Heb je een vraag omtrent een huidige of nieuwe boeking? Bekijk onze veelgestelde vragen omtrent covid-19.

Vakantiehuis Voerstreek: 20% korting bij boeken!

De enclave tussen de Nederlands-Belgische grens is een graag bezocht gebied. Geen wonder. Rust, groen en genieten zijn de woorden die de Voerstreek beschrijven. Perfecte voorwaarden voor een heerlijk lang weekend of midweek weg van huis in een vakantiehuis Voerstreek.

Hoeve Vakanties hebben maar liefst 15 vakantiewoningen en groepsaccommodaties in de Voerstreek voor allerlei gezelschappen.

 • Molen van Medael: authentiek vakantiehuis en luxe groepsaccommodaties in de Voerstreek
 • Ten Hof: grote vakantiehuizen in de Voerstreek
 • Begijnhof: vakantiewoningen in de Voerstreek tussen de bossen en heuvelachtig landschap
Gerenoveerd
2 personen
1 slaapkamer
1 badkamer
gerenoveerd
2 - 4 v + 2 k personen
3 slaapkamers
2 badkamers
Gerenoveerd
4 personen
2 slaapkamers
1 badkamer
Gerestyled
10 personen
4 slaapkamers
3 badkamers
11 personen
4 slaapkamers
1 badkamer
Gerenoveerd
12-16 personen
8 slaapkamers
6 badkamers
gerenoveerd
12 personen
6 slaapkamers
4 badkamers
Gerestyled
16 personen
8 slaapkamers
8 badkamers
Gerestyled
22 personen
8 slaapkamers
6 badkamers
26 personen
11 slaapkamers
8 badkamers
Gerestyled
26 personen
9 slaapkamers
3 badkamers
gerenoveerd
30 personen
12 slaapkamers
12 badkamers
gerenoveerd
33 personen
12 slaapkamers
12 badkamers
Gerestyled
44 personen
16 slaapkamers
12 badkamers
Gerestyled
66 personen
24 slaapkamers
18 badkamers

Fruitsiroop en cider uit de Voerstreek

De vakantiewoningen in de Voerstreek van Hoeve Vakanties zijn geschikt voor zowel kleine als grote groepen en liggen in zowel in het Belgische Hombourg als Teuven. Wanneer u vanuit de Voerstreek de van Vlaams-Waalse grens oversteekt, komt u uit in het kleine dorpje Hombourg. De plek waar fruitsiroop en fruitcider wordt gemaakt van het vele boomgaardfruit dat het gebied rijk is. Hombourg is per voet en per fiets te verkennen, maar er worden ook huifkartochten georganiseerd. De huifkar leidt u langs boerderijen, kerken en kastelen. Met een picknickmand mee, geniet u tussen het groen van een panoramisch uitzicht. Stelt u zich eens voor? U wordt met paard en wagen van uw vakantiehuis in de Voerstreek opgehaald en waant zich voor even terug in de tijd door de historische verhalen van de gids.

Activiteiten in Hombourg en Teuven

Niet alleen in Hombourg is genoeg te doen. Ook in Teuven, waar de vakantiewoningen zijn gelegen, zijn tal van activiteiten die u kunt ondernemen. Teuven ligt te midden van bosrijke vlaktes en glooiende heuvels in de Voerstreek. Een mooie omgeving voor een zelfgeorganiseerde speurtocht, wandel- of fietstocht, maar ook op steenworp afstand van andere dorpen als Auvel, Epen, Slenaken, Voeren, Val Dieu, Gemmenich en Sippenaeken. Grote steden als Aken, Luik en Maastricht zijn ook een bezoek waard wanneer u zich in Teuven bevindt.

Waarom niet? Een week in een vakantiewoning in de Voerstreek

U ziet het al, er is genoeg te doen. Maar of een weekend genoeg is om zoveel moois in de omgeving te bewonderen en te ontdekken, valt te bezien. Gelukkig biedt Hoeve Vakanties ook vakantiewoningen in de Voerstreek aan voor een midweek of zelfs nog langer.

Vakantiewoningen in de Voerstreek

U bent eruit. U wilt op vakantie. En u weet ook al wat u wilt: naar een vakantiehuis in de Voerstreek. Dat snappen wij als geen ander. Het pittoreske landschap met haar authentieke dorpjes en mooie riviertjes te midden van een heuvelachtig decor zorgt voor een dromerig tafereel. Een sereniteit waarin menigeen zich wel eeuwig in wil onderdompelen.

Groepsaccommodatie in de Voerstreek

Hoeve Vakanties is in het bezit van maar liefst 25 luxe vakantiewoningen in deze enclave tussen de Belgisch-Nederlandse grens. Keuze genoeg wanneer u kiest voor een Voerstreek vakantiehuis. Wilt u met uw gezin een weekend weg? Met uw gehele familie of bent u toe aan een paar romantische dagen met uw partner? Met wie u ook op vakantie wil, Hoeve Vakanties beschikt over huisjes voor alle genootschappen. Of het nu een vakantiehuis 30 personen of een 6 persoons vakantiehuis wilt huren, bij ons kunt u altijd een geschikt huisje vinden. Op een steenworp afstand van de Hoge Venen en Belgische Ardennen kunt u vertoeven in een in grootte variërende vakantiehuis Voerstreek België uitgerust met:

 • Airco
 • Flatscreen tv
 • Heerlijke bedden
 • Luxueuze badkamer
 • Van alle gemakken voorziende keuken

Op het terrein van onze Voerstreek vakantiehuisjes zijn vaak speeltoestellen te vinden en in de buurt zijn voldoende oplaadpunten voor de elektrische fiets.

Wandelen en fietsen in de omgeving

Een fiets meenemen mag, maar is niet per se nodig. U kunt er één huren, of verkent de vele wandelroutes te voet. Verlaat u vakantiehuis in de Voerstreek België en ga er op uit. De vele flora en fauna tijdens uw tocht zijn indrukwekkend en elk jaargetijde oefent zijn charme uit op de omgeving.

Activiteiten rondom uw vakantiewoning in de Voerstreek

Een dichtstbijzijnd dorp bezoeken of naar een grote stad gaan, behoort ook tot de mogelijkheden. Plaatsen als Luik en Maastricht zijn binnen een autoritje van een halfuur te bereiken. Hier kunt u zich tegoed doen aan de bourgondische tafel, historische bouwwerken en magnifieke uitzichten vanaf de Bueren trap of vanuit het fort op de Sint Petersberg.

Cadeautje voor uzelf

Bij Hoeve vakanties vindt u de mooiste Voerstreek vakantiehuisjes in België voor grote groepen, gezinnen en families. Wij bieden vakantiewoningen aan bij de Voerstreek op andere groene locaties in Nederland en Belgisch Limburg. Om verzekerd te zijn van uw welverdiende vakantie in de Voerstreek, kunt naar de pagina Zoek en Boek. Als u nu een vakantiehuisje in de Voerstreek boekt krijgt u van Hoeve vakanties 20% korting.

Onze vakantiehuisjes in de Voerstreek:

 • Vakantiehuis Voerstreek Begijnhof (2-16 personen)
 • Voerstreek vakantiehuis Molen van Medael (2-33 personen)
 • Vakantiewoning Voerstreek Ten Hof (8-66)

Toch een vakantiewoning in Zuid-Limburg huren? Dat kan bij ons ook!