Limburg boekt. Zo bent u ervan verzekerd dat u straks heerlijk kunt genieten van onze prachtige huisjes.

Ons advies: boek uw vakantiehuis in Zuid-Limburg ruim op tijd. Onze woningen zijn snel verhuurd. Mochten de huisjes voor de herfstvakantie Limburg vol zitten, dan kunt u altijd nog kijken naar de mogelijkheden voor een vakantiehuis in België.

Tijdens alle seizoenen en elke vakantie kunt u bij ons terecht. Kijk eens voor een zomervakantie Limburg of een kerstvakantie Zuid-Limburg. Vakantieplezier gegarandeerd!