Heb je een vraag omtrent een huidige of nieuwe boeking? Bekijk onze veelgestelde vragen omtrent covid-19.

Vakantiehuis 6 personen: Deze maand = 20% korting!

Heeft u na enkele maanden hard werken behoefte aan een ontspannen vakantie? Dan bent u bij Hoeve Vakanties aan het juiste adres. Wij verhuren namelijk vele prachtige vakantiehuizen 6 personen in Zuid-Limburg en de Belgische Voerstreek.

Boek een vakantiehuis 6 personen met uw gezin of uw vrienden en u komt even helemaal tot rust. En dit zonder dat u ver moet reizen om uw vakantiebestemming te bereiken. Een vakantiehuis Zuid-Limburg 6 personen van Hoeve Vakanties ligt namelijk in de directe omgeving van uw woonplaats, gewoon in Nederland of België. Oftewel lekker dicht bij huis heerlijk ontspannen in uw vakantiehuis 6 personen.

4-6 personen
2 slaapkamers
1 badkamer
Gerestyled
10 personen
4 slaapkamers
3 badkamers
10-14 personen
6 slaapkamers
6 badkamers
Gerestyled
11 personen
5 slaapkamers
5 badkamers
11 personen
4 slaapkamers
1 badkamer
Gerestyled
12-21 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
gerenoveerd
12 personen
6 slaapkamers
4 badkamers
Gerenoveerd
12-16 personen
8 slaapkamers
6 badkamers

Twee soorten vakantiehuizen voor 6 personen

Wij hebben voor u het volgende aanbod als u op zoek bent naar een vakantiehuis Zuid-Limburg 6 personen of een vakantiehuis 6 personen in België. Twee vakantiehuizen in ons aanbod zijn geschikt voor een reisgezelschap van 6 personen. Het gaat om vakantiewoning Limburg 6 personen ’t Bakkes is Eyserhof (Eys, Zuid-Limburg) en het vakantiehuis 6 personen België ‘Melkhuisje’ van Molen van Medael (Hombourg, bij de Belgische Voerstreek).

Vakantiewoning 6 personen ’t Bakkes is ook geschikt voor 4 personen. Dit vakantiehuis 6 personen heeft twee slaapkamers en een ruime badkamer. En wilt u uw hond(en) meenemen naar het vakantiehuis Zuid-Limburg 6 personen? Dan is dit gewoon mogelijk, want in deze vakantiewoning 6 personen Nederland zijn huisdieren toegestaan.

Het luxe vakantiehuis Nederland 6 personen Melkhuisje heeft drie slaapkamers en twee badkamers. Er is dan ook meer dan voldoende ruimte voor uw reisgezelschap. Ook goed om te weten: in Melkhuisje is uw hond absoluut welkom. Hier kunt u echt genieten met uw gehele familie.

Onze vakantiehuizen vergelijken

Wilt u het perfecte luxe vakantiehuis 6 personen boeken? Dan raden wij u aan om de twee vakantiehuizen voor 6 personen met elkaar te vergelijken. Kijk hierbij niet alleen naar de faciliteiten van de vakantiehuizen, maar ook naar de omgeving van de vakantiewoning 6 personen limburg.

Het vakantiehuis 6 personen Limburg ligt in een bijzondere omgeving. Vakantiehuis Limburg 6 personen ’t Bakkes ligt in het heuvelachtige Zuid-Limburg. Hier kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Het 6 persoons vakantiehuis Limburg ‘Melkhuisje’ ligt in het Belgische Hombourg. Deze plaats ligt bij de Voerstreek, op een steenworp afstand van de Belgische Ardennen en de Hoge Venen. Ook in dit gebied zijn vele wandel- en fietsroutes uitgestippeld, voor een gezellige én sportieve vakantie.

De kosten van uw vakantiehuis 6 personen

De kosten voor een overnachting in een vakantiewoning 6 personen Nederland te verblijven, zijn afhankelijk van diverse factoren. Bent u benieuwd naar de kosten van uw vakantie in een luxe vakantiehuis 6 personen Nederland? Dan kunt u een offerte aanvragen of gebruik maken van ons boekingssysteem.

Voor het aanvragen van een offerte volgt u de volgende stappen:

  • Bepaal in welk vakantiehuis 6 personen u wilt overnachten.
  • Vul het offerteformulier van dit vakantiehuis in.
  • Verstuur uw aanvraag. Wij sturen u zo snel mogelijk een kostenoverzicht van dit specifieke vakantiehuis 6 personen.

Vakantiehuis huren 6 personen

Heerlijk op vakantie met familie of vrienden in het bourgondische Limburg. De vakantiehuizen voor 6 personen is ideaal om heerlijk te ontspannen en tot rust te komen. De rustgevende omgeving zorgt ervoor dat u de echte wereld even kan vergeten. U heeft de beschikking over alle faciliteiten op het terrein, zo kunt u ongestoord vakantie vieren. Wanneer u verblijft in een 6 persoons vakantiehuis Limburg kunt u genieten van een heerlijk wijntje uit de streek. Deze is zelf gebrouwen met donkerrode morellen afkomstig van de boomgaarden van het hof van Ulvend. Kortom ideaal om even bij te komen van een drukke periode en eens lekker te vertoeven in dit groepsvakantiehuis Nederland in het hartje van de Limburgse natuur:

  • Heerlijk ontspannen in de rustgevende omgeving
  • Genieten van de bourgondische lekkernijen
  • Lekker bezig zijn met de wandel- en fietstochten door de natuurrijke omgeving
  • Bourgondisch genieten van de streekgerechten in de restaurants op loopafstand
  • Gezamenlijk met uw familie of vrienden genieten van uw vakantiehuis 6 personen Nederland
  • Met een grotere groep genieten? Bekijk eens een groepsaccommodatie 20 personen of een vakantiehuis 30 personen!

Grote vakantiewoningen 6 personen

Een vakantiewoning 6 personen kan je vinden in Teuven, Eys en Hombourg. De vakantiewoning Limburg 6 personen bevindt zich midden in de natuurrijke Voerstreek. Een prachtige omgeving voor wandelingen en fietstochten. Geniet van de bijzondere flora en fauna. Bij aankomst vertellen wij u graag meer over dit bijzondere gebied. Boek snel een vakantie of een weekendje weg in uw vakantiehuis 6 personen.