Vakantiehuis 28 personen: Heerlijk ontspannen in Limburg

Bent u op zoek naar een vakantiehuis 28 personen? Bij Hoeve Vakanties kunt u heerlijk ontspannen en even loskomen van de dagelijks stress. Of nu met uw familie, vrienden of collega’s komt, dat u heerlijk kunt ontspannen is een garantie. De prachtige omgeving biedt veel mogelijkheden tot leuke activiteiten. Bekijk de vakantiehuizen voor 28 personen en ontspan. Bij elk 28 persoons vakantiehuis kunt u aanvullende informatie vinden over:

  • De faciliteiten van de 28 personen vakantiewoning
  • De regio en alle mogelijkheden
  • Welke activiteiten u kunt ondernemen
 
 

28 persoons vakantiehuis: Van alle gemakken voorzien

De vakantiehuizen voor 28 personen zijn voorzien van alle moderne comfort. Daarnaast hebben wij nog een aantal andere voordelen:

1. Moderne groepsaccommodatie 28 personen Nederland

Bij ons staat comfort hoog in het vaandel. Het is belangrijk dat de gasten ontspannen zonder zich ergens druk over te maken. De slaapkamers van de groepsaccommodatie 28 personen zijn dan ook voorzien van luxe badkamers. De keuken is zeer modern en voorzien van alle keukenapparaten. Het enige wat u zelf dient mee te nemen is bedlinnen en handdoeken. Het is ook mogelijk om deze te huren.

2. Kindvriendelijke vakantiehuis 28 personen Nederland

Onze vakantiehuizen voor 28 personen zijn zeer populair voor families. Daarom is het voor ons belangrijk dat de 28 persoons vakantiehuizen kindervriendelijk zijn. Alles is op een kindervriendelijke manier ingericht. Bij de vakantiehuisjes zelf kunt u zien of er een speeltoestel aanwezig. Bekijk bijvoorbeeld eens de vakantiewoning voor 32 personen het Herenhuis, deze heeft speeltoestellen en een tennis- en voetbalveldje. Dit huisje is ook zeer geschikt als groepsverblijf voor 28 personen.

3. Dé experts in de omgeving

Meer dan 25 jaar ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij dé specialisten zijn met betrekking tot authentieke Limburgse vakantiehuizen voor 28 personen. Wij weten welke vakantiehuis 28 personen het meest geschikt voor u is. Wij weten ook alles over de plaatselijke eetgelegenheden. Heeft u vragen? Mail ons dan op info@hoevevakanties.eu of bel naar +31 (0)43 457 12 50.

Luxueuze groepsaccommodatie voor 28 personen

De accommodaties stralen veel karakter uit, de huisjes ademen de Limburgse sfeer. Daarnaast zijn de groepsaccommodaties voor 28 personen voorzien van alle luxe. U geniet van alle comfort, maar mist niks van de authentieke en historische gebouwen. Onze vakantiehuis voor 36 personen, de Hoeve is ook uitermate geschikt voor groepen van 28 personen.

Bekijk ook eens: