Midweek weg Limburg: Bourgondisch genieten!

Zonder al te veel vakantiestress en reizen genieten van een paar dagen vakantie? Ga voor een midweek weg naar Limburg. Vermijd de drukte en lange wachttijden op Schiphol en rij lekker in een oogwenk naar één van onze vakantieadresjes in Zuid-Limburg. Met je partner, hele gezin, grote vriendengroep of collega’s, iedereen is welkom bij ons in de natuur.

Accommodaties

Voor een ontspannen midweek in Zuid-Limburg hebben we verschillende groepsaccommodaties. Je ben al welkom vanaf 2 personen maar zelf voor 60 personen hebben we genoeg plek. Voor groepen van dit formaat is het fijn om wel genoeg privacy en ruimte te hebben. Huur meerdere huisjes voor verschillende personen op hetzelfde landgoed.

Limburg: genoeg te doen tijdens een midweek

Om even uit de drukte te stappen van de dagelijkse sleur, is Limburg de perfecte plek. Kom volledig tot rust in de groene en bosrijke omgeving. Pak de fiets of trek de wandelschoenen uit de kast. En strijk daarna voldaan neer op het terras van één van de vele restaurants en cafés in de buurt.

Op zoek naar iets meer reuring? Bezoek pittoreske dorpjes zoals Noorbeek, Voeren en Hombourg of zoek de grotere steden op zoals Maastricht, Aken en Luik. Proef hier de heerlijke dranken en streekgerechten waar de bewoners zo trots op zijn.

Een midweek naar Limburg met de kids

Ook voor de kinderen die een midweek vrij hebben is het niet vervelen. Bezoek de steenkolenmijn in Valkenburg en het beroemde drielandenpunt in Vaals in een bezoekje zeker waard. En wat dacht je van het subtropisch zwembad Mosaqua in Gulpen?

Locaties voor een midweek in Zuid-Limburg

Bekijk onze verschillende vakantiehuizen in Limburg. De huisjes zijn in het zuiden van de provincie verdeeld over twee locaties. Allebei dichtbij de Belgische en Duitse grens. Kom overnachten op één van deze plekken:

  • Hof van Ulvend
  • Deze locatie ligt in het Limburgse Noorbeek. Dit hof is geschikt voor groepen vanaf 11 tot 44 personen. Er is een brasserie, genoeg speelgelegenheden zoals een voetbalveld, joe de boules baan en speeltoestellen. Terwijl de kinderen spelen, geniet u van de sauna op het terrein
  • Eyserhof
  • In Eys vindt u het Eyserhof. We hebben hier huisjes tot maximaal 36 personen en ook de trouwe viervoeters zijn hier welkom. Ook hier hebben we een brasserie en veel speelmogelijkheden. Oefen je joe de boules- en golf vaardigheden

Boek nu uw midweek in Limburg

Heeft u een vakantiehuis gevonden voor uw midweek in Zuid-Limburg die aansluit op uw wensen? Bekijk de prijzen en beschikbaarheid op onze website en vraag een optie aan of reserveer de midweek in Limburg direct.