Flexibel omboeken vanaf 15-12-2020: Indien de overnachting(en) geen doorgang kan vinden i.v.m. overheidsmaatregelen ontvangt u een voucher. > contactloze verblijven voor 2/4/6/8 personen (voldoen aan Covid-19 richtlijnen).

Vakantiehuis 7 personen in Limburg: Contactloze overnachting

Contactloos verblijf

Bij Hoeve Vakanties kunt u contactloos overnachten met uw gezin of lekker met zijn tweetjes. Onze medewerkers zorgen er voor dat u volledig contactloos kunt in- en uitchecken. Uw gehele verblijf voldoet aan alle COVID-19 richtlijnen. Daarnaast zorgen wij zoals altijd voor een schoon en hygiënisch vakantiehuis voor uw verblijf. Voor meer vragen kunt u contact met ons opnemen.

Review contactloos verblijf 1 Review contactloos verblijf 2

Geniet van een heerlijk verblijf in een van onze 7 persoons vakantiehuizen in Limburg. Alle vakantiehuizen zijn voorzien van de hedendaagse comfort en gemakken. Benieuwd naar de mogelijkheden in de regio? Het Landgoed van Hoeve Vakanties bestaat al ruim 25 jaar. Wij weten voor ieder gezelschap een geschikt vakantiehuisje te vinden. Graag vertellen we u over de mogelijkheden in de regio!

Coronaproof
4-11 personen
5 slaapkamers
5 badkamers
Coronaproof
4-10 personen
4 slaapkamers
3 badkamers
Coronaproof
6-16 personen
8 slaapkamers
8 badkamers
Coronaproof
8-12 personen
6 slaapkamers
4 badkamers
Coronaproof
8-11 personen
4 slaapkamers
1 badkamer
Coronaproof
8-14 personen
6 slaapkamers
6 badkamers
Coronaproof
10-16 personen
8 slaapkamers
6 badkamers
Coronaproof
12-21 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
Coronaproof
14-19 personen
8 slaapkamers
3 badkamers

Voordelen van een 7 persoons vakantiewoning bij Hoeve Vakanties

Een verblijf bij het Landgoed van Hoeve Vakanties staat garant voor tal van unieke ervaringen en voordelen. Wij zijn al ruim 25 jaar experts binnen de regio en weten van uw bezoek aan Hoeve Vakanties een memorabel en unieke ervaring te maken. Hier de belangrijkste voordelen op een rijtje:

1. Vakantiehuis 7 personen: geschikt voor jong & oud
De vakantiehuizen voor 7 personen zijn uiterst geschikt voor gezinnen die met de hele familie op vakantie willen gaan. In de speelweide staan er speeltoestellen en de buitenlucht nodigt u uit om leuke buitenspellen te doen. De vakantiewoningen zijn kindvriendelijk ingericht. Neem een kijkje bij de afbeeldingen en oordeel zelf!

2. Wij zijn bekend met de leukste activiteiten en eetgelenheden in de regio
Smaakvolle streekgerechten en een bezoek aan prachtige locaties in de nabije omgeving horen natuurlijk bij een authentieke Limburgse vakantie. Het Landgoed van Hoeve Vakanties bestaat al ruim 25 jaar. Hierdoor zijn we bekend met alle restaurants en leuke activiteiten in de regio.

3. Hedendaagse comfort en gemak
Alle vakantiewoningen voldoen aan de hedendaagse wensen voor comfort en gemak. Klik op een van de vakantiehuisjes en lees de uitgebreide specificaties. Bent u op zoek naar een vakantiehuis voor een groter gezelschap? Bekijk dan eens deze groepsaccommodatie voor 20 personen of dit vakantiehuisje voor 8 personen.

Perfecte uitvalsbasis

In de omgeving van het Landgoed van Goed treft u diverse grote dorpen en steden die tal van unieke ervaringen bieden. Bezoek de steenkolenmijn in Valkenburg, het drielandenpunt in Vaals of een van de originele Limburgse restaurants in Teuven of Hombourg. Ervaar het bourgondische leven bij Hoeve Vakanties!

Wat als mijn vakantie door aangescherpte maatregelen niet door kan gaan?

Dan kunt u gebruik maken van onze flexibele omboekservice. Nieuwe boekingen vanaf 15-12-2020 kunnen verplaatst worden naar een ander moment. U ontvangt dan een voucher, zo blijft de waarde van de boeking intact.

Is het mogelijk om op vakantie te gaan?

Jazeker, bij ons kunt u terecht om heerlijk te overnachten en te ontspannen. Uiteraard wel met handhaving van de huidige geldende coronamaatregelen.

Is het nu verplicht om zelf beddengoed en handdoeken mee te nemen?

U kunt ervoor kiezen om zelf uw beddengoed en badhanddoeken mee te nemen. Deze zijn echter ook gewoon te huur. Handdoeken, theedoeken en toiletpapier dient u wel zelf mee te nemen.