Vakantiehuis 46 personen: Bourgondische overnachting

Verblijf in uw vakantiehuis voor 46 personen en creëer een optimale ontspannende sfeer. De huisjes zijn geschikt voor groepen van rond de 46 personen. Het vakantiehuisje is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een familieweekend, een vriendenweekend, of een midweekse uitstap met het kantoor. De 46 persoons vakantiehuizen voldoen alle standaarden voor moderne comfort. Wilt u meer informatie over de huisjes? Bekijk de aanvullende informatie bij de huisjes zelf, hier vindt u alles met betrekking tot de faciliteiten en omgeving.

 
 

Prachtige omgeving bij uw vakantiewoning voor 46 personen

Om u zo ontspannen mogelijk te laten overnachten is het ook belangrijk dat u in een rustgevende omgeving zit. Dat is bij deze vakantiewoning voor 46 personen zeker het geval. Het huisje ligt in de prachtige Voerstreek. De omgeving is schilderachtig met flora en fauna waar u van kunt genieten. De omgeving kunt u ontdekken door middel van een heerlijke wandeltocht of een actieve fietstocht door het heuvelachtige landschap. Behalve het ontdekken van de directe omgeving kunt u ook een bezoek brengen aan nabijgelegen steden zoals:

  • Maastricht
  • Aken
  • Valkenburg
  • Luik

De groepsaccommodatie voor 46 personen is hierdoor een ideale uitvalbasis om deze steden te bezoeken. Bekijk snel de residentie, groepsaccommodatie voor 60 personen.

Veel gestelde vragen

De meest voorkomende vragen die wij krijgen over de 46 persoons groepsaccommodaties personen zijn als volgt:

“Bij welk dorp liggen de vakantiehuisjes?”
Het vakantiehuis ligt in Hombourg(België).

“Kunnen wij gebruik maken van gratis wifi?”
Al onze groepsaccommodaties voor 46 personen hebben gratis wifi waar u gebruik van kunt maken.

“Moet wij zelf iets meenemen naar ons groepsverblijf?”
De woning is voorzien van alle gemakken met betrekking tot moderne comfort. U heeft alles tot uw beschikking behalve bedlinnen en handdoeken. Deze dient u zelf mee te nemen. Mocht u dit niet willen of vergeten, dan kunt u dit ook bij ons huren!

“Hebben jullie ook groepsaccommodaties voor kleinere groepen?”

Wij hebben zeker groepsaccommodaties voor kleinere groepen. Wat dacht u van een vakantiehuis 13 personen of een vakantiehuis 25 personen. Genoeg mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op om een vakantiehuis te boeken.