Heuvelland vakantiewoning: beoordeling 8,7!

Het reliëflandschap van het Heuvelland in Zuid-Limburg is magisch mooi. Tussen de meest groene weiden, kabbelende beekjes en kleurrijke boomgaarden liggen nostalgische en authentieke stadjes verscholen als Noorbeek, Epen en Slenaken. Als we toch eens sterren mogen uitdelen aan dit landschap, dan vinden wij vijf sterren nog te weinig. In elke vakantiewoning van het Heuvelland kom je tot rust, ontspan je en geniet je van schitterende panorama’s en echte vakwerkboerderijen. Alsof de tijd even stilstaat.

 
 

Vakantie Heuvelland

In het Heuvelland overnachten doet u gewoon in één van onze mooie boerderijen. Boek een boerderijvakantie in het Heuvelland en wees welkom in een Heuvelland vakantiehuis van Hoeve Vakanties.

Ontsnap aan het leven van alledag. In het Heuvelland overnachten is binnen bereik bij Hoeve Vakanties. We staan altijd maar aan. Zowel in ons werk- als privéleven. Druk de pauzeknop even in en ontspan in ons Heuvelland vakantiehuis. In een groepsverblijf van Hoeve Vakanties kunt u even ontsnappen aan het hectische leven van alledag.

Ontspannen kan ook door inspannen. In de omgeving van een Hoeve Vakantie Heuvelland vakantiewoning kunt u uw hart ophalen. Er is genoeg te doen! Zowel in de nabije als in de iets verdere omgeving van het Heuvelland vakantiehuis. Zo is het mogelijk om activiteiten uit te voeren op het terrein uw Heuvelland vakantiehuis. Denk aan jeu de boules, tennissen, volleyballen of voetballen. Iets minder sportief? Dan geeft u uzelf toch een welnessarrangement in uw Heuvelland vakantiewoning? Geniet bijvoorbeeld eens van een welverdiende plons in de sfeervolle jacuzzi van uw heuvelland vakantiewoning. Mogelijk is om uw ontbijt, lunch of diner te laten verzorgen door Hambourgeois. Zij blinken uit in bourgondische gerechten en gastronomische hoogstandjes. Maar Hambourgeois kan nog veel meer. Met hun ambachtelijke stroopstokerij weten zij mensen zover te krijgen hun groepsverblijf Heuvelland even te laten voor wat het is en een rondleiding te volgen. Aan de hand van een rondleiding en film leert men het streepproduct stroop kennen. Helemaal wanneer deze dag wordt afgesloten met een proeverij. Met een buik vol lekkers en een hoofd vol nieuwe kennis, kunt u weer voldaan terugkeren naar de Heuvelland vakantiewoning.

Vakantiehuis Heuvelland Zuid-Limburg

Denk je aan het Heuvelland, dan denk je aan een groene omgeving waar diepe dalen zich afwisselen met hoge vlaktes en veel groen. Te midden van ongerepte bossen en oneindige weilanden vindt u ons groepsverblijf Heuvelland. Het Heuvellandschap is een openbaring. Waarom zou je naar Oostenrijk of Frankrijk op vakantie gaan wanneer deze regio al aanvoelt als het buitenland. Een weekend Heuvelland mét overnachtingen in ons prachtige Heuvelland vakantiehuis doet goed voor iedereen. Het landschap nodigt u uit tot een ware ontdekkingstocht voor mensen van alle leeftijden.

Diverse groepsaccommodaties

Het is bij ons mogelijk om een groepsverblijf Heuvelland te boeken voor grote groepen, voor een klein gezelschap van vrienden of familie of voor een romantisch weekendje weg. Ontdek het prachtige groen in het Heuvelland en geniet van authentieke streekgerechten en activiteiten tijdens uw boerderijvakantie Heuvelland. In het Heuvelland overnachten is mogelijk in één van onze groepsaccommodaties. Het groepsverblijf Heuvelland is goed geschikt voor diverse gezelschappen. Het is mogelijk om een boerderijvakantie Heuvelland te boeken voor de volgende gezelschappen:

