Boek een vakantiehuis geschikt voor 24 personen in Limburg

Op het Landgoed van Hoeve Vakanties zijn er diverse vakantiewoningen voor 24 personen. Onderstaand ziet u bij de vakantiehuisjes een beknopt overzicht van het totaal aantal slaapkamers en badkamers, plaats in Limburg en bijzondere aanvullende punten. Boek een verblijf in een van onze vakantiehuisjes. Geniet van de prachtige natuur en heerlijke lekkernijen van Limburg. Wij helpen u graag in de zoektocht naar een geschikt 24 persoons vakantiehuis. Ook zijn wij experts op het gebied van activiteiten en mogelijkheden in de regio!

 
 

24 persoons vakantiewoning bij Hoeve Vakanties: 3 voordelen

Graag zetten we de voordelen van het boeken van een verblijf in een 24 persoons vakantiewoning voor u op een rijtje:

1. Wij zijn dé experts in de omgeving
Al ruim 25 jaar zijn we gespecialiseerd in het creëren van authentieke verblijven in Zuid-Limburg. Met deze expertise weten we welk vakantiehuisje het meest geschikt is voor uw groep van 24 personen. Daarnaast zijn wij ook bekend met de beste eetgelegenheden en unieke activiteiten in de regio. Heeft u een vraag? Mail ons op info@hoevevakanties.eu of bel naar +31 (0)43 457 12 50.

2. Moderne vakantiewoningen
De vakantiewoningen voldoen aan alle wensen voor wat betreft de hedendaagse comfort en gemakken. De slaapkamers zijn voorzien van luxe badkamers. Het is mogelijk om zelf te koken in de moderne keuken. Tegen betaling kunnen we bedlinnen (inclusief handdoeken) voor u regelen, maar deze kunt u ook zelf meenemen.

3. Kindvriendelijke accommodaties
Alle accommodaties zijn kindvriendelijk ingericht. Bij de vakantiehuisjes ziet u of er een speeltoestel aanwezig is in de weide. Daarnaast zijn er speciale kinderstoelen aanwezig. Kijk bij de afbeeldingen bij de huisjes een oordeel zelf!

Op zoek naar een vakantieverblijf voor alleen uw gezin? Bekijk dan eens deze vakantiewoning Limburg 4 personen of deze vakantiewoning 8 personen. Voor een groep die iets kleiner is dat 24 personen, hebben wij ook een groepsaccommodatie voor 20 personen genaamd De Residentie.

En ook voor de hele grote groepen hebben we verschillende huizen op onze landgoederen. Deze locaties zijn perfect voor een team-uitje met uw werk of er is genoeg plek voor alle neven, nichten, ooms en tantes van de familie. Bekijk ons aanbod huizen voor grotere groepsgroottes, waaronder:

Heerlijk genieten van uw verblijf in een 24 persoons vakantiehuis

Geniet van de rustieke omgeving van de 24 persoons vakantiehuizen en plan diverse uitstapjes in de regio. De verblijven van het Landgoed van Hoeve Vakanties zijn de perfecte uitvalsbasis voor een bezoeker aan de historische grotten in Valkenburg of dorpen zoals Aken, Luik, of Maastricht. Ervaar het authentieke Limburgse leven met een Limburgs vakantiehuis tijdens een verblijf op het Landgoed van Hoeve Vakanties!

Bekijk ook:

G

Goedkope vakantie Valkenburg

 

 

 

V

Vakantiewoningen in de Voerstreek

Vakantiehuis 50 personen Vlaanderen

W

Weekendje Valkenburg goedkoop