Heb je een vraag omtrent een huidige of nieuwe boeking? Bekijk onze veelgestelde vragen omtrent covid-19.

Groepsaccommodatie 25 personen in Limburg

Als u in het gezelschap bent van een grote groep van 25 personen dan is het wel overzichtelijk als alle groepsaccommodaties 25 personen in één oogopslag zichtbaar zijn. Bij ons kunt u heerlijk genieten in een van de prachtige omgevingen, namelijk in Noorbeek (Nederland), Teuven (België) en Hombourg (België). Bekijk het onderstaande overzicht en kies een groepsaccommodatie 25 personen die het beste aansluit bij de wensen van de groep. Het is goed om te weten dat alle huizen kindvriendelijk zijn ingericht.

gerenoveerd
2 - 4 v + 2 k personen
3 slaapkamers
2 badkamers
Nieuw per 1-1-2020
20-30 personen
11 slaapkamers
11 badkamers
25 personen
10 slaapkamers
4 badkamers
26 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
Gerestyled
26 personen
9 slaapkamers
3 badkamers
26 personen
11 slaapkamers
8 badkamers
gerenoveerd
30 personen
12 slaapkamers
12 badkamers
Nieuw
30 personen
14 slaapkamers
14 badkamers
gerenoveerd
33 personen
12 slaapkamers
12 badkamers
36 personen
16 slaapkamers
16 badkamers
Gerestyled
44 personen
16 slaapkamers
12 badkamers

Vakantiehuis 25 personen: De activiteiten

Bij Hoeve Vakanties geniet u heerlijk van de weelderige flora en fauna in en nabij uw verblijfplaats. Voor zowel kinderen als volwassenen is er genoeg te doen in de omgeving. Elk vakantiehuis 25 personen zijn kindvriendelijk, dit houdt o.a. in dat er speeltoestellen en een speelweide aanwezig zijn. Ook voor volwassenen is bij een vakantiehuis 25 personen genoeg te doen, denk aan de volgende activiteiten:

 • Gemeentegrot in Valkenburg
 • Natuur historisch museum in Maastricht
 • Natuurgebied de Voerstreek
 • Schilderachtig dorpjes waar de Bourgondische cultuur nog steeds van zich laat spreken
 • Ambachtelijke bakkerijen & restaurants

Kortom: Bij Hoeve Vakanties kunt u naast heerlijk ontspannen in een groepsaccommodatie 25 personen ook genoeg activiteiten doen in de omgeving. Beleef het zelf bij bijvoorbeeld het Landhuis, ons vakantiehuis voor 26 personen!

Waarom kiezen voor 25 personen vakantiehuis?

Naast de Limburgse gezelligheid en de adembenemende flora en fauna zijn er nog meer redenen om te kiezen voor een 25 persoons vakantiehuis van Hoeve Vakanties. Lees hieronder de drie belangrijkste voordelen van een luxe groepsaccommodatie 25 personen bij Hoeve Vakanties.

 1. Luxe vakantiehuis 25 personen in authentiek Limburg
  Alle vakantiehuizen voor 25 personen voldoen aan alle eisen op het gebied van comfort. Daarnaast is het bij de 25 persoons vakantiehuizen op het landgoed Molen van Medael ook mogelijk om een sauna of jacuzzi te huren. De keukens beschikken over een afwasmachine en keukengerei, zodat u altijd heerlijk kan koken, mocht u niet gebruikmaken van een van de restaurants in de omgeving.
 2. Kindvriendelijke vakantiehuisjes + omgeving
  Alle groepsaccommodaties 25 personen zijn kindvriendelijk ingericht. Zowel binnen als buiten. Zo is er altijd een speelweide met speeltoestellen aanwezig. Bij landgoed Molen van Medael is er zelfs een tennisbaan en een voetbalveld. Ook is het landschap zeer geschikt om buiten te spelen. Tip: bekijk ook de foto’s bij de vakantiehuisjes!
 3. Vakantiewoning Heuvelland 25 personen: “Liefde voor het leven en de natuur”
  Wij vinden groen ondernemen ontzettend belangrijk. Zo zijn we genomineerd voor de innovatieprijs door VVV Zuid-Limburg. Ons bedrijfsmotto is “Liefde voor het leven en de natuur”. Waar mogelijk wordt LED verlichting toegepast. Wij verwarmen op milieuvriendelijk wijze elke 25 personen vakantiehuis Limburg. Het rendement van deze houtgestookte CV-ketel is 92%. Het hele proces is CO2-neutraal en is hierdoor ontzettend duurzaam en schoon.

Beleeft authentiek Limburg met een luxe groepsaccommodatie 25 personen op het landgoed van Hoeve vakanties. Toch op zoek naar een vakantiehuis voor een kleinere groep? Misschien is een 16 persoons vakantiehuis iets voor u!