 • Vakantiewoning heuvelland 8 personen
  Een vakantiewoning heuvelland 8 personen begint in een groepsverblijf Heuvelland van Hoeve Vakanties. In verschillende plaatsen in Zuid-Limburg kunt u genieten van uw vakantiewoning heuvelland 8 personen met uw gezin en aanhang. Ook is het mogelijk een vakantiewoning Heuvelland 8 personen te confisqueren met een vriendengroep of een stel collega’s. Samen kunnen jullie genieten van al het comfort wat uw vakantiewoning Heuvelland 8 personen u biedt.
 • Vakantiehuis Heuvelland 10 personen
  Een boerderijvakantie Heuvelland ervaart u in een vakantiehuis Heuvelland 10 personen. De 10-persoonshuisjes liggen allemaal in Zuid-Limburg. Met de familie ontspannen doet u in een vakantiehuis Heuvelland 10 personen. Groepsverblijf Heuvelland Het Schippershuisje in dorpje Ten Hof is uitgerust voor een gezelschap van exact 10 personen. Natuurlijk is het ook mogelijk om Heuvelland overnachten in een vakantiehuis Heuvelland 10 personen waar feitelijk meer mensen kunnen logeren. Bij het vakantiehuis Heuvelland 10 personen is een grote speelweide aanwezig met klimtoestellen, glijbanen, schommels, een tennisbaan, volley- en voetbalveld. Voor een succesvakantie zou u dus geeneens het terrein hoeven verlaten.
 • Vakantiewoning heuvelland 14 personen
  Genieten doet u in een vakantiewoning Heuvelland 14 personen. In het hart van Limburg kunt u met een gezelschap van 14 personen een heerlijke boerderijvakantie Heuvelland ervaren. ’T Höfke in Eyserhof, Het Begijnhof en de Vakwerkschuur Eyserhof zijn stuk voor stuk een ideaal groepsverblijf Heuvelland. Ervaar het bourgondische Limburgse leven!
 • Vakantiehuis heuvelland 15 personen
  Een gezelschap van 15 personen kan in aardig wat huisjes van Hoeve Vakanties in Zuid-Limburg terecht. Ontdek authentiek Limburg vanuit uw vakantiehuis Heuvelland 15 personen. En beleef de authentieke Limburgse sfeer.
 • Vakantiewoning heuvelland 16 personen
  Het Begijnhof in Teuven, de Carrehoeve Noorbeek vakantiehuisje in Zuid-Limburg en de Vakwerkschuur in Hambourg bij de Voerstreek zijn pareltjes voor een vakantiewoning Heuvelland 16 personen. Een vakantiewoning Heuvelland 16 personen bij Hoeve Vakanties beschikt over tenminste acht badkamers voor dat luxe en comfortabele vakantiegevoel en beschikt over alle gemakken voor een rustig weekend, midweek of weekje weg.
 • Vakantiehuis heuvelland 20 personen
  Een boerderijvakantie Heuvelland ervaart u in een groepsverblijf Heuvelland van Hoeve Vakanties. Een vakantiehuis Heuvelland 20 personen vindt u bij Hoeve Vakanties zo. U hoeft niet lang te zoeken. Wij beschikken over diverse groepsverblijven voor grote groepen. Wilt u in uw vakantiehuis Heuvelland 20 personen teambuilden met uw collega’s, met een grote vriendengroep een weekendje ertussenuit of de familie op sleeptouw nemen naar een groene enclave in Zuid-Limburg? Boek dan een vakantiehuis Heuvelland 20 personen. Een vakantiehuis 20 personen is voorzien van een grote moderne keuken, ruim opgezette slaapkamers en luxe badkamers. Behoefte aan extra comfort? Dan is het mogelijk om tegen een kleine vergoeding een welness centre te huren.
 • Vakantiewoning heuvelland 25 personen
  Een vakantiewoning Heuvelland 25 personen is bedoeld voor een vrij grote groep. Dit betekent bij Hoeve Vakantie niet dat u hoeft in te leveren op luxe. Eventueel is extra luxe bij te boeken door een welness centre te huren. Dit welness centre is beschikbaar voor iedereen is de vakantiewoning Heuvelland 25 personen en bevat een jacuzzi, infrarood sauna en radio. Way een heerlijk vooruitzicht na een dag wandelen in de mooie omgeving van uw groepsverblijf Heuvelland.

Een vakantiehuisje Maastricht is bij uitstek een goed idee. Ook deze beroemde stad ligt in het prachtige Heuvelland. Zoekt u een iets rustiger plaatje, dan is een vakantiewoning in Gulpen een aanrader.