Vakantiehuis Vaals: gastenbeoordeling 8,7!

Een ontspannen vakantie in eigen land in eigen land. Boek vandaag nog een vakantiehuis Vaals en ontdek het wandel- en fietsparadijs samen met uw gezin, collega’s, vrienden of partner. Onze vakantiehuizen liggen stuk voor stuk in een prachtige groene omgeving. Een omgeving waar u tot rust komt, maar waar u ook de reuring kan opzoeken. In een kwartiertje ben je immers in de altijd bruisende Duitse stad Aken. Omdat Vaals ten westen ligt van Aken en aan de stad is vastgegroeid, wordt Vaals ook wel de Nederlandse voorstad van Aken genoemd.

 
 

Vaals: een kennismaking met flora en fauna

Wie in een vakantiehuis Vaals zit, kan het beamen. Vaals is een plaats in een prachtige regio. Dit wandel- en fietsparadijs in de Geuldal is woonplaats van vele plant- en diersoorten. Ontdek vanuit uw groepsaccommodatie Vaals met uw reisgezelschap de flora en fauna van deze groene omgeving en maak de mooiste wandelingen. Stap over holle wegen, loop langs beekjes en ontdek voetsporen van wilde beesten als de das, wilde kat, ree, grauwe klauwdier, geelgors, levendbarende hagedis en vleermuizen.

Activiteiten nabij uw vakantiehuis Vaals Limburg

Heeft u een vakantiehuis Vaals geboekt voor uw gezin of zit u in een groepsaccommodatie Vaals met meerdere gezinnen, dan kunnen jullie kinderen hun hart ophalen. In de omgeving van Vaals is genoeg te doen voor kinderen. Vertrek vanuit uw vakantiehuis Vaals voor de volgende activiteiten:

 • Een wandeling door het Labyrint van het drielandenpunt
 • Klim op de Vaalserberg op De Wilhelminatoren en bekijk vanuit grote hoogte de groene omgeving
 • Ontdek het geologische moment de Heimansgroeve

Vaals ligt in een zeer rustige omgeving. Hier kunt u heerlijk wandelen, maar ook fijn fietsen. Houdt u van de natuur? Dan is een vakantiehuis Vaals zeker iets voor u. De vakantiehuizen in Vaals staan namelijk stuk voor stuk in een groene en rustige omgeving. Ook voor de kinderen is hier genoeg te doen. De Duitse stad Aken ligt weliswaar op een kwartier rijden van uw vakantiehuis Vaals Limburg vandaan, Valkenburg ligt ook op een steenworp afstand. Binnen een halfuur kunt u met de kids naar de grootste toeristisch bestemming van Limburg. In Valkenburg is genoeg te doen. Verlaat uw vakantiehuis Vaals en breng een bezoek aan:

 • De mergelgrotten
 • Het Kasteelruïne & Fluweelengrot
 • Steenkolenmijn Valkenburg
 • Cauberg Cavern – Gemeentegrot
 • Museum Romeinse Katakomben
 • Rodelbaan

U ziet. Er is genoeg te doen in de wijde omgeving van uw vakantiehuis Vaals. Boek vandaag nog een vakantiehuis Vaals Limburg. Voelt u meer voor een groepsaccommodatie Vaals? Er zijn verschillende huisjes beschikbaar, waaronder ons vakantiehuis Vaals 10 personen. Dit vakantiehuis is zeer populair. Niet gek ook. Want aan een gevoel van luxe ontbreekt het niet bij ons vakantiehuis Vaals 10 personen.

Een groot aanbod vakantiehuisjes<.h2>

Hoeve Vakanties heeft een groot aanbod vakantiehuisjes in Nederland en België. U kunt een vakantiehuis Vaals Limburg boeken als u een ontspannen vakantie wil organiseren met uw partner, maar ook als u er even tussenuit wil met het gezin. Op reis met een groot gezelschap? Dan is een vakantiehuis Vaals 10 personen wat voor u. Is het gezelschap wat groter, ook dan heeft Hoeve Vakanties een geschikte groepsaccommodatie Vaals. Denk aan een groepsaccommodatie Vaals voor 66 personen.

Tips voor de perfecte groepsaccommodatie Vaals

Wij vinden het erg belangrijk dat u een geslaagde vakantie kunt organiseren. Daarom geven wij u graag enkele tips om het perfecte vakantiehuis Vaals Limburg te boeken op onze website:

 • Bepaal in welke omgeving u uw vakantie wil organiseren. Hoeve Vakanties heeft niet alleen vakantiehuizen in Vaals, maar ook in andere plaatsen in Nederlands en Belgisch Limburg.
 • Stel een eisenlijstje op en uw zoektocht naar de perfecte groepsaccommodatie Vaals wordt een stuk gemakkelijker. Uw ideale groepsaccommodatie Vaals vindt u door uzelf de volgende vragen te stellen:
  1. Met hoeveel personen wilt u hier verblijven? :
  2. Welke faciliteiten heeft u nodig? :
  3. Welke activiteiten horen voor u bij een vakantie in eigen land? :
 • Wanneer u in een groepsaccommodatie Vaals wilt verblijven, is het aan te raden enkele organisatoren te kiezen. Dit maakt het boeken van uw groepsaccommodatie stukken gemakkelijker.

Heeft u een geschikt vakantiehuis Vaals gevonden? Dan kunt u direct een offerte aanvragen voor deze vakantiewoning. Dit doet u via onze website. Wij sturen u zo snel mogelijk een prijsindicatie voor uw vakantie in Vaals.

Populaire vakantiehuizen

Bekijk ook onze populaire vakantiehuizen:

Tip: Heuvelland Limburg! Een absolute aanrader is bijvoorbeeld de boerderijvakantie Heuvelland