Flexibel omboeken vanaf 15-12-2020: Indien de overnachting(en) geen doorgang kan vinden i.v.m. overheidsmaatregelen ontvangt u een voucher. > contactloze verblijven voor 2/4/6/8 personen (voldoen aan Covid-19 richtlijnen).

Luxe vakantiehuizen voor 50 personen in Limburg: 20% korting!

Vakantie vieren bij Hoeve Vakanties is thuis komen op het Limburgse land. Ervaar het authentieke Bourgondische leven van Zuid-Limburg tijdens een ontspannend verblijf. U verblijft exclusief en comfortabel in één van de vakantiehuizen voor 50 personen. Een toplocatie voor mooie wandelingen of om te fietsen langs de panoramische uitzichten en vergezichten van het Heuvelland.

Coronaproof
36-56 personen
18 slaapkamers
18 badkamers
Coronaproof
46-66 personen
24 slaapkamers
18 badkamers

Vakantiehuis 50 personen in een historische omgeving

Het prachtige Zuid-Limburg heeft een rijke historie en onze vakantiehuizen 50 personen zitten midden in deze historie. Deze historie is te zien en te beleven door de gehele regio. De regio heeft verschillende invloeden gehad en dat is ook te zien. De omgeving heeft de volgende periodes gekend:

  • De Romeinse tijd
    In deze periode bewoonden het volk van de Tungri de regio. Deze invloeden zijn het meeste te zien in de regio.
  • De Frankische tijd
    De Franken bewoonden het gebied na de Grote Volksverhuizing.
  • Hoge middeleeuwen
    In deze periode was de regio uiteengevallen in verschillende heerlijkheden, rijksheerlijkheden en abdijvorstendommen. Hier is ook nog veel van te zien.

Vakantiewoningen 50 personen: Heerlijk ontspannen

De vakantiewoningen zijn te reserveren voor groepen met verschillende doeleinden. Of het nu een groot familieweekend, een uitje met kantoor of een groot vriendenweekend is, het is allemaal mogelijk bij Hoeve Vakanties. Als u bijvoorbeeld onze groepsaccommodatie voor 60 personen reserveert helpen wij u graag bij het organiseren van uw vakantie of uitstapje. Zo bieden wij een bijzondere locatie om uw bruiloft te vieren met familie en vrienden, maar ook een praktische locatie voor vergader- en brainstormsessies voor het kantoor.

Onze vakantiewoningen voor 50 personen zijn voor ieder doeleinde geschikt. Neem gerust contact met ons op voor tips of hulp bij het organiseren van uw vakantie. Toch op zoek naar een ander vakantiehuis in Limburg?

Groepsaccommodatie 50 personen online reserveren

Reserveer uw groepsaccommodatie 50 personen eenvoudig online via het formulier of neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor het boeken van een groepshuis Limburg. Onze grote groepsaccommodaties zijn geschikt voor een meerdaagse overnachting en zijn ideaal voor feesten en partijen, maar ook voor werkuitjes. Kies voor een groepsaccommodatie 50 personen en kom tot rust midden in de prachtige Limburgse natuur. In de regio zijn tal van leuke activiteiten te ondernemen. Op het gebied van gastronomie zit u ook op de juiste plek. Bij ons geniet u van heerlijke streekgerechten en dranken. Kortom, de ideale groepsaccommodatie voor 50 personen vindt u hier. Bij ons vindt u altijd een ideaal groepsverblijf Zuid-Limburg.

Met hoeveel personen mogen we verblijven in een vakantiehuisje?

Bestaat het gezelschap uit hetzelfde huishouden, dan is huren van een vakantiehuis 50 personen uiteraard toegestaan. Wilt u op vakantie gaan met gezelschap uit een ander huishouden, volg dan de geldende richtlijnen van de Nederlandse overheid. In België op vakantie? Dan gelden uiteraard de maatregelen van de Belgische overheid.

Hoe wordt de hygiëne gewaarborgd in de vakantiehuisjes?

Onze vakantiehuizen 50 personen worden extra grondig schoongemaakt. Dat betekent: goed ventileren, grondig desinfecteren van contactpunten en secuur reinigen van alle andere oppervlakten.

Is het nu verplicht om zelf beddengoed en handdoeken mee te nemen?

U kunt ervoor kiezen om zelf uw beddengoed en badhanddoeken mee te nemen. Deze zijn echter ook gewoon te huur. Handdoeken, theedoeken en toiletpapier dient u wel zelf mee te nemen.