Vakantiehuis 26 personen in Limburg: Bourgondisch genieten!

Heerlijk bourgondisch genieten en ontspannen, dat is wat u wilt als u op vakantie gaat naar Zuid-Limburg of de Voerstreek. Zeker als u met een grote groep gaat, dan is het belangrijk dat u genoeg ruimte en luxe heeft. Een vakantiehuis 26 personen is dan ook de ideale optie. Bekijk hieronder het overzicht en vindt uw ideale vakantiewoning 26 personen in Limburg bij Hoeve Vakanties!

 
 

Vakantiewoning 26 personen Nederland & België

Geniet van een heerlijke vakantie in een vakantiehuis 26 personen midden in de prachtige Voerstreek, ook wel bekend als het Toscane van het Noorden, of in het bourgondische Zuid-Limburg. Dit 26 persoons groepshuis ligt tussen de uitgestrekte weilanden en het heuvellandschap van Limburg en bieden daardoor optimale privacy. Zo kan u rustig genieten van de natuur en het gezelschap. In de natuurrijke omgeving is er veel te doen. Zo zijn er diverse bijzondere fiets- en wandelroutes uitgestippeld. Tel hierbij de schilderachtige dorpen en Bourgondische restaurants bij op en u heeft een perfecte combinatie van ontspannen en activiteiten.

Onze vakantiehuizen 26 personen zijn een sfeervol en authentiek Zuid-Limburgs verblijf. Dit vakantiehuis 26 personen is voorzien van alle moderne luxe en comfort. Boek een verblijf op het domein van Ten Hof. Het vakantiehuis voor 26 personen is geschikt voor zowel familie en vrienden als zakelijke relaties.

Op zoek naar een verblijf op een andere locatie? Bekijk dan eens het volgende aanbod:

Groepsaccommodatie 26 personen

Deze groepsaccommodatie 26 personen met een authentieke sfeer staat midden in het prachtige natuurrijke Limburg. Ideaal voor:

  • Familieweekend
  • Vriendenweekend
  • Vrijgezellenweekend
  • Trouwfeesten
  • Bedrijfsfeesten

Hier kunt u heerlijk ontspannen met uw vrienden en familie, maar u kunt er ook voor kiezen om actief bezig te zijn in de omgeving. In de middag een paar uur fietsen of wandelen en s ’avonds bijkomen in het vakantiehuis. Heerlijk genieten in een groepsaccommodatie 26 personen Nederland of een vakantiehuis 26 personen België.
Bekijk ook:

 

 

 

 

V

Vakantiehuis Limburg 5 personen

Vakantiehuis 57 personen Limburg

Vakantiehuis 59 personen Limburg

#

55 personen vakantiehuis Limburg

56 personen groepsaccommodatie Limburg