Flexibel omboeken vanaf 15-12-2020: Indien de overnachting(en) geen doorgang kan vinden i.v.m. overheidsmaatregelen ontvangt u een voucher. > contactloze verblijven voor 2/4/6/8 personen (voldoen aan Covid-19 richtlijnen).

Vakantiehuis 26 personen in Limburg: Bourgondisch genieten!

Heerlijk bourgondisch genieten en ontspannen, dat is wat u wilt als u op vakantie gaat naar Zuid-Limburg of de Voerstreek. Zeker als u met een grote groep gaat, dan is het belangrijk dat u genoeg ruimte en luxe heeft. Een vakantiehuis 26 personen is dan ook de ideale optie. Bekijk hieronder het overzicht en vindt uw ideale vakantiewoning 26 personen in Limburg bij Hoeve Vakanties!

Coronaproof
16-26 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
Coronaproof
18-26 personen
9 slaapkamers
3 badkamers
Coronaproof
18-26 personen
11 slaapkamers
8 badkamers
Coronaproof
20-33 personen
12 slaapkamers
12 badkamers
Coronaproof
20-30 personen
12 slaapkamers
12 badkamers
Coronaproof
20-30 personen
14 slaapkamers
14 badkamers
Coronaproof
20-30 personen
11 slaapkamers
11 badkamers
Coronaproof
26-36 personen
16 slaapkamers
16 badkamers
Coronaproof
36-56 personen
18 slaapkamers
18 badkamers
Coronaproof
36-44 personen
16 slaapkamers
12 badkamers
Coronaproof
46-66 personen
24 slaapkamers
18 badkamers

Vakantiewoning 26 personen Nederland & België

Geniet van een heerlijke vakantie in een vakantiehuis 26 personen midden in de prachtige Voerstreek, ook wel bekend als het Toscane van het Noorden, of in het bourgondische Zuid-Limburg. Dit 26 persoons groepshuis ligt tussen de uitgestrekte weilanden en het heuvellandschap van Limburg en bieden daardoor optimale privacy. Zo kan u rustig genieten van de natuur en het gezelschap. In de natuurrijke omgeving is er veel te doen. Zo zijn er diverse bijzondere fiets- en wandelroutes uitgestippeld. Tel hierbij de schilderachtige dorpen en Bourgondische restaurants bij op en u heeft een perfecte combinatie van ontspannen en activiteiten. Onze vakantiehuizen 26 personen zijn een sfeervol en authentiek Zuid-Limburgs verblijf. Dit vakantiehuis 26 personen is voorzien van alle moderne luxe en comfort. Boek een verblijf op het domein van Ten Hof. Het vakantiehuis voor 26 personen is geschikt voor zowel familie en vrienden als zakelijke relaties.

Groepsaccommodatie 26 personen

Deze groepsaccommodatie 26 personen met een authentieke sfeer staat midden in het prachtige natuurrijke Limburg. Ideaal voor:

  • Familieweekend
  • Vriendenweekend
  • Vrijgezellenweekend
  • Trouwfeesten
  • Bedrijfsfeesten

Hier kunt u heerlijk ontspannen met uw vrienden en familie, maar u kunt er ook voor kiezen om actief bezig te zijn in de omgeving. In de middag een paar uur fietsen of wandelen en s ’avonds bijkomen in het vakantiehuis. Heerlijk genieten in een groepsaccommodatie 26 personen Nederland of een vakantiehuis 26 personen België.

Is het mogelijk om op vakantie te gaan?

Jazeker, bij ons kunt u terecht om heerlijk te overnachten en te ontspannen in het vakantiehuis voor 26 personen. Uiteraard wel met handhaving van de huidige geldende coronamaatregelen.

Wat houdt een contactloos verblijf in?

Wij zorgen ervoor dat u volledig volgens de COVID-19 richtlijnen kunt genieten van een welverdiende vakantie. Dat betekent dat ons personeel de contactmomenten op gepaste afstand zullen uitvoeren. Ook hebben de vakantiehuisjes voor 26 personen meerdere badkamers, wat ideaal is wanneer meerdere huishoudens zijn toegestaan.

Wat voor activiteiten kun je nu ondernemen?

Check altijd de huidig geldende maatregelen voordat u eropuit gaat. Zo voorkomt u onaangename verrassingen. Afhankelijk daarvan kunt u heerlijk wandelen in natuurgebieden, fietsen en misschien zelfs andere activiteiten ondernemen. Houd u wel altijd aan de COVID-19 richtlijnen.