Een vakantiehuis 11 personen: boek vandaag nog met 20% korting

Wilt u binnenkort op vakantie met het gezin, (een deel van) uw familie of uw vriendengroep? Dan bent u bij Ulvend aan het juiste adres. Wij verhuren namelijk meerdere accommodaties voor grotere groepen. Ook als u met 11 personen op vakantie wil in Zuid-Limburg of de Belgische Voerstreek, bent u bij ons aan het juiste adres. In dit geval boekt u een mooi vakantiehuis 11 personen.

Deze maand geven wij flinke korting op uw welverdiende vakantie. Boekt u uw vakantiehuis 11 personen vandaag nog, dan profiteert u van een korting tot 20 procent. Dit betekent dat u tientallen tot honderden euro’s kunt besparen op uw vakantie met familie of vrienden.

10-14 personen
6 slaapkamers
6 badkamers
11 personen
5 slaapkamers
5 badkamers
11 personen
4 slaapkamers
1 badkamer
12-21 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
gerenoveerd
12 personen
6 slaapkamers
4 badkamers
Gerenoveerd
12-16 personen
8 slaapkamers
6 badkamers
Gerestyled
16 personen
8 slaapkamers
8 badkamers
18-22 personen
10 slaapkamers
12 badkamers
19 personen
8 slaapkamers
3 badkamers
Gerestyled
22 personen
8 slaapkamers
6 badkamers

Vakantiehuizen voor 11 personen

Wij hebben meerdere vakantiehuizen voor 11 personen in ons aanbod. Eén van de populairste vakantiehuizen voor reisgezelschappen van 10 tot 14 personen is vakantiehuis ’t Höfke. Dit vakantiehuis vindt u in Eyserhof, in het Zuid-Limburgse Eys. Het vakantiehuis heeft 6 slaapkamers en 6 badkamers.

Daarnaast is vakantiehuis de Carréhoeve erg populair. Dit vakantiehuis ligt in Hof van Ulvend, in het Zuid-Limburgse Noorbeek. Het vakantiehuis heeft 5 slaapkamers en 5 badkamers en is geschikt voor maximaal 11 personen.

Tot slot kunt u ook vakantiehuis Koetsiershof boeken. Dit vakantiehuis is gevestigd in de Molen van Medael, in het Belgische Hombourg. Dit ligt nabij de groene en rustige Voerstreek, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Vakantiehuis Koetsiershof is geschikt voor 11 personen en heeft 4 slaapkamers en een ruime badkamer.

Extra grote vakantiehuizen

Wilt u een extra ontspannen vakantie organiseren? Dan kunt u een extra groot vakantiehuis boeken voor uw reisgezelschap van 11 personen. Ulvend heeft ook vakantiehuizen voor 12 personen, 12 tot 16 personen en zelfs 12 tot 21 personen in het aanbod. Vergelijk onze vakantiehuizen met elkaar en u komt vanzelf een vakantiehuis tegen dat aan al uw eisen, wensen en verwachtingen voldoet. Dit vakantiehuis 11 personen kunt u direct reserveren via onze website.

Stappenplan: een vakantiehuis boeken

Heeft u een geschikt vakantiehuis gevonden? Dan kunt u dit vakantiehuis direct boeken. Hier hoeft u enkel onderstaande stappen voor te volgen.

  • Zoek uw favoriete vakantiehuis 11 personen in ons grote aanbod op de website.
  • Klik op ‘Boeken’.
  • Geef aan hoe uw reisgezelschap eruit ziet.
  • Geef aan wanneer u in het vakantiehuis wil verblijven.
  • Geef aan of u gebruik wil maken van een van onze arrangementen. Dit is niet verplicht.
  • Vul uw gegevens in, controleer deze goed, geef aan hoe u wil betalen en verstuur uw aanvraag.