Een vakantiehuis 11 personen: gastenreview 8,7!

Wilt u binnenkort op vakantie met het gezin, (een deel van) uw familie of uw vriendengroep? Dan bent u bij Hoeve Vakanties aan het juiste adres. Wij verhuren namelijk meerdere accommodaties voor grotere groepen. Ook als u met 11 personen op vakantie wil in Zuid-Limburg of de Belgische Voerstreek, bent u bij ons aan het juiste adres. In dit geval boekt u een mooi vakantiehuis 11 personen.

Regelmatig geven wij flinke korting op uw welverdiende vakantie. Houd daarom het vakantiehuis 11 personen goed in de gaten.  Dit betekent dat u tientallen tot honderden euro’s kunt besparen op uw vakantie met familie of vrienden.

 
 

11 personen vakantiehuis Nederland & België

In ons overzicht vindt u uw ideale vakantiewoning 11 personen. Ga op vakantie in de Voerstreek of huur een vakantiehuisje in Zuid Limburg. Eén van de populairste vakantiehuizen voor reisgezelschappen van 10 tot 14 personen is het 11 persoons vakantiehuis ’t Höfke. Dit 11 personen vakantiehuis Nederland vindt u in Eyserhof, in het Zuid-Limburgse Eys. Het vakantiehuis heeft 6 slaapkamers en 6 badkamers.

Daarnaast is vakantiehuis voor 11 personen de Carréhoeve erg populair. Deze groepsaccommodatie 11 personen ligt in Hof van Ulvend, in het Zuid-Limburgse Noorbeek. Dit 11 personen vakantiehuis Nederland heeft 5 slaapkamers en 5 badkamers en is geschikt voor maximaal 11 personen.

Tot slot kunt u ook vakantiehuis 11 personen Koetsiershof boeken. Dit vakantiehuis is gevestigd in de Molen van Medael, in het Belgische Hombourg. Dit ligt nabij de groene en rustige Voerstreek, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Vakantiehuis Koetsiershof is geschikt voor 11 personen en heeft 4 slaapkamers en een ruime badkamer.

Extra grote vakantiehuizen

Wilt u een extra ontspannen vakantie organiseren? Dan kunt u een extra groot vakantiehuis boeken voor uw reisgezelschap van 11 personen. Hoeve Vakanties heeft ook vakantiehuizen voor 12 personen, 12 tot 16 personen en zelfs 12 tot 21 personen in het aanbod voor een groep van 11 personen.

Vergelijk onze vakantiehuizen voor 11 personen met elkaar en u komt vanzelf een vakantiehuis tegen dat aan al uw eisen, wensen en verwachtingen voldoet. Een vakantiehuis 11 personen kunt u reserveren via onze website. Een vakantiehuis voor 11 personen is natuurlijk ook geschikt als vakantiehuis 10 personen!

Stappenplan: een vakantiewoning 11 personen boeken

Heeft u een geschikt 11 personen vakantiehuis in Nederland of België gevonden? Dan kunt u dit vakantiehuis direct boeken. Hier hoeft u enkel onderstaande stappen voor te volgen.

  • Zoek uw favoriete vakantiehuis 11 personen in ons grote aanbod op de website.
  • Klik op ‘Boeken’.
  • Geef aan hoe uw reisgezelschap eruit ziet.
  • Geef aan wanneer u in het vakantiehuis 11 personen Limburg wil verblijven.
  • Geef aan of u gebruik wil maken van een van onze arrangementen. Dit is niet verplicht.
  • Vul uw gegevens in, controleer deze goed, geef aan hoe u wil betalen en verstuur uw aanvraag.

Een huis huren voor 11 personen was nog nooit zo eenvoudig! Zoekt u een huis voor een nog grotere groep? Ook een vakantiehuis in Vlaanderen 25 personen boekt u bij ons!

Plant u een vakantie voor een groep van 50 personen of meer? Voor vakantiehuizen voor grotere groepen kun u ook bij onze locaties terecht. Neem een kijkje tussen ons aanbod, waaronder:

Bekijk ook:

G

Groepsaccommodatie 20 personen

Groep vakantiehuis

H

Huisje huren Valkenburg

 

 

 

 

 

 

 

V

Vakantie familiehuis

Vakantiehuis goedkoop

Vakantiehuis Zuid Limburg 4 personen

Vakantie Valkenburg

Vakantiehuizen 14 personen

Vakantiehuizen 16 personen

Vakantiehuizen 30 personen

W

Weekendje weg familie

Weekendje weg groep vrienden

Weekendje weg Valkenburg