Vakantiehuis 7 personen in Limburg: gastenreview 8,7!

Geniet van een heerlijk verblijf in een van onze 7 persoons vakantiehuizen in Limburg. Alle vakantiehuizen zijn voorzien van de hedendaagse comfort en gemakken. Benieuwd naar de mogelijkheden in de regio? Het Landgoed van Hoeve Vakanties bestaat al ruim 25 jaar. Wij weten voor ieder gezelschap een geschikt vakantiehuisje te vinden. Graag vertellen we u over de mogelijkheden in de regio!

 
 

Voordelen van een 7 persoons vakantiewoning bij Hoeve Vakanties

Een verblijf bij het Landgoed van Hoeve Vakanties staat garant voor tal van unieke ervaringen en voordelen. Wij zijn al ruim 25 jaar experts binnen de regio en weten van uw bezoek aan Hoeve Vakanties een memorabel en unieke ervaring te maken. Hier de belangrijkste voordelen op een rijtje:

1. Vakantiehuis 7 personen: geschikt voor jong & oud
De vakantiehuizen voor 7 personen zijn uiterst geschikt voor gezinnen die met de hele familie op vakantie willen gaan. In de speelweide staan er speeltoestellen en de buitenlucht nodigt u uit om leuke buitenspellen te doen. De vakantiewoningen zijn kindvriendelijk ingericht. Neem een kijkje bij de afbeeldingen en oordeel zelf!

2. Wij zijn bekend met de leukste activiteiten en eetgelenheden in de regio
Smaakvolle streekgerechten en een bezoek aan prachtige locaties in de nabije omgeving horen natuurlijk bij een authentieke Limburgse vakantie. Het Landgoed van Hoeve Vakanties bestaat al ruim 25 jaar. Hierdoor zijn we bekend met alle restaurants en leuke activiteiten in de regio.

3. Hedendaagse comfort en gemak
Alle vakantiewoningen voldoen aan de hedendaagse wensen voor comfort en gemak. Klik op een van de vakantiehuisjes en lees de uitgebreide specificaties. Bent u op zoek naar een vakantiehuis voor een groter gezelschap? Bekijk dan eens deze groepsaccommodatie voor 20 personen of dit vakantiehuisje voor 8 personen.

Perfecte uitvalsbasis

In de omgeving van het Landgoed van Goed treft u diverse grote dorpen en steden die tal van unieke ervaringen bieden. Bezoek de steenkolenmijn in Valkenburg, het drielandenpunt in Vaals of een van de originele Limburgse restaurants in Teuven of Hombourg. Ervaar het bourgondische leven bij Hoeve Vakanties!