Vindt uw ideale vakantieboerderij in Limburg: lastminute verhuur

Een waar genot. Een vakantie in een vakantieboerderij in Limburg is een lust voor het oog én het hart. De serene sfeer van de landelijke omgeving doet u ontspannen en het groene panorama kalmeert u als geen andere omgeving dat kan. Ontdek het zelf maar. Kom naar een vakantieboerderij in Limburg en laat je zintuigen verwennen.

 
 

Ooit op vakantie geweest in eigen land? Elk moment en elke tijd van het jaar is geschikt voor een vakantie in een vakantieboerderij in Limburg. Een weekend, midweek zelfs een week ontspannen in Limburg. Menig man tekent hiervoor. Kom los van de dagelijkse beslommeringen en boek tijd in voor ontspanning. Boekt u een huisje in Limburg dan gaat direct de relaxstand aan. De voorpret begint namelijk al bij het vooruitzicht van een vakantie waar u kan genieten van de bourgondische sfeer van deze Nederlandse provincie. Boekt u een vakantie in een vakantieboerderij van Hoeve Vakanties dan geniet u van nog heel veel meer:

  • Geniet van uw eigen terras
  • Geniet van de luxe van een landelijke gelegen vakantieboerderij
  • Geniet van heerlijk wandelen en fietsen in de natuur
  • Geniet van de vingerlikkende streekgerechten

Hoeve Vakanties heeft niet alleen maar huisjes in de Nederlandse Bourgondische sferen, maar juist ook in de Belgische streken. Wat dacht u van een vakantiehuis Voerstreek? Prachtige omgeving om heerlijk te genieten van het gezelschap en de omliggende pracht.

Bourgondische streekgerechten

U kunt zich vast al wel iets voorstellen van de heerlijke streekgerechten. Maar pas wanneer u in een vakantieboerderij logeert en de lokale horeca ontmoet, weet u pas wat we bedoelen. De kraaknette ruimte vakantiewoningen van Hoeve Vakanties zijn allen uitgerust met een uitgebreide keuken waar u zelf uw gerechten kunt bereiden, maar het is ook mogelijk om kennis te maken met plaatselijke kost door te brunchen in onze brasserie of eropuit te gaan en nabije dorpjes en steden te bezoeken. Ook is het mogelijk om ter plaatste een volledig barbecuepakket te laten leveren.

Zoek nog meer het Bourgondische leven op en bekijk eens onze vakantiehuizen België.

Onze vakantieboerderijen in Limburg

Onze vakantieboerderijen liggen stuk voor stuk in bosrijke, heuvelachtige omgevingen met grote steden op steenworp afstand. Denk aan steden als Aken, Valkenburg, Teuven, Hulpen, Maastricht en Voeren. Maak vanuit uw vakantieboerderij heerlijke wandelingen in een landschap waar kabbelende beekjes en groene grasvlaktes zich afwisselen met heuvels en bebossing. Boek een huisje op één van de volgende locaties:

  • Begijnhof
  • Eyserhof
  • Landgoed Hof van Ulvent
  • Molen van Medael
  • Oudenhof
  • Ten Hof

Onze vakantiewoningen zijn voormalig vakantieboerderijen en dat merk je. Veel authentieke details hebben wij in ere gehouden. Aan de mergellandroute in Eyserhof bevindt zich zelfs een kleinschalig veebedrijf. Op het bijbehorende landgoed vindt u onze verschillende vakantieboerderijen. Ontdek het zelf maar en boek een vakantie waar u met uw gezin, collega’s, vrienden of familie nog lang over kunt napraten.

Aanrader: iets over de Belgische grens ligt het dorpje Teuven. Bekijk eens een vakantiehuis Teuven. Prachtige omgeving én vakantieboerderijen met authentieke details.