Heuvelland vakantiewoning: beoordeling 8,7!

Ervaar het vredige landschap tijdens uw boerderijvakantie heuvelland. Boek een vakantiewoning in het Heuvelland voor 25 personen en ga eropuit met uw familie. Of houd het klein en geniet met uw gezin van een charmant klein vakantiehuis in Heuvelland voor 8 personen. Met welk gezelschap u ook op vakantie wil, u bent welkom in een Heuvelland vakantiehuis van Hoeve Vakanties.

 
 

Vakantiehuis Heuvelland Zuid-Limburg boeken

Denk je aan het Heuvelland, dan denk je aan een groene omgeving waar diepe dalen zich afwisselen met hoge vlaktes en veel groen. Te midden van ongerepte bossen en oneindige weilanden vindt u uw boerderijvakantie Heuvelland. Het Heuvellandschap is een openbaring.

Een weekend in een Heuvelland vakantiehuis overnachten doet iedereen goed. Kies voor een vakantie heuvelland uit één van onze groepsverblijven. Een vakantiewoning heuvelland 8 personen behoort tot de mogelijkheden, maar u kunt ook een vakantiewoning heuvelland voor 25 personen boeken met onze Zoek en Boek pagina. Vul de grootte van uw reisgezelschap in en krijg de beschikbaarheid en prijs van verschillende prachtige locaties in Nederland en Belgisch Limburg voorgeschoteld. Een boerderijvakantie Heuvelland boeken kan voor verschillende vakantiewoningen op diverse landgoederen als:

 • Begijnhof
 • Eyserhof
 • Hof van Ulvend
 • Molen van Medael
 • Oudenhof
 • Ten Hof

Activiteiten en arrangementen bij uw groepsverblijf Heuvelland

In de omgeving van een Hoeve Vakantie Heuvelland vakantiewoning kunt u uw hart ophalen. Er is genoeg te doen! Zowel in de nabije als in de iets verdere omgeving van het Heuvelland vakantiehuis. Zo is het mogelijk om activiteiten uit te voeren op het terrein uw Heuvelland vakantiehuis. Denk aan jeu de boules, tennissen, volleyballen of voetballen. Iets minder sportief? Dan geeft u uzelf toch een wellnessarrangement in uw Heuvelland vakantiewoning? Hiernaast kunt u diverse arrangementen boeken. Denk aan:

 • Gastronomie bijboeken
  Ook is het mogelijk is om uw ontbijt, lunch of diner te laten verzorgen door Hambourgeois wanneer u een groepsverblijf Heuvelland boekt op het terrein van de Molen van Medael, Ten Hof, Begijnhof of Landgoed Hof van Ulvend met hun ambachtelijke stroopstokerij weet Hambourgeois mensen zover te krijgen hun groepsverblijf Heuvelland even te laten voor wat het is en een rondleiding te volgen. Met een buik vol lekkers en een hoofd vol nieuwe kennis, kunt u weer voldaan terugkeren naar de Heuvelland vakantiewoning.
 • Natuurlijk vergaderen
  Met uw collega’s kunt u vergaderen in een vergaderruimte op een prachtige locatie. Wij verzorgen vergaderingen van een dagdeel, tot een hele dag en zelfs meerdaagse met overnachting in een vakantiehuis heuvelland voor 8 personen of meer. Wij stellen de vergaderarrangementen volledig samen naar uw specifieke wensen.

Diverse groepsaccommodaties voor diverse groepsgroottes

Het is bij ons mogelijk om een groepsverblijf Heuvelland te boeken voor grote groepen, voor een klein gezelschap van vrienden of familie of voor een romantisch weekendje weg. Ontdek het prachtige groen tijdens uw boerderijvakantie in het Heuvelland en geniet van authentieke streekgerechten en activiteiten tijdens uw boerderijvakantie Heuvelland. In de zomer is Zuid-Limburg zongevulde dagen en milde nachten.  In het Heuvelland overnachten is mogelijk in één van onze groepsaccommodaties. Het groepsverblijf Heuvelland is goed geschikt voor diverse gezelschappen. Het is mogelijk om een boerderijvakantie Heuvelland te boeken voor de volgende gezelschappen:

