Vakantiehuis geschikt voor 25 personen in Limburg

Als u in het gezelschap bent van een grote groep dan is het wel overzichtelijk als alle vakantiewoningen in één oogopslag zichtbaar zijn. Bij ons kunt u heerlijk genieten in een van de prachtige omgevingen, namelijk in Noorbeek (Nederland), Teuven (België) en Hombourg (België). Onderstaande groepsaccommodaties zijn geschikt voor 25 personen en tevens kindvriendelijk.

25 personen
10 slaapkamers
4 badkamers
26 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
Gerestyled
26 personen
9 slaapkamers
3 badkamers
26 personen
11 slaapkamers
8 badkamers
30 personen
12 slaapkamers
12 badkamers
Nieuw
30 personen
14 slaapkamers
14 badkamers
gerenoveerd
33 personen
12 slaapkamers
12 badkamers
36 personen
16 slaapkamers
16 badkamers
Gerestyled
44 personen
16 slaapkamers
12 badkamers

Activiteiten voor een groep van 25 personen

Op het landgoed van Ulvend geniet u heerlijk van de weelderige flora en fauna in en nabij uw verblijfplaats. Voor zowel kinderen als volwassenen is er genoeg te doen in de omgeving. Alle vakantiehuisjes (voor 25 personen) zijn kindvriendelijk, dit houdt o.a. in dat er speeltoestellen en een speelweide aanwezig zijn. Ook voor volwassenen is er genoeg te doen, denk aan de volgende activiteiten:

 • Gemeentegrot in Valkenburg
 • Natuur historisch museum in Maastricht
 • Natuurgebied de Voerstreek
 • Schilderachtig dorpjes waar de Bourgondische cultuur nog steeds van zich laat spreken
 • Ambachtelijke bakkerijen & restaurants

Kortom: op het landgoed van Ulvend kunt u naast heerlijk ontspannen ook genoeg activiteiten doen in de omgeving. Beleef het zelf bij bijvoorbeeld het Landhuis, ons vakantiehuis voor 26 personen van het Landgoed van Ulvend!

Waarom kiezen voor een verblijf op het landgoed van Ulvend?

Naast de Limburgse gezelligheid en de adembenemende flora en fauna zijn er nog meer redenen om te kiezen voor een verblijf bij Ulvend. Lees hieronder de drie belangrijkste voordelen van een verblijf bij Ulvend.

 1. Luxe vakantiehuisjes in authentiek Limburg
  Alle vakantiehuizen voor 25 personen voldoen aan alle eisen op het gebied van comfort. Daarnaast is het bij de vakantiehuisjes op het landgoed Molen van Medael ook mogelijk om een sauna of jacuzzi te huren. De keukens beschikken over een afwasmachine en keukengerei, zodat u altijd heerlijk kan koken, mocht u niet gebruikmaken van een van de restaurants in de omgeving.
 2. Kindvriendelijke vakantiehuisjes + omgeving
  Alle groepsverblijven zijn kindvriendelijk ingericht. Zowel binnen als buiten. Zo is er altijd een speelweide met speeltoestellen aanwezig. Bij landgoed Molen van Medael is er zelfs een tennisbaan en een voetbalveld. Ook is het landschap zeer geschikt om buiten te spelen. Tip: bekijk ook de foto’s bij de vakantiehuisjes!
 3. “Liefde voor het leven en de natuur”
  Wij vinden groen ondernemen ontzettend belangrijk. Zo zijn we genomineerd voor de innovatieprijs door VVV Zuid-Limburg. Ons bedrijfsmotto is “Liefde voor het leven en de natuur”. Waar mogelijk wordt LED verlichting toegepast. Wij verwarmen op milieuvriendelijk wijze onze huisjes. Het rendement van deze houtgestookte CV-ketel is 92%. Het hele proces is CO2-neutraal en is hierdoor ontzettend duurzaam en schoon.

Beleeft authentiek Limburg met een 25 persoons groepsaccommodatie op het landgoed van Ulvend. Toch op zoek naar een vakantiehuis voor een kleinere groep? Misschien is een 16 persoons vakantiehuis iets voor u!