 • Vakantiewoning heuvelland 8 personen
  Een vakantiewoning heuvelland 8 personen begint in een groepsverblijf Heuvelland van Hoeve Vakanties. In verschillende plaatsen in Zuid-Limburg kunt u genieten van uw vakantiewoning heuvelland 8 personen met uw gezin en aanhang. Ook is het mogelijk een vakantiewoning Heuvelland 8 personen te confisqueren met een vriendengroep of een stel collega’s. Samen kunnen jullie genieten van al het comfort wat uw vakantiewoning Heuvelland 8 personen u biedt.
 • Vakantiehuis Heuvelland 10 personen
  Een boerderijvakantie Heuvelland ervaart u in een vakantiehuis Heuvelland 10 personen. De 10-persoonshuisjes liggen allemaal in Zuid-Limburg. Met de familie ontspannen doet u in een vakantiehuis Heuvelland 10 personen. Groepsverblijf Heuvelland Het Schippershuisje in dorpje Ten Hof is uitgerust voor een gezelschap van exact 10 personen. Natuurlijk is het ook mogelijk om in het Heuvelland te overnachten in een vakantiehuis Heuvelland 10 personen waar feitelijk meer mensen kunnen logeren.
 • Vakantiewoning heuvelland 14 personen
  Genieten doet u in een vakantiewoning Heuvelland 14 personen. In het hart van Limburg kunt u met een gezelschap van 14 personen een heerlijke boerderijvakantie Heuvelland ervaren. ’t Höfke in Eyserhof, Het Begijnhof en de Vakwerkschuur Eyserhof zijn stuk voor stuk een ideaal groepsverblijf Heuvelland.
 • Vakantiehuis heuvelland 15 personen
  Een gezelschap van 15 personen kan in aardig wat huisjes van Hoeve Vakanties in Zuid-Limburg terecht. Ontdek authentiek Limburg vanuit uw vakantiehuis Heuvelland 15 personen. En beleef de authentieke Limburgse sfeer.
 • Vakantiewoning heuvelland 16 personen
  Het Begijnhof in Teuven, de Carrehoeve Noorbeek vakantiehuisje in Zuid-Limburg en de Vakwerkschuur in Hambourg bij de Voerstreek zijn pareltjes voor een vakantiewoning Heuvelland 16 personen. Een vakantiewoning Heuvelland 16 personen bij Hoeve Vakanties beschikt over tenminste acht badkamers voor dat luxe en comfortabele vakantiegevoel en beschikt over alle gemakken voor een rustig weekend, midweek of weekje weg.
 • Vakantiehuis heuvelland 20 personen
  Een boerderijvakantie Heuvelland ervaart u in een groepsverblijf Heuvelland van Hoeve Vakanties. Een vakantiehuis Heuvelland 20 personen vindt u bij Hoeve Vakanties zo. Wij beschikken over diverse groepsverblijven voor grote groepen. Wilt u in uw vakantiehuis Heuvelland 20 personen teambuilden met uw collega’s, met een grote vriendengroep een weekendje ertussenuit of de familie op sleeptouw nemen naar een groene enclave in Zuid-Limburg? Boek dan een vakantiehuis Heuvelland 20 personen. Een vakantiehuis 20 personen is voorzien van een grote moderne keuken, ruim opgezette slaapkamers en luxe badkamers. Behoefte aan extra comfort? Dan is het mogelijk om tegen een kleine vergoeding een welness centre te huren.
 • Vakantiewoning heuvelland 25 personen
  Een vakantiewoning Heuvelland 25 personen is bedoeld voor een vrij grote groep. Dit betekent bij Hoeve Vakantie niet dat u hoeft in te leveren op luxe. Eventueel is extra luxe bij te boeken door een wellnesscentre te huren. Dit wellnesscentre is beschikbaar voor iedereen is de vakantiewoning Heuvelland 25 personen en bevat een jacuzzi, infrarood sauna en radio.

Een vakantiehuisje Maastricht is bij uitstek een goed idee. Ook deze beroemde stad ligt in het prachtige Heuvelland. Zoekt u een iets rustiger plaatje, dan is een vakantiewoning in Gulpen een aanrader.
Bekijk ook:

G

Groepsaccommodatie 51 personen Limburg

Groepsaccommodatie 53 personen Limburg

 

V

Vakantiewoning Limburg 4 personen

Vakantiehuis Limburg 50 personen

Vakantiehuis Limburg 54 personen

Veelgestelde vragen over onze vakantiehuizen

Wij helpen u graag bij het beantwoorden van al uw vragen. Hier zijn een aantal veelgestelde vragen:
“Waar liggen de groepsverblijven van Hoeve Vakanties?”
Onze groepsverblijven liggen in meerdere dorpjes in Zuid-Limburg:

Noorbeek
Hombourg
Teuven
Eys
“Is er WiFi aanwezig?”
Bij alle vakantiehuizen beschikt u over gratis WiFi.

“Wat is er te doen in de omgeving?”
Er zijn heel wat bezienswaardigheden in de Voerstreek die je niet mag missen. Bezoek steden, zoals Maastricht, Valkenburg en Heerlen met histories die teruggaan naar de tijd van de Romeinen. Ruïnes uit deze tijd, maar ook prachtige kathedralen en kloosters zijn in grote veelzijdigheid te vinden in deze omgeving.

En het Drielandenpunt mag natuurlijk niet ontbreken tijdens uw verblijf. Het Drielandenpunt staat op de bucketlist van de meeste vakantiegangers. Nederland, België en Duitsland grenzen aan elkaar op dit beroemde stukje